Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

tatlım teşekkürler seninde bayramın kutlu olssun..şeker tadında bayram geçirmen dileğiyle güzelim...iyi yolculuklar düğünde iyice eglen bakalım...özletme kendini....opuyorumnanaktan

ohhh beee oldu sonunda bakın kızlar hafta sonu başlamıştım bebiş battaniyesi nasıl oluyor yorumlarınızı bekliyorum daha bitmesine çok var btince tamamınıda koyarım

kızlar herkesin bayramı şimdiden kutlu olsun ben bayramda yokum ıspartadayız, bugün de çok işim var saat 4 te doktora gitcem çok mutluyum bebişi ilk kez görcez hepinizi öpüyorum
sennde kutlu olsun bende yokm bayrmda sanada ii yolculuklar hadı hayrlısı baklm gör bebeğini byyy

kız aşkolsun onları ilk görüyom diye yazdım ki bu mesajın akabinde sana cevap yazdım vallada billada aşkolsunnnnnnn :hulya:
cok fena bu kıss

CİVİCV COSMO HAKKINDA ÖYLE İLERİ GERİ KONUŞMA YOLRIM TÜYLERİNİ...O Bİ KERE ÖYLE BİŞEY YAPMAZ:mymeka:[/QUOTE]

1.yoluncak tüyüm yok bayram öncesi tertemiz anacım....
2.sen öyle san cosmo tatil öncesi evde son çalışmayı yaparda yola çıkar yolda geçen zamanı bilem hesaba katmıştır o hırs yaptı...gelişi muhteşem olucak.....sende onu düşün derdine yan:roflol:

selam kızlar ben geldim nasılsınız?

kuşum selam. durumlar nasıl? regl oldunmu? günün çok geçti yan,. senden haber de yok :uhm:

haha uzman geldi kaydirigubbakcemile3
hg tubis

tevecühünüz efenim kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin kzı tubişş varmı bir gelişme bugünde yaptın mı test bakim......
birde şu listenin son halinde varmı degişiklik şekercim......

tatlım test yaptım yapmasına da sinir oldum yaa Çok üzgünüm çoook
o çizgi ne tam var ne de yok. 2 günde az da olsa koyulaşmamış. acep bu testler arıza mı CADIARZU
bide bayramda yapıcam. eger yine aynıysa günümü beklemekten başka çare yok.
adet sinirliliğim başladı. herüfü haşladım sabah sabah kaydirigubbakcemile3
gazabımda korktu ve gitti dışarı :roflol:

senin de bayramın şimdiden kutlu olsun tatlım...
kızlaaaarrrr hepinizin bayramı şimdiden kutlu olsunnnn...

herüfümün hediyesi araba mouse geldi. ayy çok tatlı bişi opuyorumnanaktan

---------------------------------------------------
********HAMıŞLER BÖLÜMÜ*********
-----------------------------------------------------

tubatubatubatuba:30 Ağustos

tugba20: 12 eylül

NANA81: 13 eylül

********EYLÜL*********

fstone: 5 Eylül

abyosun:11 Eylül

SARICıVCıV :20 Eylül

TUBıLOSHH: 25 Eylül

forever_14: 27 Eylül

NeVYas

Ceylan :27 Eylül

---------------------------------------------------
********EKıM*********

KAMYAS: 2 Ekim

NıNıK : 2 Ekim

DBS :3 Ekim

OYA. :4 Ekim

NAGıHAN : 4 Ekim

TATLICIK: 4 Ekim

COSMO :6 Ekim

muruvvet :6 Ekim

SEMASU:8 Ekim

gülgüzeli1769 :12 Ekim

ÇıÇEKÇıK: 8 EKıM

gulayyusuf: 10 Ekim

canikom38: 11 Ekim

KıTTYCAT :13 Ekim

ve işte tekrardan güncel listemiz...
hadiiiiiiiiiiii hareket harekeeetttt!!!!
üst kat yolcusu kalmasıınnnn kaydirigubbakcemile2

kızlar herkesin bayramı şimdiden kutlu olsun ben bayramda yokum ıspartadayız, bugün de çok işim var saat 4 te doktora gitcem çok mutluyum bebişi ilk kez görcez hepinizi öpüyorum

canım seninda bayramın kutlu olsun bebişinle eşinle mutlu huzurlu bir ömür inşallah sizin olsun (darısıda bizlereeee inşallahh)
bebeişini görünce bizden de sealm söyleeee opuyorumnanaktan

selam kuşlaaarrr... ecük geçmişe bakim hemen döncem

selam bebekkkkkk opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3yakalandım şimdi geldim kız daha iyiyim canım ya sen nasılsın

sagol tatlım bayram öncesi heyecan işte haftanında son günü geçmek bilmiyor...

ohhh beee oldu sonunda bakın kızlar hafta sonu başlamıştım bebiş battaniyesi nasıl oluyor yorumlarınızı bekliyorum daha bitmesine çok var btince tamamınıda koyarım[/QUOTE]

fstone tatlım maşallah elleirne saglık çok güzel oluyor...bizlerede örersin şekercim elin alışsın....

cok fena bu kıss[/QUOTE]

ha ha ha geçmişe baksın hele o ben kaç kere yazdım ona inatla o görmedi....

sölerim canım çok heycanlıyım mutluyum darısı başınıza inş amin

senınde bayramın kutlu olsun canım pardon ya sizin dmeliydimm opuyorumnanaktan hadi bakalım gusel haberlerle gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…