NANA NEDEN BİZİ GÖZETLİYORSUN ANACIM ?naniknanik
KIZ ÇİÇEĞİMMMMMMMMMMMMMMM CANIM BENİM SENİ BEN ÇİÇEKLRDEN BÖCEKLER HERŞEY DEN ÇOK SEVERİM.......ELLERİNDEN ÖPERİM BAYRAMIN KUTLU OLSUNa.s.
çok teşekkür ederim kızlar, haftanın son iş günü olduğundan bugün çok yoğunuz, birde bayram öncesi işleri temizlememiz gerekiyor diye mesaj yazamadım. tam açıyorum yazayım diye bi iş geliyo yazamıyorum.
başka doktora da gittik , gittiğimiz doktorlar hemen acil ameliyat dediler. sağ yumurtalıkta 3,5 cm lik kist- yumurtalığa çok yakın 6 cm lik iki tane de myom var. hatta yapışık olabilir filan dedi doktorlar.
hiç olmazsa kendi doktorum hamiş olayım diye uğraşıyor. bakalım artık inş bu ay hamiş olurum.
Allah hepimizin dualarını kabul etsin.
as.semasu.as., NANA81, NevYas, ninik+ Slm kıslr hg nİz yenİ pc basına gecebıldım anslsnz bakalm
bana yok haaa slm sen görürsün cadııııııııııııılmaz: klava:
NANA NEDEN BİZİ GÖZETLİYORSUN ANACIM ?naniknanik
KIZ ÇİÇEĞİMMMMMMMMMMMMMMM CANIM BENİM SENİ BEN ÇİÇEKLRDEN BÖCEKLER HERŞEY DEN ÇOK SEVERİM.......ELLERİNDEN ÖPERİM BAYRAMIN KUTLU OLSUNa.s.
Slm fİstuklarummmmm
bana yok haaa slm sen görürsün cadııııııııııııılmaz: klava:
abyosun hoşgeldin canımcım:)))
semasu geçmiş olsun güzelim.........
çiçem seninde bayramın kutlu olsun inşallahhh amin seneye bebişimizde kutlarız......
Nanacım afiyet olsun güzelim....
Kamyasım hayırlı yolculukalr güzelim.....
(benimde bayram öncesi son iş günüm o yüzden işler yogun öpüldünüz ara ara ugrarım))
fsrone ve mürvet hoşgeldiniz anacımmm
hb bacım naslsnfsrone ve mürvet hoşgeldiniz anacımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?