Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

doktordan geldim kızlar hiç bi sorun yok gelişimi normalmiş ama kalp atışını duyamadık alttan duyabiliriz ama gerek yok dedi 3 ekimde bi daha gel dedi

Ya kızlar mÜsaİt olduĞunuzda gİrİn ama bayramda olsa arada bİŞeyler azın haber alalım yİnede bİrbİrİmİzden hadİ 3 gÜn bayram 10 gÜn ben ÖlÜrÜm be sİzle gÖrÜŞmezsem

ah kuşummmm...
ben buralardayım opuyorumnanaktan
gitmiyorum biyeree...
ancak 1. günü kociş gezmeye götürür o kadar. 2. gün de arkadaşlar gelir ama arada girerim Şeniz

kımsede kalmadı mıllt simdiden ayrıldı ızne Çok üzgünüm çoook

evet canım şutarafagitti herkez gitti galiba...
uzun zamandan sonra anne baba ziyareti süper oluyor opuyorumnanaktan

doktordan geldim kızlar hiç bi sorun yok gelişimi normalmiş ama kalp atışını duyamadık alttan duyabiliriz ama gerek yok dedi 3 ekimde bi daha gel dedi

gözün aydın kuşum. bak sağlıklıymış fasülyen kaydirigubbakcemile3
rabbim sonuna kadar böyle sağlıkla büyümeyi nasip etsin inşallah :Saruboceq:

Kıslarrr ;
Bir Ramazan Bayramı daha geldi. Bu bayramın öncelikle milletimize, ıslam alemine ve de insanlığa hayırlar getirmesini Yüce Allah'tan diliyoruz. Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice bayramlara.. buyrunnnnnnnnn mürüvvet.
kaydirigubbakcemile3

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
:Saruboceq: amin kuşum benim...

yha eşim kendisine süpper bir takım elbise almış :1shok: kıskandım yhaa :gitme:
bi giyyo çok yakışıyo... yarın da ben kendime bişiler alim zemuszemus yanına yakışmak lazım demü :jeyyar:

ya ben bişiy almadım üstümede bişiy olmuyo hepsi sıkıyo karnımı napcam bilmiyom bakalım

büyüdü valla büyümez mi 7 haftalık oldu daha ne olsun şaka bi yana kotlar falan dar dar ya korkuyom giymeye şimdi çocuğa bişiy olur diye konu o yani

hmmm anladım canım...
neyse ben çıkıyorum kızlar.
tubi kaçarrrr

:roflol:
işim çoookk. iftara lahmacun söledik onları tabaklara koyucam :roflol:
hadin baş başş

Son düzenleme:
♥ Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Bayramlar,milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Bayramınız kutlu olsun toiğin gülleri
( semasu )
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…