Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

ben de kaçar kızlar hazırlanıcamm herkesın bayramı tekrar kutlu ossssunnnn boyuklerımın ellerınden güccüklerimin gozlerin öperinnnn:roflol: kendınıze ıyı bakın heee opuyorumnanaktan

tatlım seninde bayramın kutlu olsun...inşallah bir dahaki bayramı bebişinle geçirirsin öptüm...

abyosun+, forever_14+, fstone+, muruvvet+, NANA81+, oya.+, sarıcivciv+, TIFF

KIZLAR HEPıNıZıN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN SONRA UNUTURUM FALAN...

yok kızz yazdım oraya da git oku hehehhehee... ben kaçtım şincik, cuma vakti oldu hepsinize dua edip öle başlıcem temizliğeeeeeeeeeee.... hoşkalın kıslaaaaarrrr..:teytey::teytey::enbuyukkk::1hug:delikafadulden

KIZIM BAK SERT YAPMA ALMAYIN SENİ AŞAĞIYA ONA GÖREklava:

ÖNCE BEN SÖYLEDİM PARAMI HAZIRLAYIN ŞEKERLE KANMAM delikafadulden

hııııııııııı derdin o muydu benneyaptımki
tamam gel 1 tl verim. ama hepsini harcama tamammı? üstünü geri getir. :roflol:

KIZIM BAK SERT YAPMA ALMAYIN SENİ AŞAĞIYA ONA GÖREklava:

ÖNCE BEN SÖYLEDİM PARAMI HAZIRLAYIN ŞEKERLE KANMAM delikafadulden

battaniyeyi ben ördümmm bennnn müro değillll yaaaa hem örmedim örüyorum bitmedi daha ohhh ben örüyorum başka yere gitmem banane sende ör ohhh canıma değsin olsun yeğenim sana da örürümmmmm

Forever amma pıntısın be Şurda altı ÜstÜ verceĞın 50 gayme bu yapılır mı bana

KIZLAR HEPİNİZİN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN SONRA UNUTURUM FALAN...

ben yoğum emme ossun. bende alıyorum üstüme kaydirigubbakcemile3
senin de bayramın kutlu olsun kuşummm Şeniz

yok kızz yazdım oraya da git oku hehehhehee... ben kaçtım şincik, cuma vakti oldu hepsinize dua edip öle başlıcem temizliğeeeeeeeeeee.... hoşkalın kıslaaaaarrrr..:teytey::teytey::enbuyukkk::1hug:delikafadulden

canım benimm allah kabul etsin tatlım benimmmmmmmmmm oku okuu belkim gelir bu ayyy yiğenime kardeşşş kaydirigubbakcemile3
tamam bakarım şimdiii yaw kardeşine dee msn i yapsınn bak yoksa atlayıp ben gelcem orayaaa tamir etmeyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee delikafadulden

Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Kurban Bayramları dileğiyle. iyi bayramlar bu bayramda göbüşlerimiz fındıklarla dolsun inşallahh....öpüyorum hepinizi

battaniyeyi ben ördümmm bennnn müro değillll yaaaa hem örmedim örüyorum bitmedi daha ohhh ben örüyorum başka yere gitmem banane sende ör ohhh canıma değsin olsun yeğenim sana da örürümmmmm

:kedi: FSTONE ANAM HATLAR KARIŞTI...

BANADA HAK VERİN HANGİNİZLE UĞRAŞÇAMI ŞAŞIRDIM ARTIK COSMO GELSEDE KURTULSANIZ BENDEN alkisalkisalkis

COSMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :gitme:

ben yoğum emme ossun. bende alıyorum üstüme kaydirigubbakcemile3
senin de bayramın kutlu olsun kuşummm Şeniz

KIZIM SENLE BİREBİR KUTLAŞMADI K MI?ALA ALLAH :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: süprizzzzz BAK HIRSIMI ALAMADIM GELİYORUM YANINA

KIZLAR HEPİNİZİN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN SONRA UNUTURUM FALAN...

sagol ninikim öpüyorum seninde bayramın kutlu olsun......

görüşürüz arkadaşlar kaçıyorum tekrar gelmeye calısıcamopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…