kızlar selaaammm... HEPİNİZE İYİ BAYRAMLAAARRR... umarım ilk bayram gününüz çok güzel geçmiştir.ben çok yorgunum şahsen. mirmirmirmir
fstone test yapcaktı? haber yokmu?
hani bugün hamiş haberi alcaktık?? benneyaptımki
bende test yaptım ama halen belli belirsiz. son 4 gün kaldı günüme. bakalım nolcek[/QUOTE
canım yaa bence sen hamişsinnnn içini rahat tut geçen yaptığın testtede belli belirsizdi.. hadi bakalım işallhhh çok sevindimm işallahhh sağlıcakla .. bende reglimden 4 gün önce falan test yapmıştım benimki negatif çıkmıştı .. hastayken hani raporluyken .. reglim 1 güm geçti yaptım çizgi baya baya belirgindii ... işallah seninde öyledirrr..habersiz bırakma beniii
gunaydın tubişim opuyorumnanaktanacaba bebiştenmi o bulantılar ha ne dersin ?zemuszemus bayram cok sessiz geciyor 2 gundur :1hug:
tubişim işallah canımmm benimmmm bebişindendir işallahhhh.... dünden beri geliyom kimse yok nerdesiniz yaaaaaaaaa
nanaaaaaaaa kitiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nerdesiniiizzz...
ben baryam şekeri toplamaya gidicem kaydirigubbakcemile3
eşimle bikaç akraba ziyareti yapcez. gelirim yine. mucuxxx
kimse bana puan vermemiş :çok üzgünüm: :gitme: :sinifsinif:
bi ninikle kitty vermiş senağlama yoksa kimse beni sevmiomuuuu akannehir
kitişkom bilmiyorum nedendir ama dün eşimle gezmeye çıktık. bi yagmur başladı abowww felaket yağmurda kaldık. eve bi geldik donuyozz... gece kalın yorganla yattık düşünebiliomusun? üşütmüş de olabilirim diye düşünüyorum.
inşllah bebiştendir opuyorumnanaktan
sende ne var ne yok? bayram nasıl geçiyor?
Kityy bayramın mübarek olsun öperim ellerinden kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?