Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

CANIM BENDE ANCAK BU KADARINI BILIYORUM YAPMADIM AMA ; sogan kürünün faydalarını hergün yemeklerden önce sabah öglen akşam birer bardak içeceksin beyaz sogan olacak her gün taze kaynatıp içeceksin onbeş günden fazla içmeyeceksin faydası kadınlardaki akıntıyı söküyormuş iltihapları akıtıyormuş

günaydın canım

gunaydın bidenem nasılsın?opuyorumnanaktanŞeniz

günaydın ninikimmmmmm Şenizopuyorumnanaktan
benim blog sayfamda sogan kürü var baksana kızım :teselli:

canım hemen anlatayım bende 1 kür yapmıştım
adetin bittikten sonra başlıyorsun 15 gün yapıyorsun canım öğlen ve akşam taze yap canım yemeklerden önce 1 küçük soğanı beyaz olucak soyuyorsun ve ortadan 2 ye veya 4 e bölüyorsun 1,5 su bardağı kaynamış klorsuz suya (damacana) atıyorsun ve ağzı kapalı şekilde 5 dakika kaynatıyorsun sonra kapatıp ılımasını bekliyorsun ve yemekten 10 dakika önce içiyorsun. öğlende aynı tekrarlıyorsun ben çalıştığım için ve de işyerim müsait olmadığı için evde sabahları yapıp şişeye koyuyordun ve öğle yemeğinden önce içiyordum soğumuş oluyordu ama olsun. 15 gün yap canım bunu
eğer 15 gün fazla dersen 7 günde yapabilirsin o zamanda adetin bittikten 1 hafta sonra başlıyorsun yapmaya en etkili olduğu zamanda adet bittikten 1 hafta sonraymış

Canım ara kanaman oldumu hiç hap kullanırken lekelenme gibi..Bide kasıklarında ağrı oldumu..

bende lekelenme yaptı canım hapın bitmesine 3-4 gün kala bende doğum kontrol hapları hep yapıyor kullanmak istemiyorum ondan 2 ay kullnadım bıraktım zaten ama normalmiş yapabnilirmiş endişelenme
kasık ağrısı yapmadı ama hatta reglilerim daha ağrısız ve az kanamalı oluyor

iyiym şekercim, biraz yorgunum. geçmişi okudunmu , dünkü yağmurdan mutfağımı su bastı mafoldumben

yok canım okumadım gecmişi üzüldüm canım ya :teselli::teselli: istanbul berbat her yeri sel götürüyor :sm_confused: benimde tavan su akıtıyor birde balkon kapısı kedim icin hep acıktır iceriye toz toprak dolmus sanırım balkondaki ciceklerimden daha cok oluyor böyle temizlik yapacam birazdan :sm_confused:

Off kitty ya bende yine kist oluşmuş haberin var mı?

haberim yok canım gecmişi okuyamadım :sm_confused: doktormu söyledi?

İYİYİM CANIM SEN NASILSIN BİŞEYLER VARMI yerimseniben

senden baska beni düsünüp merakedip soran yok canım eger hamiş olursam bir tek sana söylicem sende kesinlikle ötekilere söylemiceksin canım anlastıkmı Şenizopuyorumnanaktan

günaydın kızlar

herkese günaydın zemuszemus

günaydınlar şekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan

ben soğan kürünü yaptım reglimin 3. günü başladım 11 gün içtim
bi tane soğanı soy 4e 5 e böl bi buçuk bardak içme suyunu kaynat içine at soğanları 5 dakika ağzı kapalı kaynat sonra süz ılınınca yemeklerden 15 dakka önce aç karnına ılık ılık iç soğumadan içicennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…