Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

saol sarıcivcivim..
dğr arkadaşlar sizde saolun...
buarada cem garipoğlunu yakalandıgını bende duydum.....

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

canım takip etmesekte olmuyor etsekte olmuyor:roflol::roflol: bizim kaderimiz bu enazından gununde yaptık yinede olmadı diyoruz öteki turlu belkide kacırdıkta olmuyor diye dusunuyoruz opuyorumnanaktan[/QUOTE]

Gerçi ben vakti zamanında orda da denemiştim ama neyse kaydirigubbakcemile3
Bi dağlık alan bide deniz kenarı kaldı kaydirigubbakcemile3 sanırım yapmadığm töbe töbe ya kaydirigubbakcemile3
sevindim cosmocum bayramı aillenle istanbulda geçirecegine tatlım....
haklısın belki bu ay tutar kız degişik mekan olurmu olur aşka gelir :roflol::roflol:

Kitty cik hoşgeldin

mürroooooooooooooooooooooooooo senden hoşgeldin canım
sen de hg canm

Valla bayağı istikrarlı gördüm seni Mürüvvet maşallah vereliniortak
BEn giderim bu gidişle he :sm_confused:
tşkr ederm unutma bahse gdrık vereliniortak

günaydın kızlar nasılsınız bakem...evet canım yakalanmış bende dün gece sahurda izledim haberleri...........
tatlııck çok dogal güzel renk olmuş saçın begendim....
gunaydın hg civciv

Mürüvvet korkuyorum :1shok:
"AŞağı in işyerinin kapısıının önündeyim" :1shok: diyceksin diye hee kaydirigubbakcemile3
elbet brgun oda olur anacm hiç saşırma :roflol:

:roflol::roflol::roflol:senmi korktun hiç sanmam...adamı ipe dizersin sen bee heeeeeeee
sen öle san cicim kaydirigubbakcemile3
istanbul bahçelievlerde avukatı teslim etmiş canım..yurtdışınada hiç çıkmamış haberlerde sölediler dün gece.....
ilk olrk orda duymştm canm sonrasından hbrm yognm brz hbrlre bakyrm işten gdnce evde bayrm tmzlgı yapym

Bende akşamları ara ara başladım bayram temizliğine ama c.tesi çalışmıyorum..
Bende dün gece sahurda Tvde gördüm......bayagı gösteriyordu canlı yayın vardı işte....

Gerçi ben vakti zamanında orda da denemiştim ama neyse kaydirigubbakcemile3
Bi dağlık alan bide deniz kenarı kaldı kaydirigubbakcemile3 sanırım yapmadığm töbe töbe ya kaydirigubbakcemile3

o zaman cosmocum bir dahaki aylarda izine çıkıyorsun....sahil kenarı olan yere gidip deneme yapıyorsun.....içinde keşke kalmasın...madem takipleri yapıyorsun...sık sık çalışıyorsun bunuda denemelisin bence :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…