Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Günaydınlar ..Bende bugün itibariyle regli oldum
ılk defa bu ay ağlamadım Herşey bebek değil demekki Allah bir şekilde sınıyor artık ne isyan etmemek için kendimi sıkacağım ya da hayatımı bana ve eşime zehir etmeyeceğim
Evet kınalı kuzum Seni her Zaman bekliyor olacağım ama Canın ne zaman istersen Ozaman gel..
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Oh be Dünya varmış:teytey::teytey:

Sorma canım dün akşam vallahi aklıma geldi....Üşendim artık ben pes ettim....
Eşime bal üreten bir tanıdık polen vermiş...eşimde nasıl içicem bunu demiş....internette var araştır demiş..vücut agrılarına herşeye iyi geliyormuş...bir araştırdık üfffffff daha 3 malzeme daha alınması gerek nerden baksan minicikler ama 500 tl yi buluyor...eşimde dediki daha dogmadan para yiyor vele diyor.........şimdiye kadar yedikleri cabası......

günaydın opuyorumnanaktan

Ceylanım sen bebek bebek dedikçe rabbimde seni sınıyor...verende allah alanda allah diyoruz ne kadar içten söylediğimiz belli oluyor.....inanıyorsak sabırla bekleyecegiz allahım o günleri bizede yaşatacak...inşi..

günaydınlarrrrrrrr ailenizin çıtır gebesiiii gellllllllllldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Günaydın kız naber yiğenimzi nasıl bakem........

Cİvcİvİm hoŞgeldİn canım hayırlı cumalar...

MÜrooo hangİ gÜnler İİŞkİ var not dÜŞsene yıldız falan koysana
HIMM CANM YILDZLR ONN ICINMI KOYYRSNZ SIZ TAMM
günaydın bebişler
HG TUBA GUNAYDIN
SAGLK OLSUN CANM HEPIMZ EKIME KALDIK ZATEN GRUPTAN AYRILMK OLMAS kaydirigubbakcemile3

BU ARADA CİVCİV HEMEN KARAYI SÜR YÜZÜME SORULDUDA ONDAN YAZDIK HERALDE SEN MERK EDIP SORMA BENDE SENI SORMM :umursamaz:zemuszemus

[

ıÇımde bır hıs var bızler 2010 annesı olacagız........................
Allahım mÜbarek cuma gÜnÜ dualarımızı kabul eyle...........

mürüvvet sorma canım Dedim şimdi kalırsam ayrımcılık olur en iyisi bir ay daha bekleyeyim :roflol::roflol:

BU ARADA CİVCİV HEMEN KARAYI SÜR YÜZÜME SORULDUDA ONDAN YAZDIK HERALDE SEN MERK EDIP SORMA BENDE SENI SORMM :umursamaz:zemuszemus

AH AH ben o tablodan yapsam sor ama yapmıyorum ki...anlamıyorumda safım ben safffffakannehir

VALLAHA ARTIK BU AY OLMASSADA BILIYONUZ DÜELLOMUZ VAR BEN YOKUM BURDA ARTIKIN GACILAR YADA COSMO YOK kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…