Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

OFF YA ÇOK SIKICI BİRGÜN BİR TEK BANA MI ÖYLE GELİYOR NE DRUGUNLUK BU YA...

OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF COSMO GİTİ Bİ VEDABİLE ETMEDİ UYUZ...KİTTY DE ARTIK ÇOK Bİ FFAL OLDU HERGÜN BİYERDE Bİ BEN KALDIM BİDİ SEN MÜROO :teselli:

Gerizekalı müşterileree bıktım resmen akşam 5den sonra anlatırım rezil bu insanlar yaa

as.semasu.as., NANA81, tubiloshh+ HG KISLR YA ÖGLEN BUTN KISLR VEDALŞMıŞ BENDE ıŞıM VRDI BAKMDM GEÇMıŞı OKUDUM ARAD CVP ERMıŞıM BıZ KALMIŞIK BI BUGUN

Burcu canım nbr ıyısın....vay vay vay...ÇeŞme ha benı de gÖtÜrseneeeeeeeeeeeeee

selam kızlar
herkesin bayramını kutluyorum canlarım ailenizle ve sevdiklerinizle güzel mutlu bi bayram geçirirsiniz inşallah ve deeeee en önemlisi bol fikfikli günler bayramdan sonra da gelsin bebişler :ecrin_bebek:
kendinize iyi bakın kızlar hepinizi ayrı ayrı öpüyorummmmmmmmm
beni özleyinn şekerler 10 gün olamıcam burda ayın 28 inde gelicem opuyorumnanaktan

♥ Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Bayramlar,milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Bayramınız kutlu olsun
a.s. a.s. a.s.

Ya kızlar mÜsaıt olduĞunuzda gırın ama bayramda olsa arada bıŞeyler azın haber alalım yınede bırbırımızden hadı 3 gÜn bayram 10 gÜn ben ÖlÜrÜm be sızle gÖrÜŞmezsem

Ya kızlar mÜsaİt olduĞunuzda gİrİn ama bayramda olsa arada bİŞeyler azın haber alalım yİnede bİrbİrİmİzden hadİ 3 gÜn bayram 10 gÜn ben ÖlÜrÜm be sİzle gÖrÜŞmezsem

10 gün mü ooooo kim gidiyor 10 günlüğüneeeee ben buralardayım şeker bi iki günlüğüne annemlerin yanına gideceğiz, sonrasında burdayım görüşürz opuyorumnanaktan

ninikim ölme yaa bak bana bişe olmadı mecbur olunca insan.ben de çok özlüyom sizi ama baramdan sonra inş.evde grş.ces.
nabersizniz mürüvet kıslarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…