Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

ama regli belirtilerim varrr üğhühühühü

DİYOM YAA dün gögüslerim şişti bugünde midem ağrıyorr ... ben napıcam yaaaa .. acaba bende kısırlık falan mı var :

ay yavrum yaa olursa olsun tatlım ya şimdiden bu kadar niye takıyorsunn kaçıncı ayınız denediğiniz şekercim ya

ç,içemmm ama beni bu durum çok vahimmm neden böyle oldu ayın ortası çok garip geçti böbreklerim ağrıdı bimem şiştii geçen hafta midem indi ateşim var diye doktora gittim yaa ordada ağladımmmm :.... bugün artık dayanıcak gücüm yok gibi geliyor şubedeyim şimdi herkesin içinde ağlıycam zor tutuyom kendimiii.. yaa bu aybaşları ne kötüymüşşş bebiş istedim diye hayatım çok kötü olduu :

ay yavrum yaa olursa olsun tatlım ya şimdiden bu kadar niye takıyorsunn kaçıncı ayınız denediğiniz şekercim ya

yaa oldumu hemen oluyor olmadımı aylarca sürdürüyor işte benim 4: aya gircem .. ben yumurtladımı falanda anlamıyommm ...

canım benimmmm bak sakin olmaya çalış bir çok rahatsızlığın başı stres psikolojik nezle bile stresle bağışıklık sistemimizi çökertiyoruz ondan işte bir türlü doğrulamıyoruz
inşallah önemsizdir bunlar rahat ol sen bak çok stres yapıyorsun tatlımm azıcık rahat ol başka şeylere yönel tatlım ya mafoldumben

yaa oldumu hemen oluyor olmadımı aylarca sürdürüyor işte benim 4: aya gircem .. ben yumurtladımı falanda anlamıyommm ...

tatlım bi kerede bir iki kerede 3 yılda ama dur daha başındasınız inşallah çok bekletmeden gelicek bebişinnnn sanaaaaaa lütfennnnn üzme kendinii

benim çıkmam lazım sonra gelicem gelene kadar lütfen toparlanmış ol emiiiiii :1hug:

nanacım inşallah hamileliktendir belirtilerin. günün geçti madem. bir test yapsana? nası duruyon öle kaydirigubbakcemile
bu arada tugba20 test vermiş. saat 2,30 da alıcakmış. saat 3 oldu. nerde bu kız??

bende non stop çalışmalara devam :lepi:
bakalım kim üst kata çıkıcak bu ay?
ama birileri mutlaka çıkmalı şutarafagitti
hadin gızlaaarrrrr rekabet olsun sırnaşık şey önce kim çıkacak üst kataaaa
bu arada güncel listemiz:

---------------------------------------------------
********HAMİŞLER BÖLÜMÜ*********
-----------------------------------------------------
tubatubatubatuba:30 Ağustos :CüvCüv:

********EYLÜL*********

gülgüzeli1769 :5 eylül

fstone: 5 Eylül

TATLICIK: 7 eylül

abyosun:11 Eylül

tugba20: 12 eylül

NANA81: 13 eylül

SARICİVCİV :20 Eylül

TUBİLOSHH: 25 Eylül

forever_14: 27 Eylül

NeVYas

Ceylan :27 Eylül

---------------------------------------------------
********EKİM*********

KAMYAS: 2 Ekim

NİNİK : 2 Ekim

DBS :3 Ekim

NAGİHAN : 4 Ekim

COSMO :6 Ekim

muruvvet :6 Ekim

SEMASU:8 Ekim

ÇİÇEKÇİK: 8 EKİM

gulayyusuf: 10 Ekim

canikom38: 11 Ekim

KİTTYCAT :

tamam bişey daha sorucam kızlar size geçen doktora gittiğimde bana 3 adet ilaç vermişti akıntım mikrobikmiş diyee...ama verdiği ilaçlar vajina yolundan veriliyorr kullanmıycam demiştim kendi kendime ..ama acaba bu durum engelliyor olabilirmi bebişimin olmasını

bilemiyorum ki canım. aslında ilacın her türü engeller.
düşün bir agrı kesici bile çok etkili.
ancak hamileliğe uygun ilaçlar bişey yapmaz. doktorun söylemedimi hamileliğe uygun olup olmadıgını?
bn her ne ilaç olursa olsun doktora hep derim, hamileliğe uygun olsun diye. kadınlık hali. ne olur ne olmaz. herzaman tetikte olmalıyız deelmü ama kaydirigubbakcemile5
bu arada sen bugün bi test yap bakim. meraklandım şimdi opuyorumnanaktan

tamam bişey daha sorucam kızlar size geçen doktora gittiğimde bana 3 adet ilaç vermişti akıntım mikrobikmiş diyee...ama verdiği ilaçlar vajina yolundan veriliyorr kullanmıycam demiştim kendi kendime ..ama acaba bu durum engelliyor olabilirmi bebişimin olmasını

ya doktor dediki bu ay korunmadığın için reglin başladıktan sonra mutlaka kullan bide şu enteresan geldi bana adam diyoki aybaşında kullan ama ilaçları hemen al ... ben bu tip ilaç hiç kullanmadım kullanmakta istemiyorum ...

canım o zaman gebelik için sakıncalı. baksana, renglin başladıktan sonra başla demiş...
eger bu ay kırmızılar gelirse kullan cnm. sağlığın için önemli...
bende vajinal yolla ilaç kullandım. ama çok etkili oluyorlar.
bir ay es geçersin, diğer ay devam. kaydirigubbakcemile5
kuşum benim. inşallah gelmez kırmızılar delikafadulden

tubişş bu ayın ortalarında 3 tane yaptım heps,ide negatifti o yüzden regli olcam yaa onu bekliyorummm hamiş falan diyilim amaa belirtiler başlamasaydı ümitlencektim ayın ortasında ince çizgiyi ilk testte görmüştüm ama iki tesstte tek çizgiydi... ihtimal dedim ama çarşambaya kadar olucam galiba gidişat oo ühühühühühühühü

ttalım bu hafasonu ben de doktora gittim ben de de akıntı vardı mıkrobık dedı antıbıyotık ve vajinal fitil verdi 1 ay korunmam lazımmış mıkrobık ortam bebiş olmasını engelliyo bnce sonucta sağlıksız bı ortam sen onları kullan canım bende bugun baslıcam bıranonce ıyılesek de daha ıyı olur bızım için

yaa benim hiç rahatsız olmadığım akıntıydı ben farkında bile değildim.....

ne yani ben bu ilacı kullanırsam bu ay korunmak zorundamıyımmm ufff banane yaaa kullanmıycam ozaman korunmuycamda bebek istiyom ben bebekkkk

yha canını sıkma canım...
bir test nasıl ilkinde pozitif de ikincide negatif oluyor aklım almıyor. testler sorunlumu çıkıyor CADIARZU
ben silik çizgiyi ne zaman görsem hamileydim.ama senin ikinci test tek çizgiymiş. başka marka test kullan cnm... kullandıgın marka sorunlu olabiliyor demekki.
bekle bakalım canım o zaman...
hayırlı haberlerini bekliyoruz...

tugba20 daha gelmedi :S
1 saat oldu. güzel haberi aldı da mutluluktan sokaklara mı fırladı aceba kaydirigubbakcemile3

inş canım ya gusel haberlerle gelirde oynarık surdaaa delikafadulden

...

bilmiyorum yaa çok kararsızım farklı bir doktora daha gidicem çünki ben hiç akıntı sorunu yaşamıyorum şu ara adam dedinde bende şaşırdım regli olim bitsin hemen gitcem kullan derse kullanırım

bende çok şaşırdım ltihap var deyince.düşük sonrası kontrol için gitmiştim. başka da bi şikayetim yoktu az bi akıntın vardı.bende reglı olunca başla canım o da bebek olmasını engelliyo

fortel diye bi marka var onu kullanmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…