Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

bnde katılabilir miyim kızlar
hg defne
tşk ederm canm yok daha ayın 20si oluyr 15,günü başlmdm yanı ona ama folıc asıtı ıcym ve gnde 2 kez dımı o progestan canm benm ölede

hg defne

tşk ederm canm yok daha ayın 20si oluyr 15,günü başlmdm yanı ona ama folıc asıtı ıcym ve gnde 2 kez dımı o progestan canm benm ölede

ewet tatlım bana bir sabah bir akşam dedi ama ben başım dönünce gece yatmadan 30dk önce 2sini biden içtim ve uyurken döndümü bilmem başım ama çok rahat ettim yan etkisi uyurken anlamadan geçiyor sende öle yap zaten kullanımının tarifinde öle yazıyor

Kızlar benım Çıkmam lazım ÖpÜyorum sızlerı hadı kendınıze ve olanlar bebıŞlere ıı bakın byeee

çiçekçim naber ben biraz fazla ağlamaya başladım gerçi zaten sulu gözlüyüm ama hemen birşeylere kızıp ağlıyorum bu ara ya bebeğim yüzünden mi ki

sen buralardamıydın canım hoş bulduk nasılsın?:1hug:
iyiyim canım nasıl olam iş güç işte debeleniyoruz sen nasılsınn

hb nassın

çiçekçim naber ben biraz fazla ağlamaya başladım gerçi zaten sulu gözlüyüm ama hemen birşeylere kızıp ağlıyorum bu ara ya bebeğim yüzünden mi ki

ayy canım benim hormonlardan kız tabi tiff cimede olmuştuuuuu normalll opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…