ama regli belirtilerim varrr üğhühühühü
DİYOM YAA dün gögüslerim şişti bugünde midem ağrıyorr ... ben napıcam yaaaa .. acaba bende kısırlık falan mı var:
incitmesin tatlım yaa :1hug: bak bende dün aldım kartımı elimeeee gidiyom valla napalım ölüm yok ya sonuçta olursa olur olmazsa olmaz fikfiten keyif almaya bakıcaz yoksa sıkıcı olmaya başladı yazık eşlerimizede vallaa biz rahat olalım bir gün gelicekler 11 . denemye girdim bendee :bbo:
ay yavrum yaa olursa olsun tatlım ya şimdiden bu kadar niye takıyorsunn kaçıncı ayınız denediğiniz şekercim ya
ç,içemmm ama beni bu durum çok vahimmm neden böyle oldu ayın ortası çok garip geçti böbreklerim ağrıdı bimem şiştii geçen hafta midem indi ateşim var diye doktora gittim yaa ordada ağladımmmm:.... bugün artık dayanıcak gücüm yok gibi geliyor şubedeyim şimdi herkesin içinde ağlıycam zor tutuyom kendimiii.. yaa bu aybaşları ne kötüymüşşş bebiş istedim diye hayatım çok kötü olduu :
yaa oldumu hemen oluyor olmadımı aylarca sürdürüyor işte benim 4: aya gircem .. ben yumurtladımı falanda anlamıyommm ...
bilemiyorum ki canım. aslında ilacın her türü engeller.
düşün bir agrı kesici bile çok etkili.
ancak hamileliğe uygun ilaçlar bişey yapmaz. doktorun söylemedimi hamileliğe uygun olup olmadıgını?
bn her ne ilaç olursa olsun doktora hep derim, hamileliğe uygun olsun diye. kadınlık hali. ne olur ne olmaz. herzaman tetikte olmalıyız deelmü ama kaydirigubbakcemile5
bu arada sen bugün bi test yap bakim. meraklandım şimdi opuyorumnanaktan
tamambişey daha sorucam kızlar size geçen doktora gittiğimde bana 3 adet ilaç vermişti akıntım mikrobikmiş diyee...ama verdiği ilaçlar vajina yolundan veriliyorr kullanmıycam demiştim kendi kendime ..ama acaba bu durum engelliyor olabilirmi bebişimin olmasını
canım o zaman gebelik için sakıncalı. baksana, renglin başladıktan sonra başla demiş...
eger bu ay kırmızılar gelirse kullan cnm. sağlığın için önemli...
bende vajinal yolla ilaç kullandım. ama çok etkili oluyorlar.
bir ay es geçersin, diğer ay devam. kaydirigubbakcemile5
kuşum benim. inşallah gelmez kırmızılar delikafadulden
yha canını sıkma canım...
bir test nasıl ilkinde pozitif de ikincide negatif oluyor aklım almıyor. testler sorunlumu çıkıyor CADIARZU
ben silik çizgiyi ne zaman görsem hamileydim.ama senin ikinci test tek çizgiymiş. başka marka test kullan cnm... kullandıgın marka sorunlu olabiliyor demekki.
bekle bakalım canım o zaman...
hayırlı haberlerini bekliyoruz...
tugba20 daha gelmedi :S
1 saat oldu. güzel haberi aldı da mutluluktan sokaklara mı fırladı aceba kaydirigubbakcemile3
...ttalım bu hafasonu ben de doktora gittim ben de de akıntı vardı mıkrobık dedı antıbıyotık ve vajinal fitil verdi 1 ay korunmam lazımmış mıkrobık ortam bebiş olmasını engelliyo bnce sonucta sağlıksız bı ortam sen onları kullan canım bende bugun baslıcam bıranonce ıyılesek de daha ıyı olur bızım için
...
bilmiyorum yaa çok kararsızım farklı bir doktora daha gidicem çünki ben hiç akıntı sorunu yaşamıyorum şu ara adam dedinde bende şaşırdımregli olim bitsin hemen gitcem kullan derse kullanırım
yha canını sıkma canım...
bir test nasıl ilkinde pozitif de ikincide negatif oluyor aklım almıyor. testler sorunlumu çıkıyor CADIARZU
ben silik çizgiyi ne zaman görsem hamileydim.ama senin ikinci test tek çizgiymiş. başka marka test kullan cnm... kullandıgın marka sorunlu olabiliyor demekki.
bekle bakalım canım o zaman...
hayırlı haberlerini bekliyoruz...
tugba20 daha gelmedi :S
1 saat oldu. güzel haberi aldı da mutluluktan sokaklara mı fırladı aceba kaydirigubbakcemile3
Selam mİllet..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?