günaydın tatlım....hayırlı cumalaropuyorumnanaktan
CİVCİCİM BIRAK BİRAZ KAFASINI BOŞALTSIN YA EN GÜZEWLİNİ YAPIYOR BENCE...AYRICA ANASININ EVİNDE NASIL YAPICAK KIZIM...:roflol:
CİVCİV AKŞAM Kİ FANTEZİMİZİ UYGULA LEYNN..GEÇ KAPININ ARKASINA AL ELİNE TABANCA
ELLER YUKARI DONLAR AŞAĞI DE KOCANA...ADM DİCEKKİ VALLA ÇİZGİ GARİBİM KAFAYI :sm_cool:
Günaydınlar ..Bende bugün itibariyle regli oldum
İlk defa bu ay ağlamadım Herşey bebek değil demekki Allah bir şekilde sınıyor artık ne isyan etmemek için kendimi sıkacağım ya da hayatımı bana ve eşime zehir etmeyeceğim
Evet kınalı kuzum Seni her Zaman bekliyor olacağım ama Canın ne zaman istersen Ozaman gel..
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Oh be Dünya varmış:teytey::teytey:
günaydınlarrrrrrrr ailenizin çıtır gebesiiii gellllllllllldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Günaydınlar ..Bende bugün itibariyle regli oldum
İlk defa bu ay ağlamadım Herşey bebek değil demekki Allah bir şekilde sınıyor artık ne isyan etmemek için kendimi sıkacağım ya da hayatımı bana ve eşime zehir etmeyeceğim
Evet kınalı kuzum Seni her Zaman bekliyor olacağım ama Canın ne zaman istersen Ozaman gel..
günaydınlarrrrrrrr ailenizin çıtır gebesiiii gellllllllllldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
HIMM CANM YILDZLR ONN ICINMI KOYYRSNZ SIZ TAMMCİvcİvİm hoŞgeldİn canım hayırlı cumalar...
MÜrooo hangİ gÜnler İİŞkİ var not dÜŞsene yıldız falan koysana
HG TUBA GUNAYDINgünaydın bebişler
SAGLK OLSUN CANM HEPIMZ EKIME KALDIK ZATEN GRUPTAN AYRILMK OLMAS kaydirigubbakcemile3Günaydınlar ..Bende bugün itibariyle regli oldum
Bu gisişle 2010 geçer 2011 annesi olmayada ne kaldı ki =))
HG ÇÖM ANNEkaydirigubbakcemile3günaydınlarrrrrrrr ailenizin çıtır gebesiiii gellllllllllldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Günaydınlar tubacıklar
nasıllar melekleriniz ..
valla ben iyi değilim pek bebek çok zorluyo sürekli bulantı kusma halindeyim
valla ben iyi değilim pek bebek çok zorluyo sürekli bulantı kusma halindeyim
VALLAHA ARTIK BU AY OLMASSADA BILIYONUZ DÜELLOMUZ VAR BEN YOKUM BURDA ARTIKIN GACILAR YADA COSMO YOK kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?