Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

günaydın canım opuyorumnanaktan çalışıyor zımba gibi üşüdüm sabah sabahhh delikafadulden[/QUOTE]

mafoldumbenaman aman dikkat et üşütme mazallahh ayaklar önemliiiiii

amin canım sağol evet baya uzun bi yolumuz olucak yarın ben arabayla yolculuk etmeyi seviyorumm
sen neler yapıcaksın bayramda biyere gitmiyormusunuz
şekercan napim ben istteyim ailelerimiz burda bizim size göre o açıdan daha şanslıyız bayram ziyaretleri olcak işte sonrada evde dinleniriz tam yumurtlama zamanım zaten bolcana fikfik olayına gireriz bakalım tatlım

günaydın canım opuyorumnanaktan çalışıyor zımba gibi üşüdüm sabah sabahhh delikafadulden

mafoldumbenaman aman dikkat et üşütme mazallahh ayaklar önemliiiiii[/QUOTE]

doğru diyon şekercim merak etme sen burda çok kalın bir hırkam var onlayım opuyorumnanaktan

HoŞgeldım semacımmmmmmmmmmm

derya canım sende hoŞgeldınnnnnnnnnnn

kız kırık dedıĞım kım olabılır anacım bı dÜŞÜn...hanı maydanozu ıÇıp yoĞurda oturan kırık

HoŞgeldİm semacımmmmmmmmmmm

derya canım sende hoŞgeldİnnnnnnnnnnn

kız kırık dedİĞİm kİm olabİlİr anacım bİ dÜŞÜn...hanİ maydanozu İÇİp yoĞurda oturan kırık

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Hoşbuldum canlar düne göre bugün daha iyiyim ilaçlarla ayakta duruyorum grip fena vurdu beni..

ayy canım benimm çok geçmiş olsun dikkat et kendine :1hug: bak limon bal ve tarçın bu karışım manyakk sıcak suya bi limon sık bi tatlı kaşığı tarçın bi kaşık bakk karıştır bi dikişte iç zımba gibi yapıyor adamıı

Sema korkuttun bızı be darılıp gıttın sandık canım benımmmmmmm

derya canı m kıyamam ben sana bende yenı attım Üzerımden Çok fena salgın var sanırım 2 hafta sÜrdÜ grıbım ya...ve yıne baŞladım hapŞırmaya...bu ay yıne hamılelık yok bana anlaŞılan hpŞurunca hepsı gıdecek yıne ya offfffffff

YAAA KıTTY DE YOK BUGÜN ÇOK GEÇ KALDI BU NERDEKı?

NANA YOK TUBıLOSH YOK FSTONE YOK DıLEĞıM ZATEN YOK TUBA20 YOK YOK OĞLU YOK YA :mymeka:

Sema aĞrıların ne durumda tatlım devam edİyor mu yİne senİ uyutmamaya

evet, devam ediyor. sağ yumurtalğımı alacakmış doktor ameliyatta, kabul etmedik bizde. şimdi de klomen başladım. 5 gün kullanıp sonra da pregnyl iğne olacağım. hamiş olursam eğer bebekle birlikte alacakmış doktor. hiç olmazsa bi bebeğin olursa elde var bir dersin dedi. en iyisine de en kötüsüne de hazırlı olacaksın dedi. üç ay klomen denemesi yapacağız işte. hamile kalamazsam kasım ayında ameliyat .
psikolojim bozuldu iyice, çok bunaldım. uyku-dinlenme yok zaten. iş yoğun. iş yerinde de birimim değişti, ben istemediğim halde, beni vurdu yeni çıkan karar. bu aralar böyle sıkıntılı geçiyor biraz :sinifsinif:

Hayatım baŞka bır doktora daha gÖrÜn derım ben ne kadar gÜvenırsen gÜven doktoruna...bır doktora daha gÖrÜn oda aynı taŞhısı koyar ve yumurtalıĞının alınması gerekıyor derse ok yıne bu doktorunda amelıyatını ol..ayrıca tek yumurtalıklada hamıle kalınabılıyor tatlım ya..en kÖtÜsÜnÜ dahı dÜŞÜnsen tÜp bebek Şansın var lÜtfen bozma moralını...allah nasıp ettıkten sonra ınan bana rahatsızlıĞının hıÇ bır Önemı yok kuzum..ben saĞlamımda neden olmuyor ona bakarsan 8 ay oldu herŞey yolunda yumurttluyorum yumurtalarım kalıtelı spermde bır sorun yo k ama olmuyor ıŞte..ÇÜnkÜ rabbım ıstemıyor..tamam mı canım kafana bunu dolama

canım yaa öyle olumsuz düşünme hamişlikte bünye zaten daha bitap düşüyormuş nezelmesi durumlarda olabilirmiş yani lütfen olumlu ol şekerrrrr

YAAA KİTTY DE YOK BUGÜN ÇOK GEÇ KALDI BU NERDEKİ?

NANA YOK TUBİLOSH YOK FSTONE YOK DİLEĞİM ZATEN YOK TUBA20 YOK YOK OĞLU YOK YA :mymeka:
elde ben varım kime ne etmek sitiyorsan atıyom kendimi ateşeeeee benlen herkesmişim gibim uğraşabilirsin kaydirigubbakcemile3

canım geçmiş olsun tatlım ama sabırlı ol azıcık madem ameliyatı ertediniz bu arada hayırlısıylan hamile kalabilirsin ama bu kadar stres yaparsan çok zor tatlım ya rahat olmaya çalış biraz inşallah hemen kalırsında hamiş sonra alınır myomlarınnopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…