Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

1 gün bile denk gelmedi mi kısss

yumurtlama zamanım geçmişti, biz çalışma düşünmüyorduk bu ay, şehir dışına çıkıcaktık.
derken planlar değişti ve evde kaldık. zamanım geçmişti o zaman...
zaten topu topu 5-6 defa fik fik olmuştu...
birdahaki ay inşallah :)
ama testlerde gözle görülür bir pozitiflik vardı. kafam karıştı yanü...
dimekki her teste güvenmemek lazım.
1 tl lik testten nolur ki dimi ama :dilcikar:

niiiiiiiiiiiiiiiiiiiniiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk mürooooooooooooooooooooooooooooooooooooo nirdesiniz anam çıkın ortaya artıkın

eee yani neyse canım hadeeee bakalım bidaha ki aya o zaman inş sen öbürlerini it yukarı kendin arkadan gelirsinnnopuyorumnanaktan

KIZIM BUGÜN CUMA MÜBAREK GÜN ...NE ıŞıM OLUR FIKFIK FALN YA AYIP BE kaydirigubbakcemile3 CUMAYA GıDıCEDıM AMA GıDEMEDıM ABDEST KALMADI :lepi:

a nigüzel kız ucuzmuş testin benim aldıgım test 4 tllllll

çalışmıyon mu sen nan nereye gitcen

çalışıyorum canımcım siteyi heran kapatabilirim öyelce kaybolurum anlamıda yani...

uslandım,değiştim inan bitti.....
O çılgın, o serseri kız gitti...
Hasretinle büyüdü gönül inadım beni terketti...
Yokluğunla büyüdü gönül,inadımbeni terketti...

Sana gördüğün renkler
yetmiyor bunu bilirim....
Ban gözlerin yeterdi ışığıydı cennetin...
Sen hep aynısın hep aynı
gem tutmuyor yüreğin...
Kaygısız deli,ayak seslerin hani....?

Gelmezsin kahretsin ..
Bilmezler ne hainsiz..
Sen kurtar yarabbim
yanıyorum ateşlerde....
Sormazsın beni bilirim..
Kırmazsın zincirlerii..
Sen kurtar yarabbim yanıyorum................

merhaba kızlar iki dakka bakam dedim lakin hemen kaçcem kim ne yazmış ne olmuş bilemedim okuyamadım özleyin beniii kuzucuklarımmm

hemen gel kaççç şaçından tutup getiririm kız seniiii kebapçı cafe adresi versin zatiiiiiiiiiiii çabuk gelllllllllllllllllllll burayalmaz:

tugba20 niiiiiiiiiiiiiiiiiiiniiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkk kkkkkkk mürooooooooooooooooooooooooooooooooooooo nirdesiniz anam çıkın ortaya artıkın
efendummmmmmmmmmm

heye ınanmak lazımmıkı kıs benkı ben ymrtlma gunum 19,günse neden tavan yapmadı sliklştı brz daha ymrtlama gunum geçtı dersen ne zamn tavan yapacak koyulşacak bu test

:içelimyyyyyyyyy efkar bastı :içelim:

MÜrooo yumurtanı Şımıd gelıp bı ÇatlatÇam gÖrÜcen len...yumurta gÖresım kalmadı valla

sen yine de boş geçme anam çalış hemen kalkma yataktan canımı sıkma benim bide kaçırcan gününü kafanı kırcam yukarı gelin artık sıkıldım canım burda tenha tenha azıcık hareket istiorum artıkkkkk

MÜrooo yumurtanı Şİmİd gelİp bİ ÇatlatÇam gÖrÜcen len...yumurta gÖresİm kalmadı valla

Sevap işlersin anacım çatlat bu ne ya sabah,ögle,ikindi,akşam,yatsı kim gelse hemen listesini gösteriyor....anladık çok çalışıyorsun ala sen söle eşinede listeni gösterip yorum yaptırıyormusun??laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…