Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

kızlar günaydınnnnnn
hepünüzü çok özledim lakin yazamıyommm çıkıcaz az sonra çok gezdükk çokk dün bayılıdım resmen yatağa makyajımı bile silmeden yattım ki bennn yani benim gibi biri bunu yaptıııı gerçekten fenaymışım diyebiliriz
çok özledim yarın inşallah doya doya konuşuruz cevap yazcek fırsatım yokkk öpüyorum hepiniziiiii görüşürükkkk kendinize eyi bakınnnnnnnnnnnn
fikfikleri ihmal etmeyinnnnnnnnnnnnnnnnn

selam millet napıyorsunuz bakimm....topladınızmı bayram harçlığınızı işler ne durumda valla bu kriz bşzşm bayram harçlıklarımızı da etkiledi artık kimse bana para vermiyor...kız cosmo saçını başını yolucam ben senin bilesin....

ayrıca lütfen puanlarımıza ne olduğunu birisi bi aıklasın ya...alınterim onlar benim be
az yüzsüzlük yapmadım onları toplamak için:sinifsinif:

slmm,nası geçiyoo bayram şekerlerrr

merha canım :1hug:benim cok sakin geciyor canım kaydirigubbakcemile3

kızlar iyi bayramlar var mı bayram hediyesi

bayramın kutlu olsun canım :1hug:Şeniz henüz hediye veren yok canım :sm_confused:

kittyyy benle ilgilenmiyo nmuuu bak bana hiç yamamışsın ühühühühühü yazık banaaaaaaaa ühühühühüh kityyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

ne oldu bebişim yaw :1hug:Şenizopuyorumnanaktan amanda melegi alınganmı yapmıs nanoşumu:1hug:Şenizopuyorumnanaktan

kızlaaarrr günaydın :)
nasılsınız?
artık hepiniz dönün topiğimize yaa :gitme: olmuyo bööleee...
dün kimlere bayram ziyaretine gittiysek 'sen hamilemisin?' dediler. neymiş de kirpiklerim çift çift miş kaydirigubbakcemile3
nan nelere dikkat ediolar.
bu arada son 3 gün... bakalım kırmızılar mı geliceeekkk kırmızı çizgi mi gelicek opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
yine kimse kalmamış
gelin kızlaaaaaaaaaarrr... bayramın 3. günü de evde durun ya kaydirigubbakcemile

senin koktugun gibi hangi çiçek kokucak,
gözlerime öyle güzel hangi bebek gülücek,
sesini anlatmak için hangi bülbül ötücek?
her öptüğünde kalbimi bukadar kim titretecek?

söyle seni benim kadar bidaha kimler sevecek?

sevgi denen o sözcüğü ben senle buldum öğrendim yeniden,
yürüdüm tuttum ellerinden çocuk oldum,
cennet gözlüm gittin ama hayalinle yaşıyorum
sana beddua ertmem asla, mutluluklar diliyorum...

seni ölene kadar sevecegim,
seni severek ölecegim biliyorum... opuyorumnanaktan

gökhan güneş coşturdu yineee kaydirigubbakcemile3

ohoooooo ama kızlar olmuyo bölee? Çok üzgünüm çoook
neredesinizz?
kızlar annemler bana sürprüz yapmışlar hihoyyyt
memleketten yanıma geliolar.. haberim yok sanıyolar ama ajan ablam saolsun kaydirigubbakcemile3
2-3 saate burda olurlar. bayramda gidemedim diye üzülüyordum.
heyt beee çok sevinçliyim opuyorumnanaktan
offf kendi kendime konuşmaktan sıkıldım sabahtan berü benneyaptımki

GÜNAYDIN ŞEKERLER BENıM ADET GÜNÜM 20 EYLÜL ıDı BEN 21 EYLÜLDE OLDUM.....HABERıNZı OLSUN BU AYDA UMUTLAR ERTELEDı.....:ecrin_bebek:

Yaaaaaaaaa mürüvettcim ii bayramlar
yumurtladınmı sen kız?
ben yakalayamadım takip de edemedim işin aslı(
Eşimde havaya girdi yumurtana dikkat et falan diye dalga geçiyo umut bağlamaya başladı saftirik
gunaydın canım bende su ateş ısını anlamadım gitti bende şehr dısındayım elımden geldıgı kadar yapıyrm ama ateşim aynı hep 36,3 36,2 36,4 geneli hep 36,3 benm ateş ama testte koyulaşma var yumrtlama zamnım yaklşyrmu desm blmym fazla fiffikte yapmdık arfeden bayrn sonuna kadr dışrdaydık dye canm sanada ii bayrmlr

slm canım gunaydın

Vallahi çok yorgunum bizde arifeden başladık dün akşama kadar hep koşturmaca ve bayram ziyareti yaptık...geceleri geç geldik eve çalışma yapamadık derken adet oldum......

canlarım günaydınnnnn.....
bgn işbaşı yaptım ve gelir gelmez buraya ugradım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…