Annesi az kaldı dayan Allah dayanma gücü verir merak etme..
canım ya benim de bulantım çok da bi dün kustum bugün iyiyim ama bulantı devam senin sat ne zamandı bizim aramız ne kadar ki
HAYIR SÜS DEGIL kaydirigubbakcemile3MÜroooo o kalsada kalamasada gelİr anam merak etme ...o yÜzden rahat ol anacım..evet canım yıldızlar onu anlatoyordu ama sen sÜs olsun dİye koydun sanırsam
5 ağustos
benim de 10 ağustosdu canım 5 günmüş inş çabucak atlatırız şu bulantıları eşiminde hoşuna gidiyo ha hamilelik kesinleşio ya pis pis sırıtıo ben midem bulanıo deyinceakannehir[/QU
inş canım valla ne yediğimden anlıyom ne içtiğimden geçsin artık ya
ya ben kaç haftalık oldum hala akıntım falan yok bu akıntı nasıl bişey acep bana niye olmuyo
Tubacık hoŞgeldİn canımmmm bebİŞ nasıl ,nasıl gİdİyor ...ÜzÜyor senİ dİmİ annesİ...geÇİcek canı ya merak etme...rapor falan İdare edİcen artık
İyİyİm canım ne olsun İŞte ya...bİldİĞİn gİbİ bugÜn bİde acayİp yorgunum sorma yanİ...uykusuzluk var..Öyle İŞte
hg canım sagol iyyiim sen naslsınmuruvvet, ninik+, tubatubatubatuba kızlar merhaba nasılsınız..ben geldim..hayırlı cumalar dilerim..umarım güzel bir bayram ve tatil geçirmişsinizdir..
efendımmmmmmmm ne yrtyn kısmüüüüüüüüüüüüüüüüürooooooooooooooooooooooooooo
geçmş olsn canmya eşimin arkadaşları geldi bir gece önce p.s.partisi yaptı koca kafalılar..birininde eşide gelmek istemiş işte kızla bir muhabbet bir muhabbet zaten 10 da işten çıktılar saat 11 e doğru geldiler..2 ye kadarda oturdular çok keyifliydi ama işte sabah yapıştım yatağa..dünde annemlere gittim yine geç yattım mahfoldum anlıcağın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?