Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

abyosun cum... düzelttim gününü tatlım...
inşallah en kısa zamanda filmin çekilir de sorun neyse hallolur.
aklını ve içini ferah tut.
Şeniz

hahahaa çatlakkk gördüm geç oldu amaaaa yerim seniiiii yer yerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

teyzesi bidenecik teyzesiiiiiiiii biz bugün temizlik yapcez çocuuummmlaaa annesine yardım etsin dimi artık. sana bakmadan gitmim dedim. canım benimmmmmmmmmmm zemuszemuszemuszemuszemuszemus

ben de kaçar kızlar hazırlanıcamm herkesın bayramı tekrar kutlu ossssunnnn boyuklerımın ellerınden güccüklerimin gozlerin öperinnnn:roflol: kendınıze ıyı bakın heee opuyorumnanaktan

KIZ MÜROO ıYıKı BıR BATTANıYE ÖRDÜN YANı.....GıT DıĞER TOPıKLERDEDE REKLAMINI YAP ıSTERSEN kaydirigubbakcemile2

ıyı bayramlar kızlar hepınızın cÜmlenızın bayramı mÜbarek olsun ellerınızden Öperım

ben de kaçar kızlar hazırlanıcamm herkesın bayramı tekrar kutlu ossssunnnn boyuklerımın ellerınden güccüklerimin gozlerin öperinnnn:roflol: kendınıze ıyı bakın heee opuyorumnanaktan

görüşürüz tatlımmmm Şeniz
sana da eyi bayramlar şimdideennn :asigim:

teyzesi bidenecik teyzesiiiiiiiii biz bugün temizlik yapcez çocuuummmlaaa annesine yardım etsin dimi artık. sana bakmadan gitmim dedim. canım benimmmmmmmmmmm zemuszemuszemuszemuszemuszemus

yavrum benimmm yapın tabide yiğinimi üzme yorma aç komaaaa bebemiii
bende seni mayıs analarında buldum ama sen gitmiştinnn hahahaa
çok yorma kızzzzzzzzzzzzzzzzz sakın heee dinlene dinlene yavaş yavaş yap temizliğiniiii

Tubiişşş bende evde kalsın uyusun yamacımdan ayrılmasın istiyommm ama benimkide hep iş güçle uğraşıyorr bırak kız adamı dinlensin döverim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…