Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Kız sema kırıcam kafanı bu zamana kadar neden denemedın baŞla hemen...4-5 ay kullanmak gerekıyor senınkı Çok mÜhım bıŞey ÇÜnkÜ..hemen baŞlada en azından belkı ılerleme gÖrÜrsen olmazsın amelıyat

hehehehee takip ediyom çok yazamıyom ama şube çok kalabalık aman neyse ben şimdi mama yiyip gelicem 4 gün sizinleyim :)

işallah canım benim valla hiç olmuycak dediğin anda oluyorr .. sen iste olucak işallah... kocaman mucuklarım bak seni

Kısım yognm brz ıŞım var bakamdm bu arad yolcluk yapan varmŞ gÖrdÜm hayrlı yolcluklar bende bayrmn 1,gÜnÜ nıĞdeye gıdyrm 2,gÜnÜ aksamı dÖnyrm bayrm dÖnsu sızınle olurm evde gıremem gezmkten herlde Özlıcem anacm sızlerı bu arada karnımda ne den agrı var yaw

bana yok haaa slm sen görürsün cadııııııııııııılmaz: klava:

AMAN OLMS OLRMU LISTEYI COPYALA YAPŞTR YAZDM DEMKKI SEN BURDA GÖRNMYRSUNKI CIKMADIN NEDEN YAZMYMKI ANACM SEN BASKA YERLRDEDE GRMİŞSEN O YUZDEN BURDA YOK GIBI lmaz:GÖRUNUYORSUNDUR CANM HG NASLSN

canım benimmmm bende seni çok seviyorummmmmm opuyorumnanaktan :1hug:

abyosun hoşgeldin canımcım:)))

semasu geçmiş olsun güzelim.........

çiçem seninde bayramın kutlu olsun inşallahhh amin seneye bebişimizde kutlarız......

Nanacım afiyet olsun güzelim....

Kamyasım hayırlı yolculukalr güzelim.....

(benimde bayram öncesi son iş günüm o yüzden işler yogun öpüldünüz ara ara ugrarım))

hahaha alemsin kız toplu yemek verme gibim olduuu
saol tatlım hepimizin bayramı hepimiz için inşallah hayırlı uğurlu olurrrr inşallahhhhh opuyorumnanaktan

sağol h.bulmadım ama neyse naniknanik iiyimde kıslar pek suskun cenazemi çıktı ayol topicten azıcık hareket en azından benim için hareket bakın hala kırmızı kart yemedim kızlar bebek yok testte çıkmıyor ama olsun en azından regli olmadım buda büyük başarı dimi ama lülülülülülü kaydirigubbakcemile3 kızlar ya bu mesaja resim nasıl ekliyorum söylermisiiz dünkü mause ların resmi gibi eklicemmde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…