Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

ben geldim fıstıklar
semasuuu nerdesin anacım ya benimle ilgilenmiyo demişsin biraz ihmal ettim seni aşkitom ama telafi edicem canım benim :1hug:

hosgeldin canım ama gec kaldın kendileri biraz önce gittler :roflol: ayrıca onlar artık cosmosla buyuk ask yasıyorlar opuyorumnanaktan

hosgeldin canım ama gec kaldın kendileri biraz önce gittler :roflol: ayrıca onlar artık cosmosla buyuk ask yasıyorlar opuyorumnanaktan

hoşbulduk canımcım
nayırr nolamaz sen bana yalan söylüyorsun o beni aldatmaz sen bizi kıskanıyon biliyom ondan öyle söylüyorsun :umursamaz:

ninik
Çiçeeek
Tubilosh
Tubatuba
Nana
Ceylan
Hımmmmmmmmmmmmmmmmmm başka kim yok
Nerdelr bunlar ?

kızlar biraz geç yanıt verdim ama bugün çok hastalandım şubeden erkenden çıktım izin aldımmmm.... doktorda 3 günlük rapor verdi cuma günü iş başı yani .... 2 gün şöyle bir dinlenim diyorum ateşim var kocişte evde değil yapayalnızım bi su getirenim bile yok
:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:

ayy canım benim kıyamam ben sana ya...canım örtünme sakın tammamı ateşin bide iyice yükselir..ne aman gelicek eşin

ninik yazıp hemen gitmişsin benim ilgiye şevkate ihtiyacım var nerdesiniz ey ahaliii

yaa bakınbu saat oldu kimse yok ...hastayım ilgiye sevgiye şevkate ihtiyacım var diyom kimse duyup gelmiyorr. bi ninikim hissetti oda hemen gitti.... yarın geldimde sorucam hesabını heeeee unutmaaaayınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

nevyeas geldi görüntü yapıyor konuşmuyor bi geçmiş olsun demiyorr hastayım valla huysuzumdaaa aaaa

nanacım ben geldim şekerim opuyorumnanaktan gel kolarıma ben sana sevgi ve şefkat gösteririm bidenemmmmmm gecmiş olsun :1hug:

ya benle kimse ilgilenmiyor yapayalnız kaldımmmm bennn kitty canım sen kırmızı kart gördünmü bakim en son henüz görmemiştin

yok canım hala beklemdeyim :1hug: geldim ya ilgilenmeye canım Şenizopuyorumnanaktan

hosbuldum bebişim :1hugpuyorumnanaktan

geldin hemen bi görünüyon bi kayboluyon ama heee :

kityy canımmmmm 5 gün geçmişşşş acabaa hamişmisinnnn bugün test yaptın mııı

geldin hemen bi görünüyon bi kayboluyon ama heee :

kityy canımmmmm 5 gün geçmişşşş acabaa hamişmisinnnn bugün test yaptın mııı

bakınıyorum etrafa canım zemuszemus test yaptım canım negatif gec yumurtladım galiba ondan bu gecikme canım 1 haftam var galiba daha gunume canım :1hug: bekliyorum öyle bos bos:sm_confused:

valla belli olmaz diyorum bennn bazı hamişlerde regli gecikiyor 6.7. gün idrar testinde çıkıyormuş kısmet işallahhh yarabbimm...

bu arada doktora gittim bana antibiyotik falan vermişş bende durumumu söyledim bebiş istedimi dolayısı ile etkileyen hap olmasın dedim adam ne dese begenirsin dediki hepsi etkiler dediii... puhahahahah bende hiçbirini almadımmm yatarak iyleşmeye çalışcam

amin canım inşallah :Saruboceq:alemsin canım ya kaydirigubbakcemile3 gel bize ben bakarım sana canım opuyorumnanaktan ıhlamur nane limon falan ic birde tavuklu corba yap kendine guc kuvvet versin birazda c vitamini meyve falan bir kac gune turp gibi olursun allahın izniyle canımopuyorumnanaktan

alooooooooooooooooooooo ses verene hanııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :roflol:

asıl hamiiş sen olabilirsinn en fazla 3 gün daha bekle sonra doktora git bencee... işallahh yarabbimmm
ya hamiş falan değilim onu kesin biliyom geçen gene test yaptım test manya olmuycam dedim sürekli test yapıyom test manya oldum ..:):):):): hepsidee tek çizgi negatiff ..
ama iişte insan oğlu hep acabaları vardırya .. bende diyom öyleyseysee ondan ama hastayım ya aklım a gelmiyorrr nane limon dur yapim de içim yakın olsaydın gelirdim valla :):):)

inşallah canım :Saruboceq:

ben ve doktor :roflol::roflol: beni daha tanıyamamıssın canım ya :roflol::roflol:
avcılardayım canım ya gel burda selde yok yagumurda fazla sıkıntı yaratmıyor öteki yerlere nazaran daha iyi:1hug: bende test yapa yapa bir hal oluyorum canım yapmicam diyorum sonra dayanmayıp yapıyorum :roflol: bagımlılık yaptı hamiş olsak bile unutup yaparız bu gidişle biz :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…