Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

ÇıÇeĞım eve gıdıyorsun dımı hayatım...gıt bır duŞ al anm sonrada dıŞarıdan bı sıparıŞ Çek..pıde pızza falan..hıÇ bır Şey yapma gÜzelım uzat ayaklarını dınlen bence...hakettın bugÜn bunu fazlasıyla

Tamam şeker erkenden koy bakalım........kim yorumlayacak listeni............:sinifsinif:[/QUOTE]
benneyaptımki:çok üzgünüm:

ıyıdır valla ne olsun super bı tatılın ardından bomba gıbıyım sen nasılsın nasıl gectı bayramın

kız bırak yemek hazırlasın...kırk yılın başı bir çalıştı.....genel müd olmak kolaymı..ohhh her daim yan gel yat osman yapıyordu....:enbuyukkk:

SÜPERSİN ÇİÇEĞİM YA HAYDE YAP BAKİM...DİKKAT ET KENDİNE KUZENİNEDE DE Kİ KIZIM BANA YERLEŞTİRCEKLERİ KADAR YERLEŞTİRDİLER EVİNİDE SEN YERLEŞTİR Bİ ZAHMET DEdelikafadulden

söylüyüm demiii hahahaa kız bide yumurtlama zamanıı bebek mebek yerleşmez bu kadar doluyken ortalık yanıyom yanıyom ona yanıyom kaydirigubbakcemile3
öpüyommmm canım benimmm dikkat edin kendinizeeeee opuyorumnanaktan

bende kasık ağrıısı başladı korkuyorum yine regimi 2hafta geçti bolbol incir yyin kıslar tam mevsimi

Evet canım havalar sogudu ya üşütüyorsun yada kistle ryapıyor sıkı giyin ayaklarına dikkat et....

ıyıdır valla ne olsun super bı tatılın ardından bomba gıbıyım sen nasılsın nasıl gectı bayramın

Bene iyiyim canımcım bayramın güzel geçti arifeden başladık gezmeye hep ziyaret işte yetmedi bile bayram tatili....

puanlara nolmuş kıslarr

Puan veriliyro artık...ama rakamlar gizli...tartışma olmuş silinmiş puanlar herkesin..

kız bırak yemek hazırlasın...kırk yılın başı bir çalıştı.....genel müd olmak kolaymı..ohhh her daim yan gel yat osman yapıyordu....:enbuyukkk:

kız valla genel müdür olduğum için yan yatmıyordumda iş olmadığı için yatıyordum hahahaa yoksam tuvaleti bile ben temizliyom pabucumun genel müdürüyüm ben işte kalite yönetim sistemi gereği olması gerekiyor genel müdürr hahahaaaaa

Len mÜroo ne bılelım bız mÜneccım mıyız?ne gÖrÜyorsak onu sÖylÜyoruz..Şaban sen bı acayıpsın ondan yoksa bızım yorumlayamadıĞımızdan deĞıl sÖyleyım

Canıkom kullanıcı panelıne gır ordan bak sayfanın en ÜstÜnde kullanıcı panelı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…