Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

amin kuşum :Saruboceq:

:roflol: :roflol: :roflol:

yok kızz yazdım oraya da git oku hehehhehee... ben kaçtım şincik, cuma vakti oldu hepsinize dua edip öle başlıcem temizliğeeeeeeeeeee.... hoşkalın kıslaaaaarrrr..:teytey::teytey::enbuyukkk::1hug:delikafadulden

kendıne dıkkat et anne adayı çok yorulma hayırlı huzurlu bayramlarropuyorumnanaktan

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN ne güzel dua böyle sarıcivcivvvvvvvvvvvvvv opuyorumnanaktan

:kedi: FSTONE ANAM HATLAR KARIŞTI...

BANADA HAK VERİN HANGİNİZLE UĞRAŞÇAMI ŞAŞIRDIM ARTIK COSMO GELSEDE KURTULSANIZ BENDEN alkisalkisalkis

COSMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :gitme:

yaaaa kuzummm benimm cosmo numasarı yapabilirim iki dakkaaaa klava: ahanda ahan elime aldım oklavayı onun gibi yapamasamdaaa delikafadulden idare et üç beş gün

ÇıÇEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEMMMMMMMMMMMMMMMMMMM YAPRAKLARINA KURBAN OLDUĞUMMMMMMMMM Şeniz BANA HARÇIK HANı?:1rolleyes:

ninikim senin hatlar iyice karışmış benimlede bir önceki sayfada birebir bayramlaştın bununla 3 oldu iyi bayramlarkaydirigubbakcemile3

:mymeka: KIYMETİNİ BİL İŞTE GICIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK DAHA NE İSTİYORSUN ALLAHIN HAKKI ÜÇTÜR DİĞERLERİYLEDE DAHA 3 KEZ BARAMLAŞÇAM

KIZIM SENLE BİREBİR KUTLAŞMADI K MI?ALA ALLAH :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: süprizzzzz BAK HIRSIMI ALAMADIM GELİYORUM YANINA

afidersün :kedi:
gaza geldim kaydirigubbakcemile3
aman yanıma gelme korkuyom ben senden :sinifsinif:

:kedi: FSTONE ANAM HATLAR KARIŞTI...

BANADA HAK VERİN HANGİNİZLE UĞRAŞÇAMI ŞAŞIRDIM ARTIK COSMO GELSEDE KURTULSANIZ BENDEN alkisalkisalkis

COSMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :gitme:

KİTTYY DE COSMO DA YOK BUGÜN BEN :umursamaz: ONLARA

ÇİÇEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEMMMMMMMMMMMMMMMMMMM YAPRAKLARINA KURBAN OLDUĞUMMMMMMMMM Şeniz BANA HARÇIK HANİ?:1rolleyes:

aaa aşkolsun kız sen geldin elimi öptünde ben vermedimmiiiiiiiii sen gel helee ben sana harçlıkların en güzelini vericemmmm alkisalkisalkis canım benimmm berhudar ol evladımmm

evet ya alıntı yaptım ya tugbacım bayramlar karışmışşşşşş:roflol:
herkese cevap vermekten birde oruç açlık bir yandan karışması dogal işteyiz anacım...

, cicekcik+, fstone+, muruvvet+, NANA81+, NevYas+, oya.+, sarıcivciv+, TIFF, tubiloshh+

ıYı BAYRAMLARRRRRRRRRRRRRRRRRR

Ya kızlar bu doğum kontrol hapı bittikten sonra kaçıncı gün adet oldunuz ben 5 gün oldu daha adet olmadım 3 gün sonra 2. kutuya başlamam lazım doktorumu aradım adet olursun olmazsanda hapa başla sonra gel bakalım dedi..

evet ya alıntı yaptım ya tugbacım bayramlar karışmışşşşşş:roflol:
herkese cevap vermekten birde oruç açlık bir yandan karışması dogal işteyiz anacım...

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bir anda dedim bu bayram neydi ki :sm_confused:
haklısın bidenem. alıntı olunca karışabiliyor opuyorumnanaktan
ama süper duaydı. rabbim kabul eder inşallah :Saruboceq:

, cicekcik+, fstone+, muruvvet+, NANA81+, NevYas+, oya.+, sarıcivciv+, TIFF, tubiloshh+

İYİ BAYRAMLARRRRRRRRRRRRRRRRRR

çatlakkkkkk iyi bayramlarr sanadaaaaa yüzbeşbininci kez lakin sana veremiyom bi kaç yere verem öyle gelem biii kaydirigubbakcemile3 yeni verdim yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…