hayırlısı olsun tatlım hakkımızda yaa çıldırıcaz sonunda belirti melirti diyeeben geçen ay hamileydim ama tutunamamıştı 10gün geçince adet olmuştum yine aynı belirtiler var ama bakalım bu ay tutunabilecek mi bende o yüzden korkuyorum ya inş alırız hayırlı haberler bakalım ne olcak çatlamazsam iidir haaa
Kı< ÇİÇek Şİmdİ ben 7 gÜn uygulamak İstİyorum bunu adetten bİr hafta sonra baŞlıyorum ve 7 gÜn boyunce yapııyorum Öylemİ
Sağol nanacım eve gideyim mezdekeyi açayım ben hihoyyyt:dance:
Kız tubİloshhh napıyorsun be neden konuŞmuyorsun?
hayırlısı olsun tatlım hakkımızda yaa çıldırıcaz sonunda belirti melirti diyee
talım normalde 15 gün uygulanıyor ama ben 11 gün uyguladım sende 7 gün uygula sorun olmaz yarıycaksa yarıycaktır mutlaka evet reglinden bi hafta sonra cancan uyguluyorsun gerçi regliykende uygulanıyormuş ama bi hafta sonrasında daha etkili sonuç alınıyormuş canım
ahh canım ya geçmiş olsun sahi ayyy inş olur ya inş şu mübarek günlerde rabbim yüzümüzü güldürür sen hap falan yutmasaydın yine
canım az kuran okim dedim de kaydirigubbakcemile5
sayfa açık pc başında biraz kuran okudum.
nasılsın bakalım ninikim?
kist oluşmuş duydum :gitme:
olsun canım buna da şükür. beterin beteri var.
bak bu bir işaret :jeyyar:
beni beklemeni lazım. ben bi düğüne gidim gelim öle hepimiz beraber döküştürücez.
dün bugün yumurtlama zamanım sanırım. uzayan akıntı çok.
kocişe dedim böle böle yumurtluyorum zannumca die.
bana demesinmi; gel sennen aşılama çalışması yapalım :jeyyar:
sonradan kıvırdı yine kaydirigubbakcemile3 düğüne gidelim gelelim öle die.
yani sonuçta beni bekleyeceeniz :1closedeyes:
yok dün doktor 5-6 tane ilaç yazmış .. bende korunmadımı belki gebelik oluşmuş olabilir demiştim bu ilaçların yan etkisi varmı dedim .. dr evet yan etkisi zararı vardır entibiyotik var dedi 4 tanesi etkili ilaçlar dedii...
gerçi hamiş olmadımı biliyom ama genede hap içmiyorum ya olduysa soru işareti var napim yani ateşim şimdi gene çıktı ama inatla içmiycem diyommm...
len çiçek bu kökünden yumurtalarıda temizlemez inşallah hee cadıarzu
alkisalkisalkisCOSMO AŞKIM GEL YAMACIMA BİZ İKİ HASTALIKLI YETERİZ BİRBİRİMİZE ...GEREKİRSE BÖBREĞİMİ BİLE VERİRİM SENİN İÇİN:lepi:
kızlar bebek düşünenler için maydanoz,kekik ve adaçayı çok sakıncalıymış dikkat edin. hamile kalmayı engelliyormuş yada düşük yapmaya sebebiyet veriyormuş.
gerçi olacağı varsa olur da. aman bizde olmayınca herşeye takıyoruz.nenelerimiz tarlada doğururmuş, 9 ay boyunca her işte çalışırlarmış maşallah yani :sinifsinif:
eşkina canım o balığın adıya cosmo şimdi aklıma geldi ya benim bi tanıdığım vardı o bi balığın böbrek taşını suya koyuyordu demlendirip hergün o sudan 1 bardak içiyordu.almak içinde yeni kapı sahilindeki balıkçılara gidiyorduk.ordaki balıkçılar ilaçlık almaya gelen oluyor diye saklıyolar o taşları bi git bak oraya istersen ona çok ii gelmişti ilaç falanda kullanmadı
canım üzerine ince bişiyler giy ve pc başında oturacağına yat uyu azıcık bedenini zorlamaklava:
ince oluncada üşüyom acaba bi brufen içsem okadar yan etkisi olmaz heralde dimi... ateşim çıktı gene... başımın yanındaki damarlar atıyor....... ilaç içmedende atamıycam üzerimden rahatsızlığı
yok be tatlım saraçoğlu kaç kere dedi olası gebeliğe bi zararı yok diye
bu kürü yaparken hamiş kalan kızlar vardı kk da bizzat kendim şahit oldum hatta bi ümit bende yaptım amaaaa nerdeeeee
ben aslında ilk incir kürü yaptım kist yaptı diye düşündüm kasık ağrılarından sonrada soğanı yaptım işte tatlım iki ay geçti üstünden temizledimi temizlemeddimi ne etti bilmiyorum ama myomlarım duruyorrrrrr gerçi küre devam etmek gerekiyormuş 2-3 ay en azda ben yapmadım eeeeeh dedim sıkıldım bıraktım inşalalh sende süper olur cancan
ince oluncada üşüyom acaba bi brufen içsem okadar yan etkisi olmaz heralde dimi... ateşim çıktı gene... başımın yanındaki damarlar atıyor....... ilaç içmedende atamıycam üzerimden rahatsızlığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?