ben geldim fıstıklar
semasuuu nerdesin anacım ya benimle ilgilenmiyo demişsin biraz ihmal ettim seni aşkitom ama telafi edicem canım benim :1hug:
hosgeldin canım ama gec kaldın kendileri biraz önce gittler :roflol: ayrıca onlar artık cosmosla buyuk ask yasıyorlar opuyorumnanaktan
ninik
Çiçeeek
Tubilosh
Tubatuba
Nana
Ceylan
Hımmmmmmmmmmmmmmmmmm başka kim yok
Nerdelr bunlar ?
kızlar biraz geç yanıt verdim ama bugün çok hastalandım şubeden erkenden çıktım izin aldımmmm.... doktorda 3 günlük rapor verdi cuma günü iş başı yani .... 2 gün şöyle bir dinlenim diyorum ateşim var kocişte evde değil yapayalnızım bi su getirenim bile yok
:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:
ya benle kimse ilgilenmiyor yapayalnız kaldımmmm bennn kitty canım sen kırmızı kart gördünmü bakim en son henüz görmemiştin
kittyy hoş geldinnn
yok canım hala beklemdeyim :1hug: geldim ya ilgilenmeye canım Şenizopuyorumnanaktan
hosbuldum bebişim :1hugpuyorumnanaktan
geldin hemen bi görünüyon bi kayboluyon ama heee:
kityy canımmmmm 5 gün geçmişşşş acabaa hamişmisinnnn bugün test yaptın mııı
valla belli olmaz diyorum bennn bazı hamişlerde regli gecikiyor 6.7. gün idrar testinde çıkıyormuş kısmet işallahhh yarabbimm...
bu arada doktora gittim bana antibiyotik falan vermişş bende durumumu söyledim bebiş istedimi dolayısı ile etkileyen hap olmasın dedim adam ne dese begenirsin dediki hepsi etkiler dediii... puhahahahah bende hiçbirini almadımmm yatarak iyleşmeye çalışcam
amin canım inşallah :Saruboceq:alemsin canım ya kaydirigubbakcemile3 gel bize ben bakarım sana canım opuyorumnanaktan ıhlamur nane limon falan ic birde tavuklu corba yap kendine guc kuvvet versin birazda c vitamini meyve falan bir kac gune turp gibi olursun allahın izniyle canımopuyorumnanaktan
asıl hamiiş sen olabilirsinn en fazla 3 gün daha bekle sonra doktora git bencee... işallahh yarabbimmm
ya hamiş falan değilim onu kesin biliyom geçen gene test yaptım test manya olmuycam dedim sürekli test yapıyom test manya oldum ..:):):):): hepsidee tek çizgi negatiff ..
ama iişte insan oğlu hep acabaları vardırya .. bende diyom öyleyseysee ondan ama hastayım ya aklım a gelmiyorrr nane limon dur yapim de içim yakın olsaydın gelirdim valla :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?