fıstık sen nerde oturuyordun bide yaşın kaçtı bakem
kızım benim gibi yap bende kaynana yok kayınpeder yok ama gelen giden çok fikfik geceleri telin fişini çekeyom cepleri kapayom.kapıya da bakmıyoruz ohhhhh cennet gibi oluyor sewnde öle yap eşin yok mok dersede azıcık nazlan işvelen cilvelen işe yarıyor:kedi: kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey
hani bende okuduğum kadarııyla şöyle biliyomm .. regli gününe kadar regli olcakmışsın gibi belirtiler yaşıyon ve günün geldikten sonra bu regli belirtileri ortdan kalkıyorr bak bence hamişsinnn göbek adını artık NANA koyarsın tamam mııı
yaa kadının evi ataköyde annem ççağırıyor diyor bende tamam diyom bazen yeter diyom oda napsın aşkitomm arada kalıyor bende susuyom
aman napim yaa
ist.g.o.paşa yaş 27 tatlımm
bu arada ewet galiba reglime yakın tarihlerde yumurtluyorum geç döllenme oluyor geçen düşük sebebim d.kontrol hapı yumurtalarımı zayıflatmış ben bırakınca hemen hamile kaldım yumuş bozuk olunca bebiş gelişememiş galiba kimyasal gebelik oluyor diye düşünüyorum çünkü kalbi atmadan düşen her bebiş kimyasala giriyormuşşş inş.hepimiz bir gün o duyguyu yaşarız
D adın nagihan değilmiydi senin nagiş varken nana mı koyayım kaydirigubbakcemile3
bence en doğrusunu yapıyosun kendini onun yerine koyman en doğrusu bebişe gelince allah senin niyetinin bedelini tez zamanda göbüşe bebiş olarak verir inş.
hayor nagiş değill nana olcak bak tamam mı söz ver bakem :) bak 5 güne kalmaz çifrt çizgiyi görcen çok ümitliyim senden kafamı öne egdirme tamam mıı :):):):)
benim kuzen vardı şurda 2-3 aydır evli hemen hamile kalmıştı... ve 3üzleri olucakmış ama taşıyamamışş bugün öğrendim düşük yapmışşş... üzüldümmm Allah isteyen herkesten uzak tutsun hayırlı sağlıklı şanslı kısmetli bereketli evlatlarımızı kucamıza versin yarabbim
katılıyorum yaaaa bazıları düşünüyor yok uykusuz kalıcam yok bilmem ne ağlarmışta zormuşta benim hiç böle düşüncem olmad şubatta evlendim ben 1 yıl düşünmüyorduk öle anlaştık nisanda bıraktık korunmayı bebek ailenin çekirdeği yaaa biz istiyoruz ve gerisini allah yardımcımız olur diye düşünüyoruz.
yeterki o gelsinnn
tedavi falan mı gördü ikiz tamm da 3üz ilginç beee
bende 2ay öncesine kadar ayak bağı olarak görüyordum.. şimdi olsun dedim .. Bak veledi görüyonmu şimdide o gelmiyorrr...bende hiç korunmadım eşim korundu hep ama hemen olur sanıyordujm valla tık yok bende off napim
valla bende şaşırdım 3üz oldunuda bugün öğrendim kızın yaşıda küçük benden 5 yaş küçükkk
daha yeni ama yaaa olur bana dr dediki en az altı ay gün aşırı ilişki dedi olmazsa önce ilaçla çatlatma yöntemi sonra aşılama sonrada olmazsa tüp bebek dedi allah inş.o ralara hiçbiriimizi vardırmaz azıcık fikfik çalış:
çok ilginç yaaaa hiç duymadımmmm bence bi işler var kesin ilaç falan kullandı yada aşılama yada allahtan o nelere kadirrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?