ateşin varda ondan üşüyosun çıkar üstünü daha çok ıkaracan ateşini yahu bi söz dinle hatta dereceyle ölç ateşin 39 u geçmesin geçersede buz al dolaptan yada ben pet şişeyle su atıyorum daha ii oluyo al o buzları koltuk altına bacak arana boynunun iki yanına koy ensene koy hemencecik düşüyor ateşin limonlu bi tavuksuyu çorbası yap kendine iç onu sıcak sıcak tmmm dinle azıcık ama aksi şey pc tepesinde ne işin var ya hasta hasta
doğru diyoın ben biraz gidim 11. 30 da kalktım paso uyumuşummm ... Du buz bulim .... Kendimee birazda yatim uyim uykum geldi geneee
KIR YAVRUM DİŞİNİ ÇÜNKÜ BEBEK YAPMAYI BİLMİYOM kaydirigubbakcemile3LAN Bİ BİLMEDİĞİN OLSA DİŞİMİ KIRCAM HEEakannehir
valla ben bazen geciktirici kull anıyordum reglim gecişksin diye sonra hapı bırakıyordum 2-3 gün hala regli olamıyordum ozaman saraçoğlunun soğan kürünü kullandım 2. 3. gün sökülüyorduu rahatlaatıyordu daaa. ben ozaman gebelikte düşüğe neden oldunu öğrenmiştim ... adam diyo zaten reglini düzene sokuyor... gecikenlerde soğan küründen 2-3 gün sonra sökülürler diye
kızlaaaaaaaaaarrrr hatim indirdim şimdi...
hepiniz için isim isim dua ettim. isimlerinizi tek tek okuyup rabbime yalvardım. inşallah dualarım kabul olur.her ramazan hatim indiriyorum. rabbim kabul eder inşallah.
Yâ Rabbi!
Bütün işlerimizin sonunu hayr eyle; dünyada rezil olmaktan, Ahiret’te de azabından muhafaza eyle.
Allah’ım! Vermiş olduğun nimetlerin elimizden çıkmasından, sağlık ve dirliğimizin bozulmasından, beklenmedik felaketlerden ve gazabının her türlüsünden ancak Sana sığınırız. Biz, aciz kullarının dualarını kabul eyle yâ Rabbi!
Ey bağışlaması ve ihsanı sonsuz olan Allah’ım! Ayıplarımızı ört, kalplerimizi pak eyle; hastalarımıza şifa; dertlilerimize deva, borçlarımızı ödemek imkanı ver. Din ve dünya işlerimizi islah eyle yâ Rabbi!
AMİN
CANIM BENİM NE GÜZEL YÜREĞİN VAR ALLAH KABUL ETSİN SENİNDE GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞALLAHHHHHHHHHH :Saruboceq:kızlaaaaaaaaaarrrr hatim indirdim şimdi...
hepiniz için isim isim dua ettim. isimlerinizi tek tek okuyup rabbime yalvardım. inşallah dualarım kabul olur.her ramazan hatim indiriyorum. rabbim kabul eder inşallah.
Yâ Rabbi!
Bütün işlerimizin sonunu hayr eyle; dünyada rezil olmaktan, Ahiret’te de azabından muhafaza eyle.
Allah’ım! Vermiş olduğun nimetlerin elimizden çıkmasından, sağlık ve dirliğimizin bozulmasından, beklenmedik felaketlerden ve gazabının her türlüsünden ancak Sana sığınırız. Biz, aciz kullarının dualarını kabul eyle yâ Rabbi!
Ey bağışlaması ve ihsanı sonsuz olan Allah’ım! Ayıplarımızı ört, kalplerimizi pak eyle; hastalarımıza şifa; dertlilerimize deva, borçlarımızı ödemek imkanı ver. Din ve dünya işlerimizi islah eyle yâ Rabbi!
AMİN
Yâ Rabbi!
AMİN
bilsek burda işimiz ne değilmi delikafaduldenONU BENDE BİLMİYORUM Kİ...delikafadulden
Hepiniz için isim isim dua ettim. Isimlerinizi tek tek okuyup rabbime yalvardım. Inşallah dualarım kabul olur.her ramazan hatim indiriyorum. Rabbim kabul eder inşallah.
Yâ rabbi!
Bütün işlerimizin sonunu hayr eyle; dünyada rezil olmaktan, ahiret’te de azabından muhafaza eyle.
Allah’ım! Vermiş olduğun nimetlerin elimizden çıkmasından, sağlık ve dirliğimizin bozulmasından, beklenmedik felaketlerden ve gazabının her türlüsünden ancak sana sığınırız. Biz, aciz kullarının dualarını kabul eyle yâ rabbi!
Ey bağışlaması ve ihsanı sonsuz olan allah’ım! Ayıplarımızı ört, kalplerimizi pak eyle; hastalarımıza şifa; dertlilerimize deva, borçlarımızı ödemek imkanı ver. Din ve dünya işlerimizi islah eyle yâ rabbi!
Amin
EŞkİna ne İŞe yarıyormuŞkİ cadıarzu
Yâ Rabbi!
AMİN
tatlım kafasnda gözüne yakın beyaz bi taş var suyunu içiyosun böbrek taşını döktürüyoEŞkİna ne İŞe yarıyormuŞkİ cadıarzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?