Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

günaydın arım balım çiçem bende özledim cuma gününden bu yana giremedim siteye evde duramadıkki hiçççç hep bayram ziyareti yaptık.nasılsınnnnnnnnnnn

atlım ziyaretlerden beynim abondene olduu kaydirigubbakcemile3 aynen ya eve gelince makyajımı bile çıkarmaya fırsat bulamadan yığıldımmm o kadan ama güzeldi tabi uzunca süre görmediğim insanları gördüm hep
ama şimdi iyiyim tatlım sen nasılsın yoruldunmu çok regli olmuşsun canın saolsun bir tanem yaa

la kaç gün tatil vardıki zaten..hemn geçti valla hiçbişi anlamadım bayramdan falan....
anca herifle birbirimizi yedik yok anam yohhhh biz biarada 2 saatten fazla duramıokkaydirigubbakcemile3

la kaç gün tatil vardıki zaten..hemn geçti valla hiçbişi anlamadım bayramdan falan....
anca herifle birbirimizi yedik yok anam yohhhh biz biarada 2 saatten fazla duramıokkaydirigubbakcemile3

sorma yaa ben napammmmmm benim herüf hep evde evden çalışıyorr öyle çokta arkadaşı yok olanlar yurtdışındaa anammm dedim gitsene bi yerlereeeeeee bayy geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii banadaaaaaaaaaaaaaa

sorma yaa ben napammmmmm benim herüf hep evde evden çalışıyorr öyle çokta arkadaşı yok olanlar yurtdışındaa anammm dedim gitsene bi yerlereeeeeee bayy geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii banadaaaaaaaaaaaaaa

herif evde olmuo anam valla bunu anladım...

çiçem bitanem bende çok yorgundum ama güzel bayram ziyaretleri çok şükür eşim ve benim kileirn hepsini dolaştık zevkliydi......bayram tatili kısa idi anlamadım bişeyyyy

ayy kayseride 3 tane çocuk kaybolmuş..yazık yaaaa..
şeker toplamaka için çıkmışlar bida haber alınamamış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…