ooo sevindim güzel habermi vereceksin yoksa hadi çatlatma insanı ??
evet civcivim hepiniz sağolunnn içmedim valla içecektim fırça yiyince kızlardan durdumm .. cosmo ve ninikden iyi fırça yemiştim git nane limon iç soğuk duş al dinlenn durma burda diyede fstone kızmıştıı :):):) iyikide kızmışlar yoksa antibiyotikleri yuvarlıycaktım: ama hiç içmedimmmmmmmmm :):):):
yok kız nerdeee :tomato:
tam emin deelim. beklemedeyim halen...
hoşbuldum canım benım ne haber??
iidr canm senden
iyiyiz canım sağol sizin şahitliğinizimizi yapıcaz ismimiz dönüyor ortalarda hayırdır inşallahhh:dance:
topiğin kısmeti baglıymış tubişin sayesinde açıldı.....hamiş bayanlar ayagınızı sürün sıra bizede gelsin :))
[color="ındigo"]dİlİmden dÜŞmÜyor
kolaysa gelde al
İÇİmden sÖkÜp aŞknı....
Çektİysen kahrımı
helal et hakkını
zorlu sevdamm hoŞÇakal...[/color]
TUBİLOSH CANIM BAK UĞURLU GELDİN SEN YAPTIN LİSTEYİ KAMİLE OLMAYAN KALMADI alkisalkisalkis BU ULVİ GÖREV ARTIK HER AY SENİN delikafadulden
oooo süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr evet yaaa harbiden uğurlu geldiiiinn kızzzzz alkisalkisalkis
evet canım içmedin biliyorum o gün msnde zorla içme dedim nane limon yapmaya kalkmıştınm o sırada.... doktroa bak ya bile bile durumu veriyor ilaç neyse geçti gitti artık..iş başı yaptın hım....
tugba tatlım hayırlı olsun tebrik ediyorum senide...darısı bizlerin başına...topiğimzi tombiş annelerde doluyor oh ohhh gelin gelin gariiii
kızlar ben yavaştan kaçarrrrrrrrrrrrrrrrrr
öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiiiiii
kendinize iyi bakınn,
hamişlerimmmm bebelerinizede eyi bakınnnnnnnnnnnnnnnn üzmeyin onlarııııııııııııııııııııııı
evet yaa .. neyse yetti bana o izin ama ben oara test yaptım çıkmamıştı okadarda emin gibiydim gene tek çizgi görünce çok üzülmüştümmm ..Allahıma şükürr çift çizgiyi gördümmm hemizde görücez işallahh
saol canım tek tek hepinize dua ediyorum Allahım inş en kısa zamanda bu mutluluğu yaşatsın sizlere de :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
saol canım tek tek hepinize dua ediyorum Allahım inş en kısa zamanda bu mutluluğu yaşatsın sizlere de :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
nereye yaaaa gidemezsinnnnnnnnnn cevap ver banaaaaaaaaaaaaaa:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?