Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

ne la kıskandınmı eşime listemi gstrmyom be hem zati adam benı yatrmıyrki kalk bnyo yap kalk bonya yap dye bı satt şöle içimde tuttrtmyrki cocuk utunsun bılmyr pek bilgisi yok saçma dyr bı saat yatmn

OFFF KIZLAR ÇOK SıNıRSıNıZ BUGÜN YA...:mymeka: ıÇıMDEN HEPıNıZı DÖVMEK GELıYOR Çok üzgünüm çoook

BEN TASTI ATEŞ TABLOSUNU YAPYRMDA DE BAKIYIM FİKFİKİ DUZGUN YAPBLYRMUYUM ADM DYR ENERJI KALMZ BUNE BE DYR ZORLNYR ARTIK BI POSTA ETTIMI KALK BANYO YAP DYE BENI YERMDEDE DRDURMYR mafoldumben

ne la kıskandınmı eşime listemi gstrmyom be hem zati adam benı yatrmıyrki kalk bnyo yap kalk bonya yap dye bı satt şöle içimde tuttrtmyrki cocuk utunsun bılmyr pek bilgisi yok saçma dyr bı saat yatmn

sen bana karışma de gitsin o yapsın ne yapcaksa ala ala o çocuk istemiyo mu 20-30dk bile yatsan yeter hem ne uyuz şu erkekler benimki de öyleydi ama ben dinlemedim yattım bak şimdi sonuç işte yaaaaaa çok acıktım ta cuma vakti söylersen gelmez işte böyle cokacimcoook

YA İSTIYORDU COCUK 9AY BOYUNCA NE ZAMN YAPLM DEDI SIMDI DE YATRTMYR DUSUNCESI SU DOGUDAKI INSANLR TESTMI KULLNYRDU BÖLE SAATLRCE YATYRMU 9,10 COCUK DOGURYRLR NASIL TUTUTYR ONLRINKİ DYOR O ZATEN GIDYR YAPYR BANYOYU GECIP YATYR BASLYR BANA KALK KALK DEMEYE .
:kedi: BEN 1 SAAT YATICAKSIN DYE OKUMUŞTM SEN NASIL YAPTINKI BIDE SU YASTIK OLAYINA NASIL YATLACK BE

Hamileyken hamile kaldı

Hamile bir kadın yeniden hamile kaldı. ABC televizyonunun haberine göre Arkansaslı Julia Grovenberg bir kaç ay önce hamile kaldı. Kadın bebeğinin cinsiyetini öğrenmek için ultrasona girdi ve bir bebeğe daha hamile kaldığını öğrendi. Karnında taşıdığı bebekler ikiz değil. Aralarında 2 buçuk hafta var. Doktorlar bu durumun milyonda bir olduğunu belirtti. Bebeklerden birisi 2009 yılınnı sonunda, diğeri de 2010 yılında doğacak

EYYYYY KURBAN OLDUĞUM ALLAHIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM YAREBBıM....
BıZ BıR ANEYı BULAMAZKEN BU NE ALLAHIM YA...

KIZLAR BU HABERı OKUDUNUZ MU

len tuba psikopata bağalama len oğlum beni...kızım spermlerde hareketlilik hız denilen bşey var sence bu ne işe yarıyor anam..kızım zaten öyle bir durum varsa sperm o hızla gidiyor ve yumurtayı çatlatıyor ya...

HAYIR OKUMAMŞTM O NASIL OLMUŞYA RABBMN İŞNE BAK ONU NASIL DOGURACK PEKİ akannehir

Senın yatmanla o kadar kÜÇÜk bır oranda baĞlantısı varkı anlatamam..yanlızca Önlem maksatlı yapılan bıŞey o...hanı herŞeyden sakınıyoruz ya..

ya hemen orayı yıkamakta sperm ph nı bozuyormuş ya aslında birazda onu bekledim gibi kızım yine de etkisi var dr lar niye söylesin yoksa tam poponun altına koy yastığı canım ama çok kalın olmasın hem bu ve ondan önce ki varya ikisinde de yattım ben önceki iki ayda çok bilinçli deildim beklemedim ama yumurtlama günlerimde oldu ama kalmadım onlarda niye kalmadım o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…