inşallah canım benim herşey gönlünce olsun...opuyorumnanaktan
ben en son düşüğümde dr a gitmiştim. 4 buçuk 5 haftalıkmış, dr bana dediki rahim duvarın çok kalınlaşmamış. adet de olmuş olabilirsin. belki düşük yapmadın. kan testi yaptıralım da görelim dedi. ben evde düşük yapmıştım. ve hiç doktor kontrolüne gitmemiştim. çünki üzerine gördüğüm için hamile oldugumu anlamamıştım.kan verdim ve eve geldim. eşim kan testi sonucu çıkında dr a götürdü. dr, evet hamleymiş değerler de çok iyiymiş demiş.
ama rahim duvarının kalınlaşmamış olmasına anlam verememişti. şu an sürekli folik asit kullanıyorum. inşallah birdahaki hamileliğim sorunsuz olucak :Saruboceq:
canım benim folic plus kullan bende kullanıyorum ama o sadece bebeğin gelişmesinde sinir sistemi gelişimi için gerekli bi vitamin progestan rahim duvarını kalınlaştıran ilaç ve düşük önleyici bu hapı alıyosun adetin 15 günü başlıyosun zaten 10 gün kullanılıyor sonra ya adet oluyorsun yada hamiş canımmm ben sadece geçen ay kullandım ama bende feci baş dönmesi yaptı bu ay kullanmadımm bende
ben en son düşüğümde dr a gitmiştim. 4 buçuk 5 haftalıkmış, dr bana dediki rahim duvarın çok kalınlaşmamış. Adet de olmuş olabilirsin. Belki düşük yapmadın. Kan testi yaptıralım da görelim dedi. Ben evde düşük yapmıştım. Ve hiç doktor kontrolüne gitmemiştim. çünki üzerine gördüğüm için hamile oldugumu anlamamıştım.kan verdim ve eve geldim. Eşim kan testi sonucu çıkında dr a götürdü. Dr, evet hamleymiş değerler de çok iyiymiş demiş.
Ama rahim duvarının kalınlaşmamış olmasına anlam verememişti. şu an sürekli folik asit kullanıyorum. Inşallah birdahaki hamileliğim sorunsuz olucak :saruboceq:
Kızım ben takılıp kalmıyorum kİ ama..Şaban
canım folik asit bebek gelişimiyle alakalı canım ya..şu anda gittiğin doktor varsa sen talep et olmazsa ben daha önce düşük yaptım ve tekrarlamasından kokuyorum böyle bir sorunum vardı diye anlat...doktorları biraz bizim yönlendirmemiz gerekebiliyor.
bendede olyr canm kımseye veremyrm ben bı haftadrcivcivim ve müro ikiniz hariç herkese puan verdim gıcık yine takıldı size veremiyorummmmmmmmmmmmm
en sondakı griiiiiii
Bence kırmızı gÜzel canım ne kadar mıŞ Çok gÜzel ya
Kızlar hepİnİzİ ÖpÜyorum İŞlerİm var..İŞyerİne mİsafİr gelİyor ben kaÇarım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?