Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

yakaladım siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilmaz:lmaz:
zemuszemuszemuszemuszemuszemus

haberim yok canım gecmişi okuyamadım :sm_confused: doktormu söyledi?

senden baska beni düsünüp merakedip soran yok canım eger hamiş olursam bir tek sana söylicem sende kesinlikle ötekilere söylemiceksin canım anlastıkmı Şenizopuyorumnanaktan[/QUOTE]

LEN KİTTY BENİ DİNLE KIZIM..TOPİK KALABALIKLAŞTI İNAN KENDİ DERDİMDEN HERŞEYİ UNUTMUŞ VAİZYETTEYİM..HAKLISIN AMA BAK BANADA KİMSE SORMADI BUGÜN DOKTORA GİDİCEKTİN NE OLDU DİYE..CADIARZU İNAN KAFAM ÇOK DOLU HAYATIM BU KULLANDIĞIM İLAÇ YAPMIŞ KİSTİ BÖYLE BİR YAN ETKİSİ VAR ZATEN İALCIN BİLİYORDUM YANİ

bende soğan kürü bi işe yaramadı nedense 2 ay adetim 1 hafta geçikti bende bebek var sanmıştım o sıralar doktoruma sordum soğan kürü yaptım diye iyi yapmışsın faydası olur yararlıdır dedi

günaydın kızlar...

dün doktora gittim bu kullandığım ilaçtan dolayı kist oluşmuş yine iki tane 3,5 cm büyüklüğündeler aşağı yukarı...bütün sinirlerim altüst oldu..

slm kızlar ninikcim geçmiş olsun canım ya üzüldüm daha önce de mi olmuştu

Şenizopuyorumnanaktan hosgeldin canım Şenizopuyorumnanaktan nasılsınız yigenim nidiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan

yiğeniniz hey hey ediyor başka bişee ettiiği yok namıssızın, annemle kavga ettim dün hep yiğeniniz yüzünden, ahh o hormonları bi elime geçirsem bennnnnnnnnnnnnnnnnkötükedihüso

canım benim sakın ağlayıp üzme kendini doktor ne dedi peki kisti geçer demiştir muhakkak da sen kafana takıyorsun

evet canım ya kendiliğinden geçer dedi nasıl ytakmayayım kafaya canım ya ..habire bi bok çıkıyor yicem böyle işi ya...KENDıLıĞıNDEN GEÇıCEK DEDı AMA BU ŞEKıLDE HAMıLE KALMAN ZOR BU AY ÇOK ÜZERıNDE DURMA AMA YıNE ÇALIŞ DEDı

LEN KİTTY BENİ DİNLE KIZIM..TOPİK KALABALIKLAŞTI İNAN KENDİ DERDİMDEN HERŞEYİ UNUTMUŞ VAİZYETTEYİM..HAKLISIN AMA BAK BANADA KİMSE SORMADI BUGÜN DOKTORA GİDİCEKTİN NE OLDU DİYE..CADIARZU İNAN KAFAM ÇOK DOLU HAYATIM BU KULLANDIĞIM İLAÇ YAPMIŞ KİSTİ BÖYLE BİR YAN ETKİSİ VAR ZATEN İALCIN BİLİYORDUM YANİ[/QUOTE]

klomenmi yapmış canım daha önceki kullandığında yapmamışmı peki?
valla şekerim benimde canım sıkkın ama düşünmemeye çalışıyorum bu ay yine klomen kullanıyorum birde başka hap daha kullanıyorum benim böbrek üstü bezlerim fazla çalışıyormuş ve de yumurtalarım kalitesini bozuyormuş. 14 aydır uğraşıyoruz hiç bi doktorda hormon testlerime bakıp bana bunu söylemedi taa o zamanlar içseymişim bu hapı belki olurdu şimdiye kadar zamanım boşa geçmiş

yakaladım siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilmaz:lmaz:
zemuszemuszemuszemuszemuszemus

yiğeniniz hey hey ediyor başka bişee ettiiği yok namıssızın, annemle kavga ettim dün hep yiğeniniz yüzünden, ahh o hormonları bi elime geçirsem bennnnnnnnnnnnnnnnnkötükedihüso

bebemmmmmmmmmmmmmmm neden nolduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

ANLAŞTIK CANIM kaydirigubbakcemile3 zemuszemus

hayatım beki adetinde bi sorun oldu mu kanaman falan çok geldimi bir dahaki adetinde yada günü değişti mi adetinin

ayy canım bak bende çok üzüldümm kafana takma hayatım ya senin daha yaşın çok genç

yigenim daha gelmeden ortlaıgı karıstırmıs geldikten sonra allah allah ortalık ne hale gelir allah bilir yirim ben onu yerrrrrrrrrrrrrrrrr Şenizopuyorumnanaktankavgaa ettikten sonrada oturup aglamıssındır eminim :roflol: :roflol:bir sure alıssınlar senin bu haline bastan söyle alınmasınlar hamiledir ne yapsa yeridir desinler :roflol:

bu ay herseyi kendi haline bırak ninikim yaw ilac falan kullanma :teselli:

hayatım beki adetinde bi sorun oldu mu kanaman falan çok geldimi bir dahaki adetinde yada günü değişti mi adetinin

tatlım ben pişman oldum yaptığıma bak benden söylemesi myomlar için yaptım hiçbi işe yaramadı ama kistlerde daha etkiliymiş
şimdi normalde regliden 15 gün önce diyorlar yapmaya başlayın diye ben reglimle başladım sonra reglim bitti dehşet bir bel ağrısı başladı sonra kanamam oldu arada sonra bitti sonra bi hafta geçmedi yine kanamam oldu bayağı bi ama reglim zamanında geldi erken veya gecikme olmadı onun düzenini bozmadı
neyse ben kürü 11 gün yaptım bıraktım yapmadım bi daha ama bi sonraki ay yumurtlama zamanı yine ara kanamam olduuuu bu ay bir tek olmadı oooh dedimmm

benim değiti ninik soğan kürünü mayıs ayında yaptım sonra 2 ay adetim 1 hafta geçikti ve daha da fazla geliyor şimdi o zamandan beri nasıl böyle kan kaybı geçiriyorum sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…