Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Kurban Bayramları dileğiyle. iyi bayramlar bu bayramda göbüşlerimiz fındıklarla dolsun inşallahh....öpüyorum hepinizi
yok kızz yazdım oraya da git oku hehehhehee... ben kaçtım şincik, cuma vakti oldu hepsinize dua edip öle başlıcem temizliğeeeeeeeeeee.... hoşkalın kıslaaaaarrrr..:teytey::teytey::enbuyukkk::1hug:delikafadulden
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN ne güzel dua böyle sarıcivcivvvvvvvvvvvvvv opuyorumnanaktanHer şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Kurban Bayramları dileğiyle. iyi bayramlar bu bayramda göbüşlerimiz fındıklarla dolsun inşallahh....öpüyorum hepinizi
:kedi: FSTONE ANAM HATLAR KARIŞTI...
BANADA HAK VERİN HANGİNİZLE UĞRAŞÇAMI ŞAŞIRDIM ARTIK COSMO GELSEDE KURTULSANIZ BENDEN alkisalkisalkis
COSMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :gitme:
şekercim seninde bayramın kutlu olsun...inşallah bir dahaki bayramı şeker tadında bebeşinizde geçirirsiniz..zemuszemus
BANA VERMEMİŞSİN....LÜTFEN ADRESE TESLİM ANLADIN SEN ONU a.s
ninikim senin hatlar iyice karışmış benimlede bir önceki sayfada birebir bayramlaştın bununla 3 oldu iyi bayramlarkaydirigubbakcemile3
KIZIM SENLE BİREBİR KUTLAŞMADI K MI?ALA ALLAH :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: süprizzzzz BAK HIRSIMI ALAMADIM GELİYORUM YANINA
:kedi: FSTONE ANAM HATLAR KARIŞTI...
BANADA HAK VERİN HANGİNİZLE UĞRAŞÇAMI ŞAŞIRDIM ARTIK COSMO GELSEDE KURTULSANIZ BENDEN alkisalkisalkis
COSMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :gitme:
ÇİÇEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEMMMMMMMMMMMMMMMMMMM YAPRAKLARINA KURBAN OLDUĞUMMMMMMMMM Şeniz BANA HARÇIK HANİ?:1rolleyes:
verdım kıızz az oncee inkar etmee kaydirigubbakcemile3
:mymeka: KIYMETİNİ BİL İŞTE GICIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK DAHA NE İSTİYORSUN ALLAHIN HAKKI ÜÇTÜR DİĞERLERİYLEDE DAHA 3 KEZ BARAMLAŞÇAM
evet ya alıntı yaptım ya tugbacım bayramlar karışmışşşşşş:roflol:
herkese cevap vermekten birde oruç açlık bir yandan karışması dogal işteyiz anacım...
, cicekcik+, fstone+, muruvvet+, NANA81+, NevYas+, oya.+, sarıcivciv+, TIFF, tubiloshh+
İYİ BAYRAMLARRRRRRRRRRRRRRRRRR
Hadİ kızlar herkese tekrardan İyİ bayramlar ÖpÜyorum hepİnİzİ...
Ben kaÇar....byeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?