Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

bende pko olduğu için yaptım ben iyi geliyo diyolar diye hatta bi arkadaşım yaptı o ısrar etti yap diye onun adeti 2 ay bi falan geliyordu bazen 3 ay gelmiyormuş hep ben kendimi bildim bileli böyleydi diyor ne haplar kullandım geçmedi dedi soğan kürünü 2 ay yapmış birde çok düzenli yapamadım dedi adetleri düzene girmiş ve de 3 ay sonrada hamile kaldı

klomenmi yapmış canım daha önceki kullandığında yapmamışmı peki?
valla şekerim benimde canım sıkkın ama düşünmemeye çalışıyorum bu ay yine klomen kullanıyorum birde başka hap daha kullanıyorum benim böbrek üstü bezlerim fazla çalışıyormuş ve de yumurtalarım kalitesini bozuyormuş. 14 aydır uğraşıyoruz hiç bi doktorda hormon testlerime bakıp bana bunu söylemedi taa o zamanlar içseymişim bu hapı belki olurdu şimdiye kadar zamanım boşa geçmiş[/QUOTE]

HAYATIM PEKİ BU DOKTORA GÜVENİYOR MUSUN YANİ BÖBREK ÜSTÜ BEZLERİNİN FAZLA ÇALIŞTIĞINI SÖYLEYEN DOKTORA..BELKİ BU YANLIŞ BİLİYOR CANIM YANİ DOKTORLAR OLMADIK İŞLERDE ÇIKARABİLİYORLAR BENCE EMİN OLMALISIN YA

selam kızlarrr günaydınnnnnnnn...
nasılsınız bakalım ne var ne yok? az geçmişi okim bakim ne kaynatmışsınız :)

hayır canım ilk defa yapıyor zaten bu ikinci ayımdı klomende..

dr un bir sorun yok dediyse üzülme boşuna annemin de vardı 5cm tedaviyle eritti dr bak senin tedaviye bile gerek olmadan eriycekmiş yanlış okumadım herhalde dimi öle yazmışsın demek ki kötü deil

kızlar diğer çiçekli lste de çok güzel ama çok karışık geldi bana ya :S
bu liste dogrumudur?
değişiklikler varmı?

---------------------------------------------------
********HAMıŞLER BÖLÜMÜ*********
-----------------------------------------------------
tubatubatubatuba:30 Ağustos :CüvCüv:

********EYLÜL*********

KıTTYCAT : 4 eylül

gülgüzeli1769 :5 eylül

muruvvet :5 eylül

fstone: 5 Eylül

TATLICIK: 7 eylül

canikom38: 10 eylül

gulayyusuf: 10 eylül

abyosun:11 Eylül

ÇıÇEKÇıK: 12 eylül

tugba20: 12 eylül

NANA81: 13 eylül

SEMASU:14 Eylül

SARICıVCıV :20 Eylül

TUBıLOSHH: 25 Eylül

forever_14: 27 Eylül

NeVYas

Ceylan :27 Eylül

---------------------------------------------------
********EKıM*********

KAMYAS: 2 Ekim

DBS :3 Ekim

NAGıHAN : 4 Ekim

COSMO :4 Ekim

NıNıK : 7 Ekim

ve işte tekrardan güncel listemiz...
hadiiiiiiiiiiii hareket harekeeetttt!!!!
bir güzel haber daha bekliyoruuuzzz kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
listen güncel degil canım

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor.
cicekcik+, cosmopoli+, kamyas+, muruvvet, ninik, tubiloshh, tugba20
kızçelerimmmm nassınııızzzzz bağlantı sorunlarım yüzünden arada gidip geliyorum yaw geçmişi okumaya da yetişemiyorum :sinifsinif:

HAYATIM PEKİ BU DOKTORA GÜVENİYOR MUSUN YANİ BÖBREK ÜSTÜ BEZLERİNİN FAZLA ÇALIŞTIĞINI SÖYLEYEN DOKTORA..BELKİ BU YANLIŞ BİLİYOR CANIM YANİ DOKTORLAR OLMADIK İŞLERDE ÇIKARABİLİYORLAR BENCE EMİN OLMALISIN YA[/QUOTE]

evet canım bu doktora tavsiye üzerine gittik çok ilgili ve de ben bişey sormadan anlatıyor daha önce ben test yapmıştırmıştım fakat bunu değil ve şimdiki doktorum bu değeride istedi tekrar yaptırdım bu verdiği hapı 1 ay kullanıcam sonra testi tekrar yapalım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…