Ya cifcif fakirin ekmeği umut işte yiyip yiyip duuruyoz ne bozuyon ki sen şimdi naniknanik
Allah allah ya lülülülülülü
BAk gitti hevesim falan kaydirigubbakcemile3
benmde aynı canm akıntı az bı dun grdumkaydirigubbakcemile3
Kızlar cem garİpoĞlu yakalanmıŞ haberİnİz varmı
sen nereye gidiyorsun nan bakimmmmmmmm:bbo:
Mürüvvet korkuyorum :1shok:
"AŞağı in işyerinin kapısıının önündeyim" :1shok: diyceksin diye hee kaydirigubbakcemile3
he var ermnstandamı ne yaklnm:lepi:ş
Anneciğimin yanına gidiyomtemel atma töreni yapcaz kocişlen orda kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:senmi korktun hiç sanmam...adamı ipe dizersin sen bee heeeeeeee
sevindim cosmocum bayramı aillenle istanbulda geçirecegine tatlım....
haklısın belki bu ay tutar kız degişik mekan olurmu olur aşka gelir :roflol::roflol:
sen de hg canmKitty cik hoşgeldin
mürroooooooooooooooooooooooooo senden hoşgeldin canım
tşkr ederm unutma bahse gdrık vereliniortakValla bayağı istikrarlı gördüm seni Mürüvvet maşallah vereliniortak
BEn giderim bu gidişle he :sm_confused:
gunaydın hg civcivgünaydın kızlar nasılsınız bakem...evet canım yakalanmış bende dün gece sahurda izledim haberleri...........
tatlııck çok dogal güzel renk olmuş saçın begendim....
elbet brgun oda olur anacm hiç saşırma :roflol:Mürüvvet korkuyorum :1shok:
"AŞağı in işyerinin kapısıının önündeyim" :1shok: diyceksin diye hee kaydirigubbakcemile3
sen öle san cicim kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol:senmi korktun hiç sanmam...adamı ipe dizersin sen bee heeeeeeee
ilk olrk orda duymştm canm sonrasından hbrm yognm brz hbrlre bakyrm işten gdnce evde bayrm tmzlgı yapymistanbul bahçelievlerde avukatı teslim etmiş canım..yurtdışınada hiç çıkmamış haberlerde sölediler dün gece.....
elbet brgun oda olur anacm hiç saşırma :roflol:
HAYAT BU HERŞEYE HAZIRLIKLI OLUCAKSIN.
sen öle san cicim kaydirigubbakcemile3
:roflol:
ilk olrk orda duymştm canm sonrasından hbrm yognm brz hbrlre bakyrm işten gdnce evde bayrm tmzlgı yapym
Gerçi ben vakti zamanında orda da denemiştim ama neyse kaydirigubbakcemile3
Bi dağlık alan bide deniz kenarı kaldı kaydirigubbakcemile3 sanırım yapmadığm töbe töbe ya kaydirigubbakcemile3
Çiçeeeemmin net bağlantısında sorun varmış gelemiyo :çok üzgünüm:
Kuduruyodur kanımca :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?