hiç bı belrtde yok bende canım yumrtlma blrtısı az bı akıntı belrtısınden baska beyz(şeffaf değil ) ama yapişkansagol tatlım.....inşallah güzel haberler alırız...hayırlısı olsun.....sende varmı bir değişiklik.......
guanydınn hg bendeeeeeeegünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ay çok özledimm kız siziiiiii
gunydn hg bende aynıcanlarım günaydınnnnn.....
Bgn işbaşı yaptım ve gelir gelmez buraya ugradım.....
canlarım günaydınnnnn.....
bgn işbaşı yaptım ve gelir gelmez buraya ugradım.....
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ay çok özledimm kız siziiiiii
hiç bı belrtde yok bende canım yumrtlma blrtısı az bı akıntı belrtısınden baska beyz(şeffaf değil ) ama yapişkan
günaydın arım balım çiçem bende özledim cuma gününden bu yana giremedim siteye evde duramadıkki hiçççç hep bayram ziyareti yaptık.nasılsınnnnnnnnnnn
BANA AZ MÜSADE İŞLER COK BIRIKMİŞ :sinifsinif: AKŞAMA BİTREBLRSEM NE ALA HADE BYYY
la kaç gün tatil vardıki zaten..hemn geçti valla hiçbişi anlamadım bayramdan falan....
anca herifle birbirimizi yedik yok anam yohhhh biz biarada 2 saatten fazla duramıokkaydirigubbakcemile3
sorma yaa ben napammmmmm benim herüf hep evde evden çalışıyorr öyle çokta arkadaşı yok olanlar yurtdışındaa anammm dedim gitsene bi yerlereeeeeee bayy geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii banadaaaaaaaaaaaaaa
herif evde olmuo anam valla bunu anladım...
ayy kayseride 3 tane çocuk kaybolmuş..yazık yaaaa..
şeker toplamaka için çıkmışlar bida haber alınamamış...
Bayram sonrasında yepyeni bir hafta yepyeni umutlarla Merhabalar :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?