üzülme canım ya çünkü ben zaten çok üz<günüm inan siz beni motive edin olur mu zaten zor tutuyorum ağlamamak için
üzülme canım ya çünkü ben zaten çok üz<günüm inan siz beni motive edin olur mu zaten zor tutuyorum ağlamamak için
yakaladım siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilmaz: lmaz:
zemuszemuszemuszemuszemuszemus
günaydın kızlar...
dün doktora gittim bu kullandığım ilaçtan dolayı kist oluşmuş yine iki tane 3,5 cm büyüklüğündeler aşağı yukarı...bütün sinirlerim altüst oldu..
Şenizopuyorumnanaktan hosgeldin canım Şenizopuyorumnanaktan nasılsınız yigenim nidiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan
canım benim sakın ağlayıp üzme kendini doktor ne dedi peki kisti geçer demiştir muhakkak da sen kafana takıyorsun
haberim yok canım gecmişi okuyamadım :sm_confused: doktormu söyledi?
senden baska beni düsünüp merakedip soran yok canım eger hamiş olursam bir tek sana söylicem sende kesinlikle ötekilere söylemiceksin canım anlastıkmı Şenizopuyorumnanaktan
yakaladım siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilmaz: lmaz:
zemuszemuszemuszemuszemuszemus
yiğeniniz hey hey ediyor başka bişee ettiiği yok namıssızın, annemle kavga ettim dün hep yiğeniniz yüzünden, ahh o hormonları bi elime geçirsem bennnnnnnnnnnnnnnnnkötükedihüso
yok canım okumadım gecmişi üzüldüm canım ya :teselli::teselli: istanbul berbat her yeri sel götürüyor :sm_confused: benimde tavan su akıtıyor birde balkon kapısı kedim icin hep acıktır iceriye toz toprak dolmus sanırım balkondaki ciceklerimden daha cok oluyor böyle temizlik yapacam birazdan :sm_confused:
haberim yok canım gecmişi okuyamadım :sm_confused: doktormu söyledi?
senden baska beni düsünüp merakedip soran yok canım eger hamiş olursam bir tek sana söylicem sende kesinlikle ötekilere söylemiceksin canım anlastıkmı Şenizopuyorumnanaktan
günaydınlar şekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan
ben soğan kürünü yaptım reglimin 3. Günü başladım 11 gün içtim
bi tane soğanı soy 4e 5 e böl bi buçuk bardak içme suyunu kaynat içine at soğanları 5 dakika ağzı kapalı kaynat sonra süz ılınınca yemeklerden 15 dakka önce aç karnına ılık ılık iç soğumadan içicennn
evet canım ya kendiliğinden geçer dedi nasıl ytakmayayım kafaya canım ya ..habire bi bok çıkıyor yicem böyle işi ya...KENDİLİĞİNDEN GEÇİCEK DEDİ AMA BU ŞEKİLDE HAMİLE KALMAN ZOR BU AY ÇOK ÜZERİNDE DURMA AMA YİNE ÇALIŞ DEDİ
yiğeniniz hey hey ediyor başka bişee ettiiği yok namıssızın, annemle kavga ettim dün hep yiğeniniz yüzünden, ahh o hormonları bi elime geçirsem bennnnnnnnnnnnnnnnnkötükedihüso
LEN KıTTY BENı DıNLE KIZIM..TOPıK KALABALIKLAŞTI ıNAN KENDı DERDıMDEN HERŞEYı UNUTMUŞ VAıZYETTEYıM..HAKLISIN AMA BAK BANADA KıMSE SORMADI BUGÜN DOKTORA GıDıCEKTıN NE OLDU DıYE..CADIARZU ıNAN KAFAM ÇOK DOLU HAYATIM BU KULLANDIĞIM ıLAÇ YAPMIŞ KıSTı BÖYLE BıR YAN ETKıSı VAR ZATEN ıALCIN BıLıYORDUM YANı
Şenizopuyorumnanaktan hosgeldin canım Şenizopuyorumnanaktan nasılsınız yigenim nidiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan
bebemmmmmmmmmmmmmmm neden nolduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
hayatım beki adetinde bi sorun oldu mu kanaman falan çok geldimi bir dahaki adetinde yada günü değişti mi adetinin
hayatım beki adetinde bi sorun oldu mu kanaman falan çok geldimi bir dahaki adetinde yada günü değişti mi adetinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?