Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Canım benım kıyamam bak lÜtfen yapma bÖyle ınan bvunda yok bıey gÜzelım ya...sende pco vardı dım canım

Sema bak ben amelıyat olalı ekım 8 de tam bır sene olucak tatlım..yanı bÖyle olumsuz dÜŞÜnme gÜzelım..lÜtfen..bır doktora daha gıt bence eĞer aynı cevabı alırsan da oyalanma...

elde ben varım kime ne etmek sitiyorsan atıyom kendimi ateşeeeee benlen herkesmişim gibim uğraşabilirsin kaydirigubbakcemile3

ÇİÇEK SEN BANA İYİ GELMİYORSUN MÜMKÜN DEĞİL YAPAMAM...lmaz:
....AYRICA SENLE NE İŞİM OLUR BENİM YA...sositososito

selam bebişler geldim ama geri gidecegim misafir gelecek onu bekliyorum o gittikten sonra görüsürüz hepinizi öpuyorum opuyorumnanaktan

son sayfada semacımı okudum cok üzüldüm bu mubarek ayda dilerim allahım sana sifa versin canım :Saruboceq:

.....................................

cccccanım benimmmmmmmmm seni çok özledimmmm yawwwwwwwwww opuyorumnanaktan

selam kızlar ben geldim nasılsınız?
canım hoşgeldinnnn opuyorumnanaktan

:sm_confused: :sm_confused: BU NE ŞİMDİ SÖVÜYORMUSUN NAPIYORSUN BANA...

YOKSA BAYRAMLAŞALIM MI DEMEK CADIARZU

boşlukları uygun şekilde doldurun dimekkk kaydirigubbakcemile3
şimdiden bayramın kutlu olsun tatlım inşlalah uğurlar getirir hepimize bu bayram son bebeksiz bayramımız olur inşallahhh

çok teşekkür ederim kızlar, haftanın son iş günü olduğundan bugün çok yoğunuz, birde bayram öncesi işleri temizlememiz gerekiyor diye mesaj yazamadım. tam açıyorum yazayım diye bi iş geliyo yazamıyorum.
başka doktora da gittik , gittiğimiz doktorlar hemen acil ameliyat dediler. sağ yumurtalıkta 3,5 cm lik kist- yumurtalığa çok yakın 6 cm lik iki tane de myom var. hatta yapışık olabilir filan dedi doktorlar.
hiç olmazsa kendi doktorum hamiş olayım diye uğraşıyor. bakalım artık inş bu ay hamiş olurum.
Allah hepimizin dualarını kabul etsin.

stres yapmıyorum yada yapmamaya çalışıyorum. ama çok şiddetli ağrılarım oluyor, uyku düzenim olmadığı için psikolojik olarakta çok yıprandım. bu nedenle çok sağlıklı kararlar veremiyorum.

Canım yanı kasıma kadar kalamazsan kasım da amelıyat dımı?
ınan bana bu Şekılde kalmaan daha zor canım Şu soĞan kÜrÜnÜ uyguladın mı sen tatlım?uygulamadıysan uygula bak belkı fayda gÖrÜrsÜn...den bence
sonrasındada amelıyatını ol o orda durduĞu mÜddetÇe senın ıÇın daha bÜyÜk kayıp tatlım bak Çok cıddıyım

Kıslarr nasılsınızz şube çok kalabalıkk yoruldummm 11,30 da 30 dakka yemek molam var

NANA NEDEN BıZı GÖZETLıYORSUN ANACIM ?naniknanik

KIZ ÇıÇEĞıMMMMMMMMMMMMMMM CANIM BENıM SENı BEN ÇıÇEKLRDEN BÖCEKLER HERŞEY DEN ÇOK SEVERıM.......ELLERıNDEN ÖPERıM BAYRAMIN KUTLU OLSUNa.s.

Seam konuŞ benle salla gıtsın ınsanları ya...Şımdı sana yardım edemezsem ben kendımı kÖtÜ hıssederım hadı konuŞ

bu ay deneyeceğim soğan kürünü, denemedim daha önce. inşallah ameliyata gerek kalmadan hamiş olurum da kurtulurum başbelası myomlardan

MÜRROOOOOOOOOOOOOOOOOO SES VER LEN NE TIKINIYORSUN YıNE PıS BOĞAZ:mymeka:

COSMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO BEN SENDEN BUNUN HESABINI SORMAZ MIYIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…