Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

tugba20 tatlım doktora gittinmi sen???mide bulantıları normaldir...benim arkadaşım yataktan kalkamıştı ve yemek dahi yiyemedi....yemekler kokuyor kıyafetler kokuıyor...deterjanla bile işi olmuyordu.....3 ay yattı evde hapishane gibi kendini odaya kapattı...

hımm iimiş ya çok zor oluyo öyle be ben uykusuzluğa hiç dayanamıyom ii bari kıs kafa dengi çıkmış ha abyosun hg canım

ayy canım ya benim o kadar deil de yine de işte buna da şükür ya daha dr a gitmedim ya çok merak ediyom aslında ama haftaya falan giderim herhalde

inşallah kolay hamilelik dönemi geçirirsin tatlım.....
git git doktora tatlım bizide haberdar et.....hafta hafta takip edelim...
hatta diger bir topikte görmüştüm...hafta hafta göbişinin resmini çekip koyarsın ok...

işte benmde ateş tablom

1. 6 eylül Regl başlangıç
2. 7 eylül
3. 8 eylül
4. 9 eylül
5. 10 eylül
6. 11 eylül
7. 12 eylül Regl bitiş 36,3
8. 13 eylül 36,3
9. 14 eylül 36,3*
10. 15 eylül -
11. 16 eylül 36,3* ov (-)
12. 17 eylül 36,4 beyaz ov(-)
13. 18 eylül 36,4*yapışkan uzayan şefaf Olmayn akıntı ov (-)
14. 19 eylül 36.3 şeffaf akntı
ov (-)Hafif bel agrısı
15. 20 eylül 36,2
16. 21 eylül 36,3 ov (hafif slik)
17. 22 eylül 36,4* ov (hafif slik)
18. 23 eylül 36,3* karın agrısı belrtı flan yok Ov (test baya belrgın bırıncıyeYakın )
19. 24 eylül 36,3* akıntı beyaz ama yapışkan yogun şekilde ov(belirgin baya)
20.25 eylül 36,5 ov (belirgin)
Eki Görüntüle 24893
Eki Görüntüle 24894
20. gün
zemuszemuszemuszemus

fistiklar nailsiniz ben geldim ablamdan yaziyorum fazla vaktim yok cikicam birazdan ben kirmizi karti yedim haberiniz olsun yeni tarihim 17 ekim herhalde kendinize iyi bakin hee opuldunuz

fistiklar nailsiniz ben geldim ablamdan yaziyorum fazla vaktim yok cikicam birazdan ben kirmizi karti yedim haberiniz olsun yeni tarihim 17 ekim herhalde kendinize iyi bakin hee opuldunuz

hg canım kımse kalmadı zaten artık eylulden hepımız ekıme inşllh olcz gruptan ayrlmmş oldun işte topluca hamiş kalcaz kaydirigubbakcemile3

tamam hemşirem iyiyiz bende yedim kırmızı kartı..
sen iş başı yapmadın mı daha....opuyorumnanaktan

hg canım kımse kalmadı zaten artık eylulden hepımız ekıme inşllh olcz gruptan ayrlmmş oldun işte topluca hamiş kalcaz kaydirigubbakcemile3

hb tatlim ayyy insallah listede ekimde yukari terfi ederizzz kzlar ben cikiyorum bugun dugun telasimiz var haftaya gorusuruz kendinize iyi bakinn hee opuyorumnanaktan

kızlar selammmmmmmmm ben gedümmm...
annemler burda o yüzden pek giremiyorum.
HEDEFFF EKıM AYI!!!!
ÜST KATA ÇIKICAM ÜLEN!! kaydirigubbakcemile3
HIRS YAPTIM LAAAAYNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…