Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

opuyorumnanaktangünaydınlar kamyasın iii senden naber
bayramda bol bol gezecegiz eşiminde benimde ailem istanbulda bizde istanbuldayız o yüzden hasretlik özlemlik durum yok yani...........hep beraberriz......ziyaretlerimiz olucak.....dinlenicez işte......zemuszemus

ayyy ne güzel güzel telaşlar bunlar canım be...annenlere mi gidiyorsunuz..?

evet canım antalyaya annemlere gidicez 3 gün orda kalıcaz çarşamaba günü bodruma gidicez tatil yapıcaz biraz pazar günüde istanbula dönücez 10 gün falan olamıcam burda şeker özlücem sizleri

ben ençokta arife günü her şeye ragmen o kalabalıkta dolaşmaya bayılıyorum ertesi gün bayram...1 aydan sonra kahvaltı etmek süper.çok degişik bir duygu oluyor....eşim camiden gelince biz eşimin ailesine gidiyoruz bayram sabahları tatlı heyecanlar

ayy ne güzel bizimkiler uzak ya annemler antalyada kayınvaldemler ankarada biz istanbulda

evet valla arefe günü herkes yollarda marketlerde çikolatalar tatlılar şekerler bayram sabahlarıda çok güzel oluyor uzun kahvaltılar falan

evet canım antalyaya annemlere gidicez 3 gün orda kalıcaz çarşamaba günü bodruma gidicez tatil yapıcaz biraz pazar günüde istanbula dönücez 10 gün falan olamıcam burda şeker özlücem sizleri

ohh ohhh ne güzel işte süper azda olsa şu bebek mevzusundan uzaklaşıcaksın canım

kafanı güzelce dinlendir lütfen ve düşünme asla taam mı canım...sonrada bomba gibi bir dönüş yap inşallahŞeniz

delikafaduldendelikafadulden:roflol: HAYAL GÜCÜN SÜPERRRRRRRRR ÇİÇEĞİ ARATMIYORSUN VALLA

hımmmm iyi bişey sanırımmmm ninik hanım demii :hulya:

günaydınlar kuşum naber nasılsın klima çalışıyormu :roflol:

günaydın canım opuyorumnanaktan çalışıyor zımba gibi üşüdüm sabah sabahhh delikafadulden

evet canım tatil iyi gelicek bize eşimde kaç gündür şu cumartesi gelsede artık yola çıksakta gitsek diyor o da 2 aydır çok yıprandı ben farkındayım ben ona bişey belli etmiyorum üzüntümü ama o anlıyor beni ve ben üzülüyorum diye çok üzülüyormuş geçen gece söyledi onu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…