Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Neyın var nana hayrdır

yav dedimyaa dün regli olcaktım olmadım halada olmadımm olmakta istemiyommm midem garip gögüslerim şiş sinir geldi dişyee yalan da olsa duymak istiyom dedimmm... hepiniz sustunuzzzzz :gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

Hay bu tedaŞı allah nasıl bılyorsa Öyle yapsın ya

off habırw elektrık kesıyorlar

ayy kurban olurum bennn sana görmedim benn şekercim
inşallah hamişliktendir canım ya test yaptırsana sendeee

işyerinde olduğum için gelen giden oluyuor telefon falan çalıyor tatlım her daim gözüm burda olmuyor kusura bakma emii a.s.

yaa kırmızı kartlar incittiyor artık benii çiçemm sarıl ağlıycammm

incitmesin tatlım yaa :1hug: bak bende dün aldım kartımı elimeeee gidiyom valla napalım ölüm yok ya sonuçta olursa olur olmazsa olmaz fikfiten keyif almaya bakıcaz yoksa sıkıcı olmaya başladı yazık eşlerimizede vallaa biz rahat olalım bir gün gelicekler 11 . denemye girdim bendee :bbo:

görmedimki panik yapma inşallh hamişsindr belirtilrin psikolojikte olabılır bızdede öle olmuştu sen günün gelmmş gıbı rahat ol relax

OYYYYYY kıyamam ben sana ya :1hug:
Nasıl da hassas :teselli:
olmazsn inş. canım ya gün doğmadan neler doğar blinmez ki hihoyyyt

ama regli belirtilerim varrr üğhühühühü

DİYOM YAA dün gögüslerim şişti bugünde midem ağrıyorr ... ben napıcam yaaaa .. acaba bende kısırlık falan mı var :

OYYYYYY kıyamam ben sana ya :1hug:
Nasıl da hassas :teselli:
olmazsn inş. canım ya gün doğmadan neler doğar blinmez ki hihoyyyt

cosmom canımmm işallahhhhhhh yaa bugün 2. gündeyimmm.. işallah olmaz

yüksek ihtimalle olcak ama ben çok sıkıldım bu durumdan napim şimdiii...

hosbulduk kıslarr cosmopoli+, muruvvet, NANA81+, ninik+
nana kuzum dur daha belkı kırmızı kartı yemezsin kıyamam ben sana canım ya şimdidien stress yapma bu kadar:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…