kız aşkolsun onları ilk görüyom diye yazdım ki bu mesajın akabinde sana cevap yazdım vallada billada aşkolsunnnnnnn :hulya:
selam kıslarrr herkesin bayramı şimdiden kutlu olsuna.s.şeker gibi bi bayram geçirirsiniz inş. şimdiden kutlıyım dedım çünkü bu akşam nobetcıyım yarın memlekete yolcuyuz .nete giremem artık.bayrm sonrası da memlektteyım düğün varhihoyyyt
aa forewer tatlım burdasın yakalandın işte naberrrrrrrrrrrrr
sennde kutlu olsun bende yokm bayrmda sanada ii yolculuklar hadı hayrlısı baklm gör bebeğini byyykızlar herkesin bayramı şimdiden kutlu olsun ben bayramda yokum ıspartadayız, bugün de çok işim var saat 4 te doktora gitcem çok mutluyum bebişi ilk kez görcez hepinizi öpüyorum
cok fena bu kısskız aşkolsun onları ilk görüyom diye yazdım ki bu mesajın akabinde sana cevap yazdım vallada billada aşkolsunnnnnnn :hulya:
hee işte bende o ataç ı arıyorum ama yokki anlamadığım o
FOREVER HOŞGELDİN CANIM BENİM
CİVİCV COSMO HAKKINDA ÖYLE İLERİ GERİ KONUŞMA YOLRIM TÜYLERİNİ...O Bİ KERE ÖYLE BİŞEY YAPMAZ:mymeka:
canım dr haberini mutlaka yaz bebişe slmlarrrr sanada hayırlı yolculuklar tatlım bayramın mübarek olsun yolda dikkat et kendine bebiş içinŞeniz
selam kızlar ben geldim nasılsınız?
haha uzman geldi kaydirigubbakcemile3
hg tubis
hoşgeldin kzı tubişş varmı bir gelişme bugünde yaptın mı test bakim......
birde şu listenin son halinde varmı degişiklik şekercim......
selam kıslarrr herkesin bayramı şimdiden kutlu olsuna.s.şeker gibi bi bayram geçirirsiniz inş. şimdiden kutlıyım dedım çünkü bu akşam nobetcıyım yarın memlekete yolcuyuz .nete giremem artık.bayrm sonrası da memlektteyım düğün varhihoyyyt
kızlar herkesin bayramı şimdiden kutlu olsun ben bayramda yokum ıspartadayız, bugün de çok işim var saat 4 te doktora gitcem çok mutluyum bebişi ilk kez görcez hepinizi öpüyorum
selam kuşlaaarrr... ecük geçmişe bakim hemen döncem
kız ninik neyi yanlış yaptım ben şimdi olmadımı oldumu bu ya offf
sennde kutlu olsun bende yokm bayrmda sanada ii yolculuklar hadı hayrlısı baklm gör bebeğini byyy
cok fena bu kıss
kaydirigubbakcemile3yakalandım şimdi geldim kız daha iyiyim canım ya sen nasılsın
canım seninda bayramın kutlu olsun bebişinle eşinle mutlu huzurlu bir ömür inşallah sizin olsun (darısıda bizlereeee inşallahh)
bebeişini görünce bizden de sealm söyleeee opuyorumnanaktan
selam bebekkkkkk opuyorumnanaktan
kızlar herkesin bayramı şimdiden kutlu olsun ben bayramda yokum ıspartadayız, bugün de çok işim var saat 4 te doktora gitcem çok mutluyum bebişi ilk kez görcez hepinizi öpüyorum
sana da iyi yolculuklar canım buarada fstone battaniye çok tatlı olmuş eline sağlık becerikliymişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?