7. 12 eylül Regl bitiş 36,3 *akıntı yok
8. 13 eylül 36,3*yok
9. 14 eylül 36,3*yok
10. 15 eylül --
11. 16 eylül 36,3** beyaz az akıntı
12. 17 eylül 36,4 *
işte benmde bu tablm stndrtı sukur aşymmu yoksakaydirigubbakcemile3
Günaydın Kızlarrrrrrr.....
6.gÜn=36.4
7.gÜn=36.3
8.gun=36.6
9.gÜn=36.4
10.gün=36.4
11.gün=36.7
12.gün=36.5
ninik ne bu böle yaaaa, sinir oldum ben bu tabloya
ben oruç tutyrm kıslr oruç tutrken olur dımı bu test gndüz
ben oruç tutyrm kıslr oruç tutrken olur dımı bu test gndüz
7. 12 eylül Regl bitiş 36,3 *akıntı yok
8. 13 eylül 36,3*yok
9. 14 eylül 36,3*yok
10. 15 eylül --
11. 16 eylül 36,3** beyaz az akıntı
12. 17 eylül 36,4 *
işte benmde bu tablm stndrtı sukur aşymmu yoksakaydirigubbakcemile3
günaydın hoşgeldn kuzucukkk Şeniz
hg canm
o agrılar yumurtlamanın yakın oldugunu gösteriyor cosmosum atesinden önce erken yumurtladıgını dusundum ama test yaptıgına göre daha yumurtlama olmadı opuyorumnanaktan testleri kuralına göre yapmazsanız dogru sonuc almazsınız daha öncede söyledim onun icin 4 saat sıvı ve çiş tutma kuralına uyun lütfen iş yerindeyken yapın diyorum dinlemiyorsunuz evde yaparım diyorsunuz ama onada uymuyorsunuz :mymeka:
Haklısın bebişko iznew ayrılıyom bu akşam artık yaparım evde
Ama öle uzayan akıntım falan olmadı dün az biraz akıntı vardı çamaşırmda okadar :uhm:
KIZ COSMOOOO GİDİYOR MUSUN SEN ŞİMDİ
YAAAA GİTME BE
ATEŞİNDEN HİÇBİRŞEY ANLAMADIM BEN YA :bbo:
teste daha yenı başldm anam dun sımdı sabah kalktmmı ilk çişimi 7,30da yaprm 4 saat sayıyrm ustune 11,30da yaptm dun bugnde o saatte yapacm
Kızlar cem garİpoĞlu yakalanmıŞ haberİnİz varmı
Haklısın bebişko iznew ayrılıyom bu akşam artık yaparım evde
Ama öle uzayan akıntım falan olmadı dün az biraz akıntı vardı çamaşırmda okadar :uhm:
Kitty cik hoşgeldin
mürroooooooooooooooooooooooooo senden hoşgeldin canım
teste daha yenı başldm anam dun sımdı sabah kalktmmı ilk çişimi 7,30da yaprm 4 saat sayıyrm ustune 11,30da yaptm dun bugnde o saatte yapacm
vallahi ben çatlama falan takip etmiyorum....bu işleirn takiple hesapla işi olmuyor kızlar...hamile kalanlara baksanıza en son ne zaman ilişkiye girdikleirni hatırlamıyorlar ara vererek çalışıyorlar ve hamiş kalıyorlar.....hayırlısı olsun kısmet işi napak bekliycez........
günaydın kızlar nasılsınız bakem...evet canım yakalanmış bende dün gece sahurda izledim haberleri...........
tatlııck çok dogal güzel renk olmuş saçın begendim....
vallahi ben çatlama falan takip etmiyorum....bu işleirn takiple hesapla işi olmuyor kızlar...hamile kalanlara baksanıza en son ne zaman ilişkiye girdikleirni hatırlamıyorlar ara vererek çalışıyorlar ve hamiş kalıyorlar.....hayırlısı olsun kısmet işi napak bekliycez........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?