he yaaa çiçeeemi takip ettim nassınız kızlar ben eyiceyim. mektubuma burada son verirkene çiçeeeemi biri dürtsün beni görsün diliyorum. hehehhehee
benimi canım?
iyiyim ya sen kaydirigubbakcemile5[tabı senı canım.ben de ıyı olmaya calısıyorum
ya tatlım bişi yok ortada opuyorumnanaktan
ben ona kalk artık dedim. saat 10 oldu traş ol üstünü giyin git kendine bayramlık al dedim.
gözüme bi baktı :çok üzgünüm: ahanda aynen böle :çok üzgünüm:
sen bana nie kızıyosun ki dedi. dedim çık hadi artık. yarın arefe bir hazırlık yapmadık. sen bugün bayramlıgıı hallet yarın beraber kalanları alırız dedim. tamam öyle olsun dedi. ben bir an önce gidiym de dövme beni dedi kaydirigubbakcemile3klava: kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:adam haklı hıncını adamdan çıkartıyorsun bırak uyursa uyusun çek kapısını sen işine bak...almasın bayramlık boşverdelikafadulden
rabbim iyilik versin kuşum... şimdiden iyi bayramlar Şeniz
hahahaa çatlakkk gördüm geç oldu amaaaa yerim seniiiii yer yerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar optum hepınızı ben cıkıyorum
:roflol::roflol::roflol:adam haklı hıncını adamdan çıkartıyorsun bırak uyursa uyusun çek kapısını sen işine bak...almasın bayramlık boşverdelikafadulden
ben de kaçar kızlar hazırlanıcamm herkesın bayramı tekrar kutlu ossssunnnn boyuklerımın ellerınden güccüklerimin gozlerin öperinnnn:roflol: kendınıze ıyı bakın heee opuyorumnanaktan
teyzesi bidenecik teyzesiiiiiiiii biz bugün temizlik yapcez çocuuummmlaaa annesine yardım etsin dimi artık. sana bakmadan gitmim dedim. canım benimmmmmmmmmmm zemuszemuszemuszemuszemuszemus
İyİ bayramlar kızlar hepİnİzİn cÜmlenİzİn bayramı mÜbarek olsun ellerİnİzden Öperİm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?