Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

doktor hamile değilsin diince nedense acaip bozuldum....
halbuki kendimi bu fikre alıştırmıştım..
ama doktor saolsun epeyce telki etti...
işte yenisin olur sıkma canını falan gibisinden...

canım yaa çok üzüldüm hayırlısı tatlım yaaa inşallah en kısa sürede gelir bebişinnn
şimdi seni sordum bende tuğba diye sordum amaaa :kedi:

canım biz daha 3 ay oldu korunmayı bırakalı..
biliorum çok erken daha neden olmuo demek için ama bilmiorum yaaaa..
çok pimpirikliyim rahat duramıyorum...

Seni çok iyi anlıyorum bebek arzusunun 1 ayı da 10 yılı da aynı ..benimde 1,5 sene oldu olacak napalım bende dr.lar diyince acayip bozuluyorum geçen gün dr.bekliyorum kadının teki dedi ki hamilemisin yoo dedim aa karnın var dedi okadar yıkıldımki..

canım yaa çok üzüldüm hayırlısı tatlım yaaa inşallah en kısa sürede gelir bebişinnn
şimdi seni sordum bende tuğba diye sordum amaaa :kedi:
olur canım oruçluysan anlarım:roflol:

ya bide öle luzümsuzlar varki onları hiiiiiççç anlatmayalım bile....

kızlar ben ufaktan kaçar çok ağırlık bastı aşağıda çekyat var dükkanda azıcık uzanayım yawww bugün güya erken çıkıp pazar yapıcaktım yalan oldu iş var çıkamıyorummm bari yatayım öpüldünüz kızlar

aay canım benimmmmm
ya oruçlu değilim de birden bi yoğunluk oldu 3 saattir iş yerinde normalde iş olmuyor bünyem altüst oldu birde burayı takip eidyorum kafam dağıldı iyiceee kusuruma bakma şekercimmm

ben çıkıyorum kızlar öpüldünüz

öpüyorum tatlımm dikkat et kendinee opuyorumnanaktan

ooh ohh süper yaaa yat dinlen bende alcem işyerinee çekyatt çok kıskandım bakk :))

dinlen şekerim hoşçakal emii dikkat et sende kendine opuyorumnanaktan

doktor hamile değilsin diince nedense acaip bozuldum....
halbuki kendimi bu fikre alıştırmıştım..
ama doktor saolsun epeyce telki etti...
işte yenisin olur sıkma canını falan gibisinden...

o duyguyu cok iyi biliyorum canım üzülme inşalah gelecek ay pozitif sonucu alırsın bidenemmmm :SaruboceqpuyorumnanaktanŞeniz

kittyyim sende durumlar nasıl yavyummm varmı yeni bi gelişme biz neden böle olduk bu ay senle

kızım bu hacker olayından tırsıyorum ben şifreli kırabiliyorlar her türlü oyuu yapıyorlar girmeme ben öyl eişe kapıda para teslimi olunca 5 lira fazladan mı ödeniyor muş

yok canım gittigidiyordan kartsız alısveriş olmuyor kartla alıyorsun kargosu icinde olanı secersen baska para ödemiyorsun hic ama kargo alıcıya ait olanı secersen kapıda 5 lira öduyormussun

şimdi bu 16 ADET OVÜLASYON + 4 GEBELıK TESTı +KARGO = 19 tlmi oluyor başka ücret ödemiyon yani eminmisiniz
evet canım surekli alıyorum bak + kargo diyor yani kargosu ucretsiz opuyorumnanaktan

ben çıkıyorum kızlar öpüldünüz

beni hic sallamadın ceylanım alacagın olsun

ulan ilk defa herifin kredi kartıyla alışveriş yaapyım dedim
Tüüü içine tüküreyim olmuyo
alamadım çıldrıdım anasını satim ne bu be

aay canım benimmmmm
ya oruçlu değilim de birden bi yoğunluk oldu 3 saattir iş yerinde normalde iş olmuyor bünyem altüst oldu birde burayı takip eidyorum kafam dağıldı iyiceee kusuruma bakma şekercimmm

benimde oruçlu olmamam gerekio ama oruçlu gibi tutuom valla...yalnızım bişide yemek gelmio içimden nedense...

byyy

buyrun benımm:CüvCüv:
kç ayluksun canım bziim topikten birileri hamile arıyordu danışacak kimdi yawww
opuyorumnanaktan

kitycatim şu ovulasyon işinden benide haberdar et yahu..
bende alayım..güvenilirmi bide o site sen hep kullanıomusun...
kargo ücretlimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…