Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Valla bence kırmızı canım fÜme aslında en sevdıĞım renktır ama kırmızı kesınlıkle Çok havalı

cıvıcvım gÖrÜŞÜrÜz

aa canım banada verdi bu haplrdan aynısını dedı peki işy sorcm bu haplr bıtınce tekrr alacakmyz sormdm doktrada

YA bende istiyom nerden aldın

gg den :) nerden olucak.
ben sürekli ordan bişicikler alıyorum.
geçen gün açık artırmayı bekledim gece 2 ye kadar,
siyah diz altı etek ceket takım,
lcw kot etek, lcw renkli şifon etek bide straplez yeşil bady vardı. hepsini 7 tl ye kaptım :sm_cool:

aa canım banada verdi bu haplrdan aynısını dedı peki işy sorcm bu haplr bıtınce tekrr alacakmyz sormdm doktrada

canım dr kontrole çağırmadımıseni ben kontrole gitim başım feci dönüyor dedimmm ilaçı içince 1-2 gün oluyor ama az kalsın merdivenden çakılıyodum yere kociş zor tuttu bu ay içinde kullanmayalım dedi zati bayram sonrası kontrolüm var reglim tekliyor geç oluyorum diye sen dr yi ara ve sor yanlış bişiy yapma

Valla bravo sana alkisalkisalkis

simdi ben doktro ilk kez bebk plnlyrz dye gttım bebek ıcın ılk gttm yanı doktrma usltrasynda baktı rahmn temz yumrtlklrın temz dedı tabi adet düzenlszgm vrdı benm önceden bunlrı verdı kulln dedı ocakta hamile kalmassan gel tekrr bana dedı hamıle kalrsanda gel dedı abi:CüvCüv:

herşeyin bir ilki vardır yazmışsın tatlım

kuzucuk cosmo seni bozuyor gel sen benim yamacıma uyma ona lmaz: :teselli:

hee şimdi hatırladım demiştin ya cosmo hayret senlen aynı fikirdeyiz diye bende herşeyin bi ilki vardır diye ona dediydimm hahahhaa

aldanma ona çiçekkk şeytanın arka bacağı bu ninik :1ninca:
valla aldanmıyom canım inan benimde dar paça pantolonum ve kıpkırmızı rugan bir ayakkabım varki süperrr sen gel buraya bi örnek akarızzzzz istanbul gecelerineee animallah bilemdiğim mekan yokturrrr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

lütfen saptırmayalımmmmm :hulya:

Problem var aşkiotm ya açıyom kapanıyo virüs var heralde pc de benim :uhm:

hımmm bence katil uşakkk kafamçokkarıştı

o zaman bu demek oluyorki ocağa kadar kullanıcaksın hiç içtinmi progestandan içince ilk 1-2 saat dikkat et kendine yavaş hareket et yan etkilerini hemen herkeste görteriyor ama 1*2 gün sonra geçiyor ilacın yan etkisini görünce bırakmıyorsun yani tatlışşş

bnde katılabilir miyim kızlar

tabi tatlım hoşgeldinnnnn geyiğeee

kızlar ben bi yemeege bakim. erkenden yapiym de akşam sıkışmiyim. öpüyorum sizi görüşürüzzz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…