Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

bende beceremedım ogün canmkaydirigubbakcemile3 bana hiç sorma

7. 12 eylül Regl bitiş 36,3 * akıntı yok
8. 13 eylül 36,3* akıntı yok
9. 14 eylül 36,3* akıntı yok
10. 15 eylül -
11. 16 eylül 36,3** beyaz az akıntı ov (-)
12. 17 eylül 36,4** beyaz az akıntı ov(-)
13. 18 eylül 36,4** az yapışkan uzayan şefaf
Olmayn akıntı ov (daha yapmadım) karnımda bı agrı var

kıslar tabloma bı bakın ya

kızlar herkesin bayramı şimdiden kutlu olsun ben bayramda yokum ıspartadayız, bugün de çok işim var saat 4 te doktora gitcem çok mutluyum bebişi ilk kez görcez hepinizi öpüyorum

canım yumurtlama dönemin yaklaştıysa onun ağrısı olabilir yumurtlama akıntım benim iç çamaşırım ile vajinam arasında uzuyo ,r hiç kopmuyor yani benim öle oluyor elime aldığımda lastik gibi bişiy yani anlatabildimmi bilmem ama yardımcı olabildiysem ne mutlu bana:roflol:

selam kuşlaaarrr... ecük geçmişe bakim hemen döncem

a.slmmm canummmmm benümmm

hani senle ben kankiydik cosmoya karsı rakıptin hep sen bana çöküyorsun kaydirigubbakcemile3
tabloma bi yorum yap kafamı gzömü bırak sanada veremmi o çikolatadan yalnz birz yalanmışşş kaydirigubbakcemile3

Dur anlatıyourm bak...ne varsa bende var kıymetimi bil.

Cevap verme paneline gel ya kopyala yapıştır yöntemini kullan yada bak üstte ataç işaretini tıkla ordan gözat tı tıkla bilgisayarının neresindeyse ordan da yükle de pencereyi kapat de cevapla işte bu kadar.tabi bunu yaapabilmek için öncelikle o resmi bilgisayarına kopyalaman lazım tamam mı

kızlar herkesin bayramı şimdiden kutlu olsun ben bayramda yokum ıspartadayız, bugün de çok işim var saat 4 te doktora gitcem çok mutluyum bebişi ilk kez görcez hepinizi öpüyorum

canım dr haberini mutlaka yaz bebişe slmlarrrr sanada hayırlı yolculuklar tatlım bayramın mübarek olsun yolda dikkat et kendine bebiş içinŞeniz

KIZ MÜROOOOOO ATEŞ TABLON ÇOK FENA YAKIYOR ORTALIĞI BE kaydirigubbakcemile3

BAK BENCE HENÜZ YUMURTAN ÇATLAMAMIŞ KUZUCUK BEKLE BU GÜN YARIN PATLATÇAN BOMBAYI

hee işte bende o ataç ı arıyorum ama yokki anlamadığım o

hani bana hoşgeldin :umursamaz: küstüm sana ben dünde kaç kere gül egüle deidm cevap yazmadın alacagın olsun çiçem artık karşımdasın......savaş ilan ediyorum sana

kız aşkolsun onları ilk görüyom diye yazdım ki bu mesajın akabinde sana cevap yazdım vallada billada aşkolsunnnnnnn :hulya:

selam kıslarrr herkesin bayramı şimdiden kutlu olsuna.s.şeker gibi bi bayram geçirirsiniz inş. şimdiden kutlıyım dedım çünkü bu akşam nobetcıyım yarın memlekete yolcuyuz .nete giremem artık.bayrm sonrası da memlektteyım düğün varhihoyyyt

FOREVER HOŞGELDıN CANIM BENıM

CıVıCV COSMO HAKKINDA ÖYLE ıLERı GERı KONUŞMA YOLRIM TÜYLERıNı...O Bı KERE ÖYLE BıŞEY YAPMAZ:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…