Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

canım benim folic plus kullan bende kullanıyorum ama o sadece bebeğin gelişmesinde sinir sistemi gelişimi için gerekli bi vitamin progestan rahim duvarını kalınlaştıran ilaç ve düşük önleyici bu hapı alıyosun adetin 15 günü başlıyosun zaten 10 gün kullanılıyor sonra ya adet oluyorsun yada hamiş canımmm ben sadece geçen ay kullandım ama bende feci baş dönmesi yaptı bu ay kullanmadımm bende

istersen dr len görüş ve kullan ilacın adını söle belkim faydası olur bu düşük olayları ne kadfar arttı ya tabşi yersek hormonlu gıdaaları olacağı buuu

bi hamile oldugumu öğreniym, hemen dr a gidip düşük önleyici ilaç alıcam.sonrasında full istirahat.
progestan bende kullanmak istiyorum ama eşim dr vermeden kullanma diyor. bakalım artık zaman ne göstericek...

kızlaaaaaaaarrrr bayram hediyesi eşime ne aldım bakın kaydirigubbakcemile3
araba hastasdır eşim.
birde mausu sürekli bozuluyor. aklıma bu geldi nasıl sizce??

canım folik asit bebek gelişimiyle alakalı canım ya..şu anda gittiğin doktor varsa sen talep et olmazsa ben daha önce düşük yaptım ve tekrarlamasından kokuyorum böyle bir sorunum vardı diye anlat...doktorları biraz bizim yönlendirmemiz gerekebiliyor.

canım folik asit anne rahmini önce gebeliğe hazırlıyormuş, daha sonra bebegin omurgaları kemikleri için çok yararlıymış. dr bana öyle dedi. hamilelikten 3 ay önce başlanmalıymış, düşük riskini azaltıyormuş...

civcivim ve müro ikiniz hariç herkese puan verdim gıcık yine takıldı size veremiyorummmmmmmmmmmmm
bendede olyr canm kımseye veremyrm ben bı haftadr
kızlaaaaaaaarrrr bayram hediyesi eşime ne aldım bakın kaydirigubbakcemile3
araba hastasdır eşim.
birde mausu sürekli bozuluyor. aklıma bu geldi nasıl sizce??

en sondakı griiiiiii
ya ninik sen sandım bı ara vallhı o yazdgn kişiyı

canım kırmızıyı çok severimben ama sanki grisi daha çekici geldi bana hatta ben bile bi an düşündüm kablosuzu varsa alabilirim yani çok şirinmiş

Bence kırmızı gÜzel canım ne kadar mıŞ Çok gÜzel ya

11 tl kargo onlardan :)
kargo sana ait alırsan 8,5 tl ye de satan var...
ben gümüşünü istemiş idüm ama CADIARZU
pc tamamen gümüş renkli bizim :)
kırmızıyı mı istiym geç olmadan?

bende kullnyrm bu ay verdı doktr banada bebek plnlyrz dedım (foluc asıtten bahsettım )

Son düzenleme:
eger o zamana kadar testte pozitif olursa degmeyin keyfime :teytey:
o testi de paketlerim, önce maus u sonrada , daha bitmedi, asıl hediyen burada der testi veririm :)
nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…