Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Hadıyın len 3 kız bı bana dayanamadınız hepınıze yeterım leyyyyyyyyyyyyyyyyyyynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

semasu geçmişi okuyup okuyup gıdıyr çömde parkaydirigubbakcemile3don pılipılide susukun o ne yapyor allh bilir

işim yoğun olduğu için geçmişi de okuyup gitmiyorum ayrıca açıyorum sayfayı yazacam yazamıyorum bi iş geliyor neye çıkıyorum artık iyi akşamlar size opuyorumnanaktan

kızlar ben kaçar eve gidip makarna yapim kendme iftarlık
kaynanamda çiğ köfte vb mahsuller varmış
sevmem ben
böğğğğğğ

KISLRA BEN YARIN YOKUM ZATI ÖĞLEYE KADRDI TOPLANTIDA VAR SABH HıÇ GıREMM NETE ŞıMDUKTEN ÖSLERıM SıZı HADEN BYYY:gitme:

SOSLU MAKARNAMI YAPIYON KIS GERÇı YOGURTLU OLSADA SEVERIMkaydirigubbakcemile3 BANADA AYIR BELKI TANRI MISAFIRI GELIR EVINE

bende kaçar milletttttttttttttttt herekse ii akşamlar hayırlı iftarlar
dualarım sizinle
öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Varrrr net ama yarın aksmaa kaynanam mısfr gelcek dedegıl yemeklrle ugrasırık gÖrmce ıle pzarada benm anmler geleck yemege gene yemk yapcam yanı hafta sonu ÖldÜm ben frst bulursam grrrm kocadan frst olursa oyun oynmzsa

kızlar ben çıkıyorum malüm istanbuldayız. yağış bekleniyor ama hala yağmadı ufakatan kaçayım bende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…