Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Ne kadar dengeli bak tablon sositososito
Bide benmkine bak laelaelaelaelae

Günaydın Kızlarrrrrrr.....
6.gÜn=36.4
7.gÜn=36.3
8.gun=36.6
9.gÜn=36.4
10.gün=36.4
11.gün=36.7
12.gün=36.5
ninik ne bu böle yaaaa, sinir oldum ben bu tabloya

o agrılar yumurtlamanın yakın oldugunu gösteriyor cosmosum atesinden önce erken yumurtladıgını dusundum ama test yaptıgına göre daha yumurtlama olmadı opuyorumnanaktan testleri kuralına göre yapmazsanız dogru sonuc almazsınız daha öncede söyledim onun icin 4 saat sıvı ve çiş tutma kuralına uyun lütfen iş yerindeyken yapın diyorum dinlemiyorsunuz evde yaparım diyorsunuz ama onada uymuyorsunuz :mymeka:

ben oruç tutyrm kıslr oruç tutrken olur dımı bu test gndüz

olur canım sabah ilk cişinle test yapmadıgın surece sorun yok opuyorumnanaktan

akıntın basladıgına göre yumurtlaman yaklasıyor cicim opuyorumnanaktan

günaydın hoşgeldn kuzucukkk Şeniz

hosbuldum bebişim opuyorumnanaktan

hosbuldum bidenemmmmmopuyorumnanaktan

Haklısın bebişko iznew ayrılıyom bu akşam artık yaparım evde
Ama öle uzayan akıntım falan olmadı dün az biraz akıntı vardı çamaşırmda okadar :uhm:

KIZ COSMOOOO GıDıYOR MUSUN SEN ŞıMDı

YAAAA GıTME BE
ATEŞıNDEN HıÇBıRŞEY ANLAMADIM BEN YA :bbo:

teste daha yenı başldm anam dun sımdı sabah kalktmmı ilk çişimi 7,30da yaprm 4 saat sayıyrm ustune 11,30da yaptm dun bugnde o saatte yapacm

günaydın kızlar nasılsınız bakem...evet canım yakalanmış bende dün gece sahurda izledim haberleri...........
tatlııck çok dogal güzel renk olmuş saçın begendim....

vallahi ben çatlama falan takip etmiyorum....bu işleirn takiple hesapla işi olmuyor kızlar...hamile kalanlara baksanıza en son ne zaman ilişkiye girdikleirni hatırlamıyorlar ara vererek çalışıyorlar ve hamiş kalıyorlar.....hayırlısı olsun kısmet işi napak bekliycez........

Kızlar cem garİpoĞlu yakalanmıŞ haberİnİz varmı

yok canım duymadım :1no2:
Haklısın bebişko iznew ayrılıyom bu akşam artık yaparım evde
Ama öle uzayan akıntım falan olmadı dün az biraz akıntı vardı çamaşırmda okadar :uhm:

yaklasıyor yumurtlaman canım hadi hayırlısı olsun ana kucagına gittiginde yumurtlican bebişin temelleride orda atılacak buyuk ihtimalle kaydirigubbakcemile3

Kitty cik hoşgeldin

mürroooooooooooooooooooooooooo senden hoşgeldin canım

hosbuldum bidenemmmmmmŞenizopuyorumnanaktan

teste daha yenı başldm anam dun sımdı sabah kalktmmı ilk çişimi 7,30da yaprm 4 saat sayıyrm ustune 11,30da yaptm dun bugnde o saatte yapacm

oruc tuttugun icin 4 saat kuralına uyman gerekmiyor gibi cunku su içmiyorsun canım ama aynı saatte olmasına özen göster zaten su içmeyince çişinde gelmiyordur uzun sure

Ya cifcif fakirin ekmeği umut işte yiyip yiyip duuruyoz ne bozuyon ki sen şimdi naniknanik
Allah allah ya lülülülülülü
BAk gitti hevesim falan kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar nasılsınız bakem...evet canım yakalanmış bende dün gece sahurda izledim haberleri...........
tatlııck çok dogal güzel renk olmuş saçın begendim....

gunaydın bidenem hosgeldin opuyorumnanaktanŞeniz

canım takip etmesekte olmuyor etsekte olmuyor:roflol::roflol: bizim kaderimiz bu enazından gununde yaptık yinede olmadı diyoruz öteki turlu belkide kacırdıkta olmuyor diye dusunuyoruz opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…