Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

ben de iiyim gün sayıyorum işte daha belli deil mi senin ya hadi artık gelsin bebiş haberin

ah canım ahhhhhh olsa cıkardı yokki cıkmıyor :sm_confused: inşallah hamişsindir az kalmıs gunune canım :Saruboceq::Saruboceq:

atesin cok guzel canım yarın inşallah teste pozitifi görürsün :Saruboceq::Saruboceq:
maşallah kuşum sende de ne test varmış kaydirigubbakcemile3
hergün yap yap bitmiyor. yoksa 100 lü felan mı amıştın sırnaşık şey

bittikce alıyorum canım:roflol: en son 36 tane almıstım yarısı gebelik yarısıda ovulasyon testi opuyorumnanaktan

yaw sadece benim yazdıklarımımı görmüyormusunuz ala alaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

iyiyim eee 12 sine az kaldı ikimizde aynı günüz durumun nasıl varmı belirti falan:CüvCüv:

bende 13 ündeyim gögüslerim büyüdü ama ağrısızz .. normalde ağrılı olurdu... zati üşütmüşüm ateşim var 2 gün lük rapor aldım evdeyim... belki vücudum acımıştır banada gögüsler şişsede ağrı yapmıyordur

kityy ovulasyon testi ne olurrr ...ben tek gebelik testi idrar testini biliyorum okadar.

Sağol nanacım eve gideyim mezdekeyi açayım ben hihoyyyt:dance:

ben geçen ay hamileydim ama tutunamamıştı 10gün geçince adet olmuştum yine aynı belirtiler var ama bakalım bu ay tutunabilecek mi bende o yüzden korkuyorum ya inş alırız hayırlı haberler bakalım ne olcak çatlamazsam iidir haaa

Kı< ÇıÇek Şımdı ben 7 gÜn uygulamak ıstıyorum bunu adetten bır hafta sonra baŞlıyorum ve 7 gÜn boyunce yapııyorum Öylemı

Mürüvetcim yoğurdun suyunu içicem demi?
Yani suyunada oturulmaz ki kaydirigubbakcemile3

kityy ovulasyon testi ne olurrr ...ben tek gebelik testi idrar testini biliyorum okadar.

ovulasyon testi yumurtlama gununun tespiti icin kullanılıyor canım yumurtlamadan 24 saat öncesini haber veriyor gebelik testi gibi idrarla yapılan test cubukları canım opuyorumnanaktan

Sağol nanacım eve gideyim mezdekeyi açayım ben hihoyyyt:dance:

tatlım geride kaldı geçmiş olsun dedim ama görmedin sanırım

ama reglin yeni bitti dimi senin maydanozdan uzak dur tatlım ne olur ne olmaz bebiş için ii olmayabilir dikkat et kendine bol bol sıvı tükett

ahh canım ya geçmiş olsun sahi ayyy inş olur ya inş şu mübarek günlerde rabbim yüzümüzü güldürür sen hap falan yutmasaydın yine

gördüm tatlım sen bana cvp yazmayınca bi tuhaf oluyorummmm yaaaa :teselli: :1hug:

olma bidenemopuyorumnanaktan önemli birsey yazacgın zaman özelden yaz bazen görmuyorum gecmişide okuyamıyorum geldigim zman opuyorumnanaktan

Kİtty ne oluyoruz anacım anlayalım yanİ cadıarzu varsa bİr durum yapalım aÇıkoturum:roflol::roflol:

Mürüvetcim yoğurdun suyunu içicem demi?
Yani suyunada oturulmaz ki kaydirigubbakcemile3

YOK CANIM kaydirigubbakcemile3 YOĞURDA OTURMICAKSIN ALACAKSIN BI YOGURT KOYACAKSIN KESEYE SÜZECEKSIN SUYUNU SABAH AKŞAM AÇ KARNINA İÇECEKSIN GÜN İÇİNDEDE İÇMEK ISTERSEN İÇ ANNM İÇERDİ kaydirigubbakcemile3 SONRA MAYDONUZU ATACAN KAYNATACAN BI SEYE KOY BUHARININ USTUNE OTUR BÖLE BİŞEYLER AKTIGINI HİSSEDİYORMUŞSSUN YUMUSUYORMUŞ KARNIN İÇİ ÖLE DİYORDU ANEMdelikafadulden

COSMO AŞKIM GEL YAMACIMA BıZ ıKı HASTALIKLI YETERıZ BıRBıRıMıZE ...GEREKıRSE BÖBREĞıMı BıLE VERıRıM SENıN ıÇıN:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…