Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

gunaydın kıslr topiğinizin nöbetçisi karsınızda buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn yarınki nöbeti ben tutmam habrınz olsun bende yokum çünkü kaydirigubbakcemile3

canlarımmm...
ben bgn çok giremicem..
herkesin ramazan bayramını şimdiden kutluorum....
umarım güzel bi bayram geçiririz..
ve bayram sonrası inşallah güzel haberlerle döneriz.....
bu bayram hepimize uğur getirir inşallah...
hepinizi çok seviyorumm

oldu canm byysanada ii bayrmlr kıb öpyrm opuyorumnanaktan

Sağol mürüvettcim, bak bugün annemin yanındaym ya sana mürüvetcim faln diyorum kaydirigubbakcemile3
anam geçmişi okuyup dedim 57 sayfa ilerlemişsiniz yuh diyom yani

Çileğin annneesiiii Ninikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :lepi:
Duy sesimi gel lennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn lülülülülülü

çicekcim nasılsın iyi akşamlar kız bu hamileler kim 3 tane anlamdım ben fazla giremiyorum ya

ay canım benim ben dün görmedim seni bi baktım kimse yok deyin çıktım şekerrr
hamişlerimiz tuğba20, tubatubatuba ve NANAAAAAAAAAA heyooooooo şeytanın bacağını kırdıran şekerlerimizz onlar canımmmm

Günaydınlar millettttt :sm_cool:
anneciğime kavuştum İst dayım :sm_cool:
Öperim hepinizi uleynnnnnn :icecream:
zilliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ayyyy canım benimmmmmmmmmmm kavuşurmuşda anasınaaaaaaaaaa ayyyy hasret giderin kzıım girme topikeee sendeee ben sen gel özet geçerim sanaaa kaydirigubbakcemile3
yalnız ninik çok kızgın sana deyim hoşçakal demeden gittin diyeeeeee aman karşısına hemen çıkmaaa valla fena yaparrr delikafadulden

canım benimm seninde bayramın kutlu olsunnnnn
eşin naptı kız beyendimiii delikafadulden

ninike bakma sen o beni görünce dayanamaz, yelkenler fora hihoyyyt
Yanlız özledim ben sizi heeee hihoyyythihoyyyt

zilliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ayyyy canım benimmmmmmmmmmm kavuşurmuşda anasınaaaaaaaaaa ayyyy hasret giderin kzıım girme topikeee sendeee ben sen gel özet geçerim sanaaa kaydirigubbakcemile3
yalnız ninik çok kızgın sana deyim hoşçakal demeden gittin diyeeeeee aman karşısına hemen çıkmaaa valla fena yaparrr delikafadulden

kız zilli bende özledim seniiiiii
nirdesin istanbul semalarında avrupa anadolu yakasıı heheee görürürm belkim seniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…