Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

evet canım içmedin biliyorum o gün msnde zorla içme dedim nane limon yapmaya kalkmıştınm o sırada.... doktroa bak ya bile bile durumu veriyor ilaç neyse geçti gitti artık..iş başı yaptın hım....

[color="ındigo"]dılımden dÜŞmÜyor
kolaysa gelde al
ıÇımden sÖkÜp aŞknı....
Çektıysen kahrımı
helal et hakkını
zorlu sevdamm hoŞÇakal...[/color]

iyiyiz canım sağol sizin şahitliğinizimizi yapıcaz ismimiz dönüyor ortalarda hayırdır inşallahhh:dance:[/QUOTE]

evettttt sizde vardnz o anda konuşrkn bz
:lepi:

kız nana aklıma geldi geçen sen dertleniyordun kociş yok diye çalışmayı yapamıyoruz sık sık diye hatırladın mı ?? ülen bizlerde gün aşırı deneyelim diyoruz..

evet canım içmedin biliyorum o gün msnde zorla içme dedim nane limon yapmaya kalkmıştınm o sırada.... doktroa bak ya bile bile durumu veriyor ilaç neyse geçti gitti artık..iş başı yaptın hım....

evet yaa .. neyse yetti bana o izin ama ben oara test yaptım çıkmamıştı okadarda emin gibiydim gene tek çizgi görünce çok üzülmüştümmm ..Allahıma şükürr çift çizgiyi gördümmm hemizde görücez işallahh

kızlar ben yavaştan kaçarrrrrrrrrrrrrrrrrr
öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiiiiii
kendinize iyi bakınn,
hamişlerimmmm bebelerinizede eyi bakınnnnnnnnnnnnnnnn üzmeyin onlarııııııııııııııııııııııı

nereye yaaaa gidemezsinnnnnnnnnn cevap ver banaaaaaaaaaaaaaa:hulya:

inşallah bitanem inş...sen kendine dikkat et canım...

saol canım tek tek hepinize dua ediyorum Allahım inş en kısa zamanda bu mutluluğu yaşatsın sizlere de :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Allah razı olsun canım...sagol öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…