sağol h.bulmadım ama neyse naniknanik iiyimde kıslar pek suskun cenazemi çıktı ayol topicten azıcık hareket en azından benim için hareket bakın hala kırmızı kart yemedim kızlar bebek yok testte çıkmıyor ama olsun en azından regli olmadım buda büyük başarı dimi ama lülülülülülü kaydirigubbakcemile3 kızlar ya bu mesaja resim nasıl ekliyorum söylermisiiz dünkü mause ların resmi gibi eklicemmde
fsrone ve mürvet hoşgeldiniz anacımmm
hoşgeldin tatlım naber??????opuyorumnanaktan
lakabımın cadi oldugunu nerden bildin kaydirigubbakcemile3
Ya bu arada abyosunla konuŞamadım ben ya gİttİ dİmİ_?
Kız mÜro kırıcam kafanı gÖzÜnÜ bak
haha uzman geldi kaydirigubbakcemile3selam kuşlaaarrr... ecük geçmişe bakim hemen döncem
selam kuşlaaarrr... ecük geçmişe bakim hemen döncem
7. 12 eylül Regl bitiş 36,3 * akıntı yok
8. 13 eylül 36,3* akıntı yok
9. 14 eylül 36,3* akıntı yok
10. 15 eylül -
11. 16 eylül 36,3** beyaz az akıntı ov (-)
12. 17 eylül 36,4** beyaz az akıntı ov(-)
13. 18 eylül 36,4** az yapışkan uzayan şefaf
Olmayn akıntı ov (daha yapmadım) karnımda bı agrı var
kıslar tabloma bı bakın ya
selam kuşlaaarrr... ecük geçmişe bakim hemen döncem
Ya bu arada abyosunla konuŞamadım ben ya gİttİ dİmİ_?
kızlar herkesin bayramı şimdiden kutlu olsun ben bayramda yokum ıspartadayız, bugün de çok işim var saat 4 te doktora gitcem çok mutluyum bebişi ilk kez görcez hepinizi öpüyorum
Dur anlatıyourm bak...ne varsa bende var kıymetimi bil.
Cevap verme paneline gel ya kopyala yapıştır yöntemini kullan yada bak üstte ataç işaretini tıkla ordan gözat tı tıkla bilgisayarının neresindeyse ordan da yükle de pencereyi kapat de cevapla işte bu kadar.tabi bunu yaapabilmek için öncelikle o resmi bilgisayarına kopyalaman lazım tamam mı
hani bana hoşgeldin :umursamaz: küstüm sana ben dünde kaç kere gül egüle deidm cevap yazmadın alacagın olsun çiçem artık karşımdasın......savaş ilan ediyorum sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?