kızlar ben bi yemeege bakim. Erkenden yapiym de akşam sıkışmiyim. öpüyorum sizi görüşürüzzz...
hg defnebnde katılabilir miyim kızlar
tşk ederm canm yok daha ayın 20si oluyr 15,günü başlmdm yanı ona ama folıc asıtı ıcym ve gnde 2 kez dımı o progestan canm benm öledeo zaman bu demek oluyorki ocağa kadar kullanıcaksın hiç içtinmi progestandan içince ilk 1-2 saat dikkat et kendine yavaş hareket et yan etkilerini hemen herkeste görteriyor ama 1*2 gün sonra geçiyor ilacın yan etkisini görünce bırakmıyorsun yani tatlışşş
tabi tatlım hoşgeldinnnnn geyiğeee
hg defne
tşk ederm canm yok daha ayın 20si oluyr 15,günü başlmdm yanı ona ama folıc asıtı ıcym ve gnde 2 kez dımı o progestan canm benm ölede
kızlar benim çıkmam lazım öpüyorum sizleri hadi kendinize ve olanlar bebişlere ii bakın byeee
ben geldim selam kıssslar
MERABALAR
hg anne hanımben geldim selam kıssslar
[ı]merabalar
oooooooooo hoşgeldinizzzzzz efendim sefalar getirdinizzzzzzzzzzzzzzzz opuyorumnanaktan
hg anne hanım
hg oya
hgnz kıslrrrr
iyiyim canım nasıl olam iş güç işte debeleniyoruz sen nasılsınnsen buralardamıydın canım hoş bulduk nasılsın?:1hug:
hb nassınHg Çİcek canm
çiçekçim naber ben biraz fazla ağlamaya başladım gerçi zaten sulu gözlüyüm ama hemen birşeylere kızıp ağlıyorum bu ara ya bebeğim yüzünden mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?