Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Nan gıttı gıdyr sıtesınde gırdınmı ÜrÜnÜme bakm dedım daha cıkmamŞmı onay ıstyrdu onayladım satıcya ıletldı dedı onay aldıktan sonramı onaylanyrdu yoksam burası ktyyde yok soram

Nan gİttİ gİdyr sıtesınde gİrdİnmİ ÜrÜnÜme bakm dedım daha cıkmamŞmı onay ıstyrdu onayladım satıcya ıletldı dedı onay aldıktan sonramı onaylanyrdu yoksam burası ktyyde yok soram

:1no2: GİTTİ PARACIKLAR GİTTTİİİİİİİİİ :roflol: LEN AKŞAM DEDİM SİZE İNTERNET ÜZERİNDEN YAPMAIN BİŞEY DİYE

:1no2: GİTTİ PARACIKLAR GİTTTİİİİİİİİİ :roflol: LEN AKŞAM DEDİM SİZE İNTERNET ÜZERİNDEN YAPMAIN BİŞEY DİYE

yok nann gitmez o takıp kodu var elimde hem kaydirigubbakcemile3 hem 19tl fazla degl allhdan yuksek mella degldi sen yoksa göbek atardın buralarda :roflol:

yok nann gitmez o takıp kodu var elimde hem kaydirigubbakcemile3 hem 19tl fazla degl allhdan yuksek mella degldi sen yoksa göbek atardın buralarda :roflol:

NAN DELÜ TAKİP KODU OLSA KAÇ YAZAR SEN TIKLADIN TESLİM EDİLDİ DEDİ Mİ İŞ BİTTİ :roflol: :roflol:

semasu geçmişi okuyup okuyup gıdıyr çömde parkaydirigubbakcemile3don pılipılide susukun o ne yapyor allh bilir

benim gelir gelemz siftah yapmam lazım kızım lmaz:
bekleyemem öle yumurtlamayı flan kaydirigubbakcemile3
tezcanlıyım ben akannehir
şipşak yapıp bitirmem lazım sositososito

bi an önce gönderselerde yapsak kullnsını ögrensek demi . bu arada ne zman başlanıyor onu kullnmayakaydirigubbakcemile3kafamçokkarıştı

:roflol: :roflol: :roflol: BU GİDİŞLE ANCAAA ÖNÜMÜZDEKİ AYLARDA İNŞALLAH KULLANICANIZ delikafadulden delikafadulden

olum daha fabrıkadan dısarı adım bile atmadı ürün nere teslm aldım dicemklava: kafalarını gözlerını patltrım

delikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…