Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

canımmmm iyiyiz şekercim sen nasılsınnnnnnnnnnnnn

canım benim dünü hatırlamak istemiyorum ama çok kötüydüm dünkü ikitellide kızkardeşim mahsur kaldı annemler burda o tek başınaydı babam yanına gidemedi yollar seller içinde zarzor ulaşıldı ilk otobüsle yanıma geldi dün gece vardğında gözlerim doldu sinirlerim laşka oldu tüm ölenlere allah sabırlar versin

yalnız mürvet ile cosmo arasında ciddi bi iletişim sorunu varr enteresan faz farkıylannnn giidyonuz biri ak diyoo diğeri kara anlıyo hahahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok iyisinizz bizede eğlenceeee çıkıyoo

delikafadulden delikafadulden :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: BÜYÜYKSÜN BABA NE DİYİM...

Gıttı gıdıyora Üye olmak ıÇın Şartlar nedı anam..ayrıca nakıt Ödeme yapılabılıyormu kargoya

ayy canım yaa büyük geçmiş olsunnn varya allahımmm gözünüz aydın canım sağsağlam gelmiş ya tatlımm çok şükür canım yaaa:sinifsinif:

tunesarcım hoşgeldin tatlım yaaa uğur getirirsin inşallahhh topiğe patır patır hamiş kalırız inşallahhhh

canım benim çok geçmiiş olsun .. ikitelli çok kötüymüş Allah korusun.. sende üzülme bak kardeşin gelmiş ne güzel yanına ... herkese sabır versin Allahım dün çok zor bir günmüş...

kredi kartını da ben kullamam internette ya kart numöarası falan...yada havale ona da vakit lazım nasıl gidip havale yapıcaz

ben gıttıgıdıyordan sureklı alıswerıs yapıyorum kıyafet makyaj malzemesı hersey yanı
bence ınternet alıswerıslerının en guvenlısı
rahat rahat yapabılırsın hıc korkma
kredı kartının sıfresını wermedıgın surece bıse yok
buyrunnnnnnnnnoturdugu yerden para harcayan bırı olarak bana guvenebılrsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…