Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

pişttt genel müdüre gel heytttt mikrop kaparsın kız naniknanik

Valla ÇİÇek cİdden gİtme be dİnlen hastamısın nesİn kız kardeŞİ gelsİn

gelicekler zaten kalablığız ben yapmam zaten çok bişey derim yumurtlama zamanım da derim valla kimse kusura bakmasın anam yaptırmaz bana zaten bebem olmuyor diye üzülüyor odaa hahahaaaaaa ben artık onlara direktif veririmmm

Tamam ÇıÇeĞım dedıĞımı yap olur mu ?hadı ÖptÜm senı vcanım benım hadı gıt evıne gÜzelce dınlen

kız iyi fikir herkese söyleyecek bebe olmuyor iş güç yasak yuppiii:roflol::roflol:
sen oraya geyiğe gidiyorsun belli belli

eve gitmeden önce anneme gidicem tatlım yemek yiyip ordan eve gitcez allahtan kociş gelcek almaya beni aynen öyle yatıp dinlencem yarında kaçta istersem öyle kalkıp gidicem cidden midem bulanıyr labıratuvarda 20 derece çalışıyoz üşütmesem bari ya saol canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm düşünmen yeter tatlım benimm :1hug:

HAKSIZ REKABET SÖZ KONUSUYDU....sengözlerimebaksanab

CANIM ÖYLE İSTEDİ :icecream:
sen az değilsin:roflol:

canım benim yaa inş.hamile kalırısda bide hamileyis die yaptırmaslar yaşarıs:roflol:

yavrum yaptığın iş nedir sesin bi bahsetsene bende kimyacıyım ama..kimyamı bozdu bıraktım ondan...

Ya benım nede pekı yumrtlama belrtlrm gelemdıkı teste gÖre ıkıncı cızgı baya belrgın bırıncıye yakın 2 gundur ama hıÇ yımırtlıcak belırım neyımm yok benım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…