Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Slm verdm almdn dedı alndı gttı halbukı almŞtık kalblktı yazŞmlr grmedı snrm hatta cosmnnda cvp vrdgı yazıyı bldm gtrdm e o cıkmŞtı ama

Ya varya dedıĞını ÇÖzmek ınan becerı ıstıyor be adam akıllı yaz Şunu kısaltıcaksan bıle dÜzgÜn kısalt ya

Bak edİt alıntı nq hzlı yant yazan yer var orda alıntı yapacgn kısınn nq yazan yere bascan sonra gdr kİŞnn alıntı yapına basınca yazı yazdgın yere glr ve oraya cevplrnı yazar yollrsın gİder

nana oruç tutuyor musun canım ben tutuyorum

dün öğrendim kandaki degeri düşük yaa bugün itibari ile bıraktımm o yüzden tomurcumun tutunması sımsımkı lazım ... bakim akşam evde araştırcamm ama tutmuycam yani sonra kaza yaparım

Ya slm verdım almadınız dedı alındı gıttı bende cosmonun nasılsın hg yazdıgı yazıyı getırdım yazdım buraya ama oda coktan gıtmıŞtı cıdden alındımı yoksa ıŞı var dıyemı gelmedı bugun bılmıyorum ama slm verdım almadınız dedı gıttı

MÜrÜvve t Şu prıfılını deĞıŞtırsene be...ben Çok gıcık oluyorum bu avatarlara kafa kocaman vÜcut kÜÇÜcÜk Çok sıır bıŞey

Ya herkes buraya derdını paylaŞmaya ıgrıyor sonuÇta..yok hoŞgeldın demedın yok selam vermedın yok yolcu etmedın gıbı saÇma sapan Şeylerle uĞraŞmayalım ya herkes herkesı b,ılıyor sonuÇta gerekırse bı daha yazalım arkadaŞlar yanı...

KONUŞSANIZA LEEEEEEEEEEEEEEEEEYNNNNNNNNNNNNNNN :mymeka:

GıDERıM BAKKKKKKKKK naniknanik

dün öğrendim kandaki degeri düşük yaa bugün itibari ile bıraktımm o yüzden tomurcumun tutunması sımsımkı lazım ... bakim akşam evde araştırcamm ama tutmuycam yani sonra kaza yaparım

haklısın canım bende üzülüyorum ama bugüne kadar hep tuttum o varmış zaten son günler artık tutayım dedim geçen okudum biz aç kalsakta uzun süre o içimizde beslenebilirmiş ama vücut çok su kaybettiği için düşük tehlikesi olabilirmiş havalar çok sıcak deil ya rahatım o yüzden sen sonra tutarsın şimdi tehlikeli olur bi de Allah korusun dikkat et beslenmene su çok iç değerin kaçtı be canım

tubacım tebrık ederım canım allahım tamamına erdırsın ınsallah dualarında benıde unutma tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…