NIYE NEREYE GIDYRSNBen kaÇıyorum mÜrooo...
HIMM YAA BENDE DYRM BELIMIN ALTINA KOYUNCA POPOM DÜŞÜYOR ASAGI DOGRU AKAR O ZAMNDA BEL ALTNA YALNŞMI YAPYRM DYRM BIDE DÜN YAN DÖNDÜM YATARKEN DUYMŞTM SANKI BİYERDEN :roflol:ya hemen orayı yıkamakta sperm ph nı bozuyormuş ya aslında birazda onu bekledim gibi kızım yine de etkisi var dr lar niye söylesin yoksa tam poponun altına koy yastığı canım ama çok kalın olmasın hem bu ve ondan önce ki varya ikisinde de yattım ben önceki iki ayda çok bilinçli deildim beklemedim ama yumurtlama günlerimde oldu ama kalmadım onlarda niye kalmadım o zaman
hem hatta ilişkiden sonra hemen ayrılmayıp bekleniyo azıcık ya offf offff ben çömdüm siz tam çöm çıktınız yaaaa bu nedirlaelaelaelaelae
TŞKR CANIM opuyorumnanaktanŞenizMÜro bbeĞİm Şİmdİ yastıĞı poponun altına koyucaksın canım hatta poponun yarısından İtİbaren koy belİn aŞaĞıda kalsın canİkom...yatakta yanİ
alkisalkisalkis alkisalkisalkis HELALLLL CANIM Şeniz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanLen tuba bak aklına durgunluk verİrİm ona gÖre...dÜnkÜ ÇÖm anne oldu da artİslİk yapıyor...kızımmmmmmmmmmmmm bak salon Çİzgİmden kaydırma benİ dÖvmeyİm sneİ...hahaah nasıl kafİye ama
:mymeka: :mymeka::mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: TUBA BAK BUNLAR SENİN İÇİN LÜTFEN KABU L ET...
AAAA LAFI BİLE OLMAZ LÜTFENNN...RİCA EDERİM..GÖREVİMİZ CANIM YA...KAŞINANLARI DÖVEK DEMİ KIZ MÜRO
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?