kız valla genel müdür olduğum için yan yatmıyordumda iş olmadığı için yatıyordum hahahaa yoksam tuvaleti bile ben temizliyom pabucumun genel müdürüyüm ben işte kalite yönetim sistemi gereği olması gerekiyor genel müdürr hahahaaaaa
Valla ÇİÇek cİdden gİtme be dİnlen hastamısın nesİn kız kardeŞİ gelsİn
niye kaldırttın puanları ninikkk
Canİkom kullanıcı panelİne gİr ordan bak sayfanın en ÜstÜnde kullanıcı panelİ
gelicekler zaten kalablığız ben yapmam zaten çok bişey derim yumurtlama zamanım da derim valla kimse kusura bakmasın anam yaptırmaz bana zaten bebem olmuyor diye üzülüyor odaa hahahaaaaaa ben artık onlara direktif veririmmm
hemen ders vermeye başlıyor yardım meleğivereliniortak
ÇİÇeĞİm eve gİdİyorsun dİmİ hayatım...gİt bİr duŞ al anm sonrada dıŞarıdan bİ sİparİŞ Çek..pİde pİzza falan..hİÇ bİr Şey yapma gÜzelİm uzat ayaklarını dİnlen bence...hakettİn bugÜn bunu fazlasıyla
KIZIM BAK BURDA ARZAYI BİR BEN ÇIKARIIM HABERİN OLSUN...HASTAYIM BEN LEN HASTA :mymeka:
sen az değilsin:roflol:HAKSIZ REKABET SÖZ KONUSUYDU....sengözlerimebaksanab
CANIM ÖYLE İSTEDİ :icecream:
gelicekler zaten kalablığız ben yapmam zaten çok bişey derim yumurtlama zamanım da derim valla kimse kusura bakmasın anam yaptırmaz bana zaten bebem olmuyor diye üzülüyor odaa hahahaaaaaa ben artık onlara direktif veririmmm
kociş geldi kızlar ben kaçıyom öpüyom hepiniziiii
eve gitmeden önce anneme gidicem tatlım yemek yiyip ordan eve gitcez allahtan kociş gelcek almaya beni aynen öyle yatıp dinlencem yarında kaçta istersem öyle kalkıp gidicem cidden midem bulanıyr labıratuvarda 20 derece çalışıyoz üşütmesem bari ya saol canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm düşünmen yeter tatlım benimm :1hug:
bay bayy koly gelşin çiçeeeemkociş geldi kızlar ben kaçıyom öpüyom hepiniziiii
sanada by by canmminik kuslar hepınızı opt bugun cok yogundum yemek yapcam bye bye yarın gorusuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?