ne la kıskandınmı eşime listemi gstrmyom be hem zati adam benı yatrmıyrki kalk bnyo yap kalk bonya yap dye bı satt şöle içimde tuttrtmyrki cocuk utunsun bılmyr pek bilgisi yok saçma dyr bı saat yatmnsevap işlersin anacım çatlat bu ne ya sabah,ögle,ikindi,akşam,yatsı kim gelse hemen listesini gösteriyor....anladık çok çalışıyorsun ala sen söle eşinede listeni gösterip yorum yaptırıyormusun??laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
ne la kıskandınmı eşime listemi gstrmyom be hem zati adam benı yatrmıyrki kalk bnyo yap kalk bonya yap dye bı satt şöle içimde tuttrtmyrki cocuk utunsun bılmyr pek bilgisi yok saçma dyr bı saat yatmn
sen bana karışma de gitsin o yapsın ne yapcaksa ala ala o çocuk istemiyo mu 20-30dk bile yatsan yeter hem ne uyuz şu erkekler benimki de öyleydi ama ben dinlemedim yattım bak şimdi sonuç işte yaaaaaa çok acıktım ta cuma vakti söylersen gelmez işte böyle cokacimcoook
ya istıyordu cocuk 9ay boyunca ne zamn yaplm dedı sımdı de yatrtmyr dusuncesı su dogudakı ınsanlr testmı kullnyrdu böle saatlrce yatyrmu 9,10 cocuk doguryrlr nasıl tututyr onlrınki dyor o zaten gıdyr yapyr banyoyu gecıp yatyr baslyr bana kalk kalk demeye .
:kedi: Ben 1 saat yatıcaksın dye okumuştm sen nasıl yaptınkı bıde su yastık olayına nasıl yatlack be
HAYIR OKUMAMŞTM O NASIL OLMUŞYA RABBMN İŞNE BAK ONU NASIL DOGURACK PEKİ akannehirHamileyken hamile kaldı
Hamile bir kadın yeniden hamile kaldı. ABC televizyonunun haberine göre Arkansaslı Julia Grovenberg bir kaç ay önce hamile kaldı. Kadın bebeğinin cinsiyetini öğrenmek için ultrasona girdi ve bir bebeğe daha hamile kaldığını öğrendi. Karnında taşıdığı bebekler ikiz değil. Aralarında 2 buçuk hafta var. Doktorlar bu durumun milyonda bir olduğunu belirtti. Bebeklerden birisi 2009 yılınnı sonunda, diğeri de 2010 yılında doğacak
EYYYYY KURBAN OLDUĞUM ALLAHIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM YAREBBİM....
BİZ BİR ANEYİ BULAMAZKEN BU NE ALLAHIM YA...
KIZLAR BU HABERİ OKUDUNUZ MU
Len tuba kendİ kendİmemİ kouŞuyoruzm kızım ben
Ne bİleyİm ben ben İÇmİyorum kİ kİm İÇİyor adaÇayını bakİm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?