Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

MÜroooo o kalsada kalamasada gelır anam merak etme ...o yÜzden rahat ol anacım..evet canım yıldızlar onu anlatoyordu ama sen sÜs olsun dıye koydun sanırsam

Tubacık hoŞgeldın canımmmm bebıŞ nasıl ,nasıl gıdıyor ...ÜzÜyor senı dımı annesı...geÇıcek canı ya merak etme...rapor falan ıdare edıcen artık

Canm dotora sÖylesen bulantı ıÇın hap verse...aŞırı derecedeyse hap verıyor doktorlar sanırım

ıyıyım canım ne olsun ıŞte ya...bıldıĞın gıbı bugÜn bıde acayıp yorgunum sorma yanı...uykusuzluk var..Öyle ıŞte

Ya eŞımın arkadaŞları geldı bır gece Önce p.s.partısı yaptı koca kafalılar..bırınınde eŞıde gelmek ıstemıŞ ıŞte kızla bır muhabbet bır muhabbet zaten 10 da ıŞten Çıktılar saat 11 e doĞru geldıler..2 ye kadarda oturdular Çok keyıflıydı ama ıŞte sabah yapıŞtım yataĞa..dÜnde annemlere gıttım yıne geÇ yattım mahfoldum anlıcaĞın

muruvvet, ninik+, tubatubatubatuba kızlar merhaba nasılsınız..ben geldim..hayırlı cumalar dilerim..umarım güzel bir bayram ve tatil geçirmişsinizdir..
hg canım sagol iyyiim sen naslsın

müüüüüüüüüüüüüüüüürooooooooooooooooooooooooooo
efendımmmmmmmm ne yrtyn kıs

geçmş olsn canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…