Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

evvveeeeetttttt anacım hal kalmadı fifkfik yap yap olmuyor onların nasıl oluyorda bi fikfikte tamda yumurtlama gününe denk geliyor

aman canım ben şurda 2 ay öncesine kadar korunma bittiği gibi hemen bebek olur gibi geliyorduu :):):): sadece normal eşin ve son korunmadan 1 kere bile ne zaman olursa olsun fikfikini yapsa bile bebiş hemen oluyor sanıyordummm..... ulen evlenen hemen hamile .. bebiş düşündüm bende dünyanın kaç bucak oldunu fark ettimm :

kızım şakamısın sen ya?
dereceyi eczaneden alcan
testi gitti gidiyordan alıcam uygunmu? diye soruyom aramızda tecrübeliler var
GİTTİ GİDYRDAMI O KIS NIRDE BEN BURDAKI ECZANELERDE BULAMADIM HERSEYE BALIKLAMA DALIYORUM COSMO KUSRA BAKMA MA AKLIMDAN GECENLERİ SENDE YAPIYRSUN ONDAN kaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktan
ilk geceden bebişi olanlar canımmmmmmmmm:roflol:
yaaaa evettt yaaa

ammmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn CÜMLEMİZE

kurulu yazacamı yazmışım kuruklu olmuş kuyruklu gibi bende şimdi farkettim dedim kimse ses çıkarmadı düzeltmeyimmm ama yakalandımmmm

hahahaaa olsun güzel olmuşşş

KısÇeler derece aldırdım Şİmdİ dİjİtalİnden
yarından İtİbaren ateŞ ÖlÇcem bana yardımcı olurusnuz artıkın

sabahları tatlım yataktan çıkmadan aşağı yukarı hep aynı saatte dil altından ölçecennnnn ve yazacannnnnnnn çok kolay bebekimmm

AHH USTAM GELMİŞ AMA HABERİ YOK DAHA SANRIMSAM YARDIMCISINDAN delikafadulden

var canım var opuyorumnanaktanŞenizboynuz kulagu gecermiş sen yakında beni sollarsın :roflol::roflol:

naber kuzular evde ve işte pc bana kalmıyor şu günlerde ..

hosgeldin ceylanım opuyorumnanaktanŞenizne olsun topluca sıyırdık kafayı :roflol::roflol:

32 ovulasyon 6 gebelık testı 29.90 a var
o daha ekonomık bence tabı

hosgeldin canım opuyorumnanaktan

yalnız mürvet ile cosmo arasında ciddi bi iletişim sorunu varr enteresan faz farkıylannnn giidyonuz biri ak diyoo diğeri kara anlıyo hahahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok iyisinizz bizede eğlenceeee çıkıyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…