şekercan napim ben istteyim ailelerimiz burda bizim size göre o açıdan daha şanslıyız bayram ziyaretleri olcak işte sonrada evde dinleniriz tam yumurtlama zamanım zaten bolcana fikfik olayına gireriz bakalım tatlımamin canım sağol evet baya uzun bi yolumuz olucak yarın ben arabayla yolculuk etmeyi seviyorumm
sen neler yapıcaksın bayramda biyere gitmiyormusunuz
günaydın canım opuyorumnanaktan çalışıyor zımba gibi üşüdüm sabah sabahhh delikafadulden
muruvvet, NevYas, ninik, sarıcivciv+
meraba, nasılsınız kızlar ?
merhaba şekerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan
HoŞgeldİm semacımmmmmmmmmmm
HoŞgeldİm semacımmmmmmmmmmm
derya canım sende hoŞgeldİnnnnnnnnnnn
kız kırık dedİĞİm kİm olabİlİr anacım bİ dÜŞÜn...hanİ maydanozu İÇİp yoĞurda oturan kırık
Hoşbuldum canlar düne göre bugün daha iyiyim ilaçlarla ayakta duruyorum grip fena vurdu beni..
hoşgeldin semasuuuuuuuu naber
Hoşbuldum canlar düne göre bugün daha iyiyim ilaçlarla ayakta duruyorum grip fena vurdu beni..
Sema aĞrıların ne durumda tatlım devam edİyor mu yİne senİ uyutmamaya
canım yaa öyle olumsuz düşünme hamişlikte bünye zaten daha bitap düşüyormuş nezelmesi durumlarda olabilirmiş yani lütfen olumlu ol şekerrrrrSema korkuttun bİzİ be darılıp gİttİn sandık canım benİmmmmmmm
derya canı m kıyamam ben sana bende yenİ attım Üzerİmden Çok fena salgın var sanırım 2 hafta sÜrdÜ grİbİm ya...ve yİne baŞladım hapŞırmaya...bu ay yİne hamİlelİk yok bana anlaŞılan hpŞurunca hepsİ gİdecek yİne ya offfffffff
elde ben varım kime ne etmek sitiyorsan atıyom kendimi ateşeeeee benlen herkesmişim gibim uğraşabilirsin kaydirigubbakcemile3YAAA KİTTY DE YOK BUGÜN ÇOK GEÇ KALDI BU NERDEKİ?
NANA YOK TUBİLOSH YOK FSTONE YOK DİLEĞİM ZATEN YOK TUBA20 YOK YOK OĞLU YOK YA :mymeka:
evet, devam ediyor. sağ yumurtalğımı alacakmış doktor ameliyatta, kabul etmedik bizde. şimdi de klomen başladım. 5 gün kullanıp sonra da pregnyl iğne olacağım. hamiş olursam eğer bebekle birlikte alacakmış doktor. hiç olmazsa bi bebeğin olursa elde var bir dersin dedi. en iyisine de en kötüsüne de hazırlı olacaksın dedi. üç ay klomen denemesi yapacağız işte. hamile kalamazsam kasım ayında ameliyat .
psikolojim bozuldu iyice, çok bunaldım. uyku-dinlenme yok zaten. iş yoğun. iş yerinde de birimim değişti, ben istemediğim halde, beni vurdu yeni çıkan karar. bu aralar böyle sıkıntılı geçiyor biraz :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?