canım benim folic plus kullan bende kullanıyorum ama o sadece bebeğin gelişmesinde sinir sistemi gelişimi için gerekli bi vitamin progestan rahim duvarını kalınlaştıran ilaç ve düşük önleyici bu hapı alıyosun adetin 15 günü başlıyosun zaten 10 gün kullanılıyor sonra ya adet oluyorsun yada hamiş canımmm ben sadece geçen ay kullandım ama bende feci baş dönmesi yaptı bu ay kullanmadımm bende
Kızlar hepİnİzİ ÖpÜyorum İŞlerİm var..İŞyerİne mİsafİr gelİyor ben kaÇarım....
Cosmo neden kapalısın
YA bende istiyom nerden aldın
aa canım banada verdi bu haplrdan aynısını dedı peki işy sorcm bu haplr bıtınce tekrr alacakmyz sormdm doktrada
alkisalkisalkiseger o zamana kadar testte pozitif olursa degmeyin keyfime :teytey:
o testi de paketlerim, önce maus u sonrada , daha bitmedi, asıl hediyen burada der testi veririm :)
nasıl?
hg foreververeliniortak:gitme:gule gule ben geldim sen gidiyosun ama
alkisalkisalkis
güsel fikirr
hg foreververeliniortak
gg den :) nerden olucak.
ben sürekli ordan bişicikler alıyorum.
geçen gün açık artırmayı bekledim gece 2 ye kadar,
siyah diz altı etek ceket takım,
lcw kot etek, lcw renkli şifon etek bide straplez yeşil bady vardı. hepsini 7 tl ye kaptım :sm_cool:
canım dr kontrole çağırmadımıseni ben kontrole gitim başım feci dönüyor dedimmm ilaçı içince 1-2 gün oluyor ama az kalsın merdivenden çakılıyodum yere kociş zor tuttu bu ay içinde kullanmayalım dedi zati bayram sonrası kontrolüm var reglim tekliyor geç oluyorum diye sen dr yi ara ve sor yanlış bişiy yapma
herşeyin bir ilki vardır yazmışsın tatlım
kuzucuk cosmo seni bozuyor gel sen benim yamacıma uyma onalmaz: :teselli:
valla aldanmıyom canım inan benimde dar paça pantolonum ve kıpkırmızı rugan bir ayakkabım varki süperrr sen gel buraya bi örnek akarızzzzz istanbul gecelerineee animallah bilemdiğim mekan yokturrrr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3aldanma ona çiçekkk şeytanın arka bacağı bu ninik :1ninca:
lütfen saptırmayalımmmmm :hulya:kitttyyyy yanlız az önce konuştuklarını duysaydın böyle düşüneceğini hiç sanmam...biz burda bebek diye ölelim çiçekle bu saf tuturmuş yok bakabilcekmiymiş,yok gece hayatı varmışş onla nasıl ilgilencekmiş falan
Problem var aşkiotm ya açıyom kapanıyo virüs var heralde pc de benim :uhm:
Valla bravo sana alkisalkisalkis
bnde katılabilir miyim kızlar
simdi ben doktro ilk kez bebk plnlyrz dye gttım bebek ıcın ılk gttm yanı doktrma usltrasynda baktı rahmn temz yumrtlklrın temz dedı tabi adet düzenlszgm vrdı benm önceden bunlrı verdı kulln dedı ocakta hamile kalmassan gel tekrr bana dedı hamıle kalrsanda gel dedı abi:cüvcüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?