Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

kızlar selaaammm... HEPıNıZE ıYı BAYRAMLAAARRR... umarım ilk bayram gününüz çok güzel geçmiştir.ben çok yorgunum şahsen. mirmirmirmir
fstone test yapcaktı? haber yokmu?
hani bugün hamiş haberi alcaktık?? benneyaptımki
bende test yaptım ama halen belli belirsiz. son 4 gün kaldı günüme. bakalım nolcek

Son düzenleme:

fstone hiç gelimedii bi ben sabahtan berri gelip duruyommm maşallhh bütün topik geziyorr ben bekçilimi güzel yaptım ama bugün :):):):

hu huuuuuuuuuuuuuuuu kimse varmıııııııııııııııııııııııııııııı zemuszemus

huuuu huuuuuuu kızlaaarrrrr günaydınlaaaaarrrrrrr...
nerdesiniiizzz.... nasıl geçiyor bayramm...
bugün felaket bir bulantı ve göğüs agrısıyla uyandım :sinifsinif:
son 4...

gunaydın tubişim opuyorumnanaktanacaba bebiştenmi o bulantılar ha ne dersin ?zemuszemus bayram cok sessiz geciyor 2 gundur :1hug:

tubişim işallah canımmm benimmmm bebişindendir işallahhhh.... dünden beri geliyom kimse yok nerdesiniz yaaaaaaaaa

gunaydın tubişim opuyorumnanaktanacaba bebiştenmi o bulantılar ha ne dersin ?zemuszemus bayram cok sessiz geciyor 2 gundur :1hug:

kitişkom bilmiyorum nedendir ama dün eşimle gezmeye çıktık. bi yagmur başladı abowww felaket yağmurda kaldık. eve bi geldik donuyozz... gece kalın yorganla yattık düşünebiliomusun? üşütmüş de olabilirim diye düşünüyorum.
inşllah bebiştendir opuyorumnanaktan
sende ne var ne yok? bayram nasıl geçiyor?

tubişim işallah canımmm benimmmm bebişindendir işallahhhh.... dünden beri geliyom kimse yok nerdesiniz yaaaaaaaaa

inşallah kuşum :Saruboceq:
bakalım kırmızı krt kafama gümm edecekmi kaydirigubbakcemile3

kimse bana puan vermemiş :çok üzgünüm: :gitme: :sinifsinif:
bi ninikle kitty vermiş senağlama yoksa kimse beni sevmiomuuuu akannehir

nanaaaaaaaa kitiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nerdesiniiizzz...
ben baryam şekeri toplamaya gidicem kaydirigubbakcemile3
eşimle bikaç akraba ziyareti yapcez. gelirim yine. mucuxxx

kimse bana puan vermemiş :çok üzgünüm: :gitme: :sinifsinif:
bi ninikle kitty vermiş senağlama yoksa kimse beni sevmiomuuuu akannehir

inşallah canım :Saruboceq: bayram sessiz sedasız geciyor canım kimseye ziyarete gitmedik dun esim calıısyordu bugunde yorgun hissediyor kendini evde sakin bir gun geciriyoruz basbasa :1hug: bende dun cok üsüdüm kalın seyler giydim uzerime kışı cabuk getirdim kaydirigubbakcemile3

kittyyy benle ilgilenmiyo nmuuu bak bana hiç yamamışsın ühühühühühü yazık banaaaaaaaa ühühühühüh kityyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…