Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

doğru diyoın ben biraz gidim 11. 30 da KALKTIM paso uyumuşummm ... du buz bulim .... kendimee birazda yatim uyim uykum geldi geneee

COSSSMOOOOO bak balığın adı EŞKıNA imiş BAZ YAZ NOT ET Bı YERE DEDıĞıM GıBı ıST.DASIN GıT YENı KAPIDAN BALIKÇILARIN ORDAN ALL YAP ıı GELıYOR

doğru diyoın ben biraz gidim 11. 30 da kalktım paso uyumuşummm ... Du buz bulim .... Kendimee birazda yatim uyim uykum geldi geneee

gelir tabi ben bile sersem gibiyim ben yattım gece sen ayaktaydın enerjinmi varda yoruyon kendini hadi tatlı uykular sana

kızlaaaaaaaaaarrrr hatim indirdim şimdi...
hepiniz için isim isim dua ettim. isimlerinizi tek tek okuyup rabbime yalvardım. inşallah dualarım kabul olur.her ramazan hatim indiriyorum. rabbim kabul eder inşallah.

Yâ Rabbi!

Bütün işlerimizin sonunu hayr eyle; dünyada rezil olmaktan, Ahiret’te de azabından muhafaza eyle.

Allah’ım! Vermiş olduğun nimetlerin elimizden çıkmasından, sağlık ve dirliğimizin bozulmasından, beklenmedik felaketlerden ve gazabının her türlüsünden ancak Sana sığınırız. Biz, aciz kullarının dualarını kabul eyle yâ Rabbi!

Ey bağışlaması ve ihsanı sonsuz olan Allah’ım! Ayıplarımızı ört, kalplerimizi pak eyle; hastalarımıza şifa; dertlilerimize deva, borçlarımızı ödemek imkanı ver. Din ve dünya işlerimizi islah eyle yâ Rabbi!

AMıN

saraçoğlunu sitesinde sorular kısmını incelersen bu soruya verdiği yanıtı görürsün canım gebeliğe olumsuz etkisi yoktur diyor ama gebe olduğunuzu öğrenince bırakın diyor

.karagönlü - 26.08.2009 10:57
merhaba hocam... size sonsuz tesekkurler size daha önce defalarca yazdım ama yayınlamadınız sizi hep internetten takip ettim kitaplarınızı aldım ve su anda 5 haftalık hamileyim size hergun duaciyiz Allah size uzun ömurler versin 3 kez aşılama yapildı ve artık tup bebek demişlerdi dr.larım. sizin sayenizde anne oldum sogan ve kürünuzün mucizesi Allah'a emanet olun sevgiler saygılar
artık bu mailime de bir cevap alamazsam hocam artık sizden tüm umudumu kesicem..size ulaşmak bu kadar zor olmamalı.televizyonlarda gayet rahat ulaşabilicekmişiz gibi çıkıp konuşuyosunuz ve bizi umutlandırıyosunuz.sonra bi türlü size ulaşamıyoruz daha kötü oluyo bizim için.telefonla arama günü neden sadece bir gün ..o gün sürekli telefonun başında arıyorum ama bi türlü ulaşılmıyo.lütfen o günü bir kaç güne yükseltin.ulaşamıyınca bütün umutlarım tükeniyo..benim umutlarımı tüketmeye ne hakkınız var..şimdi soruma geldi hocam gene cevap alamıycam biliyorum ama genede şansımı deniyorum bir umut diye..... normal adet tarihimden hep 5 gün önce adet oluyorum.soğan kürüne başlamadan önce hangi tarihi esas almam gerekiyor..

Cevabı » Gizle

adet bitiminden 10 gün sonra başlayabilirsiniz. Soğan kürünü uygularken adet görmeye başlarsanız, kürü kesmeden 15 güne tamamlayınız. sağlığınız daim olsun.

Soru »
hocam ben polikistikover hastasıyım ve soğan kürünü uyguladım adet oldum şimdi dediğiniz gibi ikinci on güne başladım ben bu günler içinde hamile kalmış olsam soğan kürü düşük yapmama sebep olurmu cevaplarsanız sevinirim teşekkürler

Cevabı » Gizle

Soğan kürünü uygularken farkında olmadan çok sayıda hamile bayan var. Hemen hepsi düşük yapar mıyım sorusunu sormaktalar. Cevabım, Hayır düşüğe neden olmaz. Sağlıklı günler dilerim.

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
canım benimmmmmmmm inşalalhhhh allahım sesimizi duyar hepimize hayırlısını nasip ederr canımm :1hug:

CANIM BENİM NE GÜZEL YÜREĞİN VAR ALLAH KABUL ETSİN SENİNDE GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞALLAHHHHHHHHHH :Saruboceq:

amin canım Alahım dualarımızı kabul etsin

aminnn canımmm ağzına sağlık allah inş.burda olan olmayan duyan duymayan derdi olan herkese bağışlasın duanıııı

AMİNN CANIM SAĞOL:Saruboceq:

ayy ben gidiyorum arkadaşlarım akşama misafirim var hadi yarın görüşürüz yavrular öpüyorm hepiniziopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…