günaydınlarrr
iyilik canım senden
ay uykusuzluktan ölüyorum ya yarın sabahta 5 gibi yola çıkıcaz bu akşam valizleri hazırlayıp erkenden yatmam gerek
ayyy ne güzel güzel telaşlar bunlar canım be...annenlere mi gidiyorsunuz..?
opuyorumnanaktangünaydınlar kamyasın iii senden naber
bayramda bol bol gezecegiz eşiminde benimde ailem istanbulda bizde istanbuldayız o yüzden hasretlik özlemlik durum yok yani...........hep beraberriz......ziyaretlerimiz olucak.....dinlenicez işte......zemuszemus
ben ençokta arife günü her şeye ragmen o kalabalıkta dolaşmaya bayılıyorum ertesi gün bayram...1 aydan sonra kahvaltı etmek süper.çok degişik bir duygu oluyor....eşim camiden gelince biz eşimin ailesine gidiyoruz bayram sabahları tatlı heyecanlar
evet canım antalyaya annemlere gidicez 3 gün orda kalıcaz çarşamaba günü bodruma gidicez tatil yapıcaz biraz pazar günüde istanbula dönücez 10 gün falan olamıcam burda şeker özlücem sizleri
günaydın herkeseeeee
öpüyorum hepiniziiii kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
delikafaduldendelikafadulden:roflol: HAYAL GÜCÜN SÜPERRRRRRRRR ÇİÇEĞİ ARATMIYORSUN VALLA
günaydınlar kuşum naber nasılsın klima çalışıyormu :roflol:
çiçeğim hoşgeldin canım
bu kırık nerde haberin var mı?
günaydın herkeseeeee
öpüyorum hepiniziiii kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım..
günaydın şeker naberr
ohh ohhh ne güzel işte süper azda olsa şu bebek mevzusundan uzaklaşıcaksın canım
kafanı güzelce dinlendir lütfen ve düşünme asla taam mı canım...sonrada bomba gibi bir dönüş yap inşallahŞeniz
iyilik şekerrr saol senden naberr yolcuymuşsun allah yolunuzu açık etsin tatlımm opuyorumnanaktan
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?