hamişmi var.....
doktor hamile değilsin diince nedense acaip bozuldum....
halbuki kendimi bu fikre alıştırmıştım..
ama doktor saolsun epeyce telki etti...
işte yenisin olur sıkma canını falan gibisinden...
canım biz daha 3 ay oldu korunmayı bırakalı..
biliorum çok erken daha neden olmuo demek için ama bilmiorum yaaaa..
çok pimpirikliyim rahat duramıyorum...
şimdi bu 16 ADET OVÜLASYON + 4 GEBELİK TESTİ +KARGO = 19 tlmi oluyor başka ücret ödemiyon yani eminmisiniz
buyrun benımm:CüvCüv:
olur canım oruçluysan anlarım:roflol:canım yaa çok üzüldüm hayırlısı tatlım yaaa inşallah en kısa sürede gelir bebişinnn
şimdi seni sordum bende tuğba diye sordum amaaa :kedi:
Seni çok iyi
anlıyorum bebek arzusunun 1 ayı da 10 yılı da aynı ..benimde 1,5 sene oldu olacak napalım bende dr.lar diyince acayip bozuluyorum geçen gün dr.bekliyorum kadının teki dedi ki hamilemisin yoo dedim aa karnın var dedi okadar yıkıldımki..
buyrun benımm:CüvCüv:
ben çıkıyorum kızlar öpüldünüz
kızlar ben ufaktan kaçar çok ağırlık bastı aşağıda çekyat var dükkanda azıcık uzanayım yawww bugün güya erken çıkıp pazar yapıcaktım yalan oldu iş var çıkamıyorummm bari yatayım öpüldünüz kızlar
doktor hamile değilsin diince nedense acaip bozuldum....
halbuki kendimi bu fikre alıştırmıştım..
ama doktor saolsun epeyce telki etti...
işte yenisin olur sıkma canını falan gibisinden...
kittyyim sende durumlar nasıl yavyummm varmı yeni bi gelişme biz neden böle olduk bu ay senle
kızım bu hacker olayından tırsıyorum ben şifreli kırabiliyorlar her türlü oyuu yapıyorlar girmeme ben öyl eişe kapıda para teslimi olunca 5 lira fazladan mı ödeniyor muş
evet canım surekli alıyorum bak + kargo diyor yani kargosu ucretsiz opuyorumnanaktanşimdi bu 16 ADET OVÜLASYON + 4 GEBELıK TESTı +KARGO = 19 tlmi oluyor başka ücret ödemiyon yani eminmisiniz
ben çıkıyorum kızlar öpüldünüz
aay canım benimmmmm
ya oruçlu değilim de birden bi yoğunluk oldu 3 saattir iş yerinde normalde iş olmuyor bünyem altüst oldu birde burayı takip eidyorum kafam dağıldı iyiceee kusuruma bakma şekercimmm
Sen canumun köşesi seni biliyorum..
EVET BEN KOZMOYA KAZ DIYOM KOZ ANLIYOR KIS a.s:roflol:
byyykızlar ben ufaktan kaçar çok ağırlık bastı aşağıda çekyat var dükkanda azıcık uzanayım yawww bugün güya erken çıkıp pazar yapıcaktım yalan oldu iş var çıkamıyorummm bari yatayım öpüldünüz kızlar
kç ayluksun canım bziim topikten birileri hamile arıyordu danışacak kimdi yawwwbuyrun benımm:CüvCüv:
canım sen hamilemisn??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?