Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

kızlar benim klomen tedavim bitti, 3 tane çok güzel yumurtan oluşmuş dedi doktorum zemuszemus
dün çatlatma iğnesi olduk. 18 gün sonrasına randevu verdi hamiş olarak geleceğine inanıyorum dedi.opuyorumnanaktan
inşaallah öyle olur... :Saruboceq:

cok güzel haber semoşummmmmmmmmmmmmmm sevindim canım Şenizopuyorumnanaktan inşallahhhh doktorunun dedigi gibi olur canım :Saruboceq::Saruboceq:

selam yafrileeeerrr...
dün günübirlik olarak annemlerle çanakkale ye gittik. çok süperdi...
hepinize tavsiye ederim. o yerleri görmek müthişti. sanki tarih bir anda canlanıverdi karşımda...
işte size birkaç fotograf. bakalım begenicekmisiniz... opuyorumnanaktan

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnn günaydınnnnnnnnn...hadi sabah oldu kalkın artık ya...

ya siz bu tembellikle nasıl çocuk yapmayı düşüüyorsunuz be...ooooo mümkün değil valla kadın dediğin güneşi üstüne doğdurmaz siz maşallah yani ...

sema canım valla süper bir haber bu canım ya inanki nasıl sevindim anlatamam inşallah tatlım..hakknda hayırlısı buysa inşallah bu ay hamiş kalıcaksın kuzum ya...lütfen hergün ilişki yaşayın doktorlara bakma gün aşırı dediğine hergün ilişkide bulunmaya çalış yastık falan koy işte bir saat kalkmıcakmışsın dün okudum bende e gebelikte...canım ya hadi inşallah hamiş olarak gwel aramıza bu ay kuzum ...Şeniz

tubilozh canım merhabba...evet çanakkale için herkez aynı şeyi söylüyor tatlım...
iyi keyifli geçtiyse süper işte...o resimdeki sen misin bakimmm?yerimseniben

gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan

günaydın ninikim opuyorumnanaktan hosgeldin bidenem Şeniz

tubişim süper resimler canım :1hug:
deryacım nerlerdesin bidenem yaw :1hug:

ama bı sorum olack tabı size bu catlmdan sonra ne oluyor ben dun annmlre gttım gec geldık fikfik olmadı sabhta uyanmdık ama işe gdcgmde bı baktm lavoda kahvrengı lekelnme olmuş sanrm çatldm

alkisalkisalkis ama dün gece fikfik yapmmmı gerektı acaba yaaa bugn aksm gec olrmu

1. 6 eylül Regl başlangıç
2. 7 eylül
3. 8 eylül
4. 9 eylül
5. 10 eylül
6. 11 eylül
7. 12 eylül Regl bitiş 36,3
8. 13 eylül 36,3
9. 14 eylül 36,3*
10. 15 eylül -
11. 16 eylül 36,3* ov (-)
12. 17 eylül 36,4 beyaz ov(-)
13. 18 eylül 36,4*yapışkan uzayan şefaf Olmayn akıntı ov (-)
14. 19 eylül 36.3 şeffaf akntı
ov (-)Hafif bel agrısı
15. 20 eylül 36,2
16. 21 eylül 36,3 ov (hafif slik)
17. 22 eylül 36,4* ov (hafif slik)
18. 23 eylül 36,3* karın agrısı belrtı flan yok Ov (test baya belrgın bırıncıyeYakın )
19. 24 eylül 36,3* akıntı beyaz ama yapışkan yogun şekilde ov(belirgin baya)
20.25 eylül 36,5 az beyz akıntı ov (belirgin)
21.26 eylül 36,5 ov (daha yapmadım ) kahverengi lekelenme gelmiş

çatladığını hissediyorsan geç olur canım çünkü yumurtalar fazla yaşamıyor malesef..öncesinde ilişki olsaydı iyiydi...20 gün neden yapmadın peki ya..hem ovülasyonunda belirgin neyi bekledin allah aşkına...

yavrucum sen lekelenmeden dolayı mı yumuırtanın çatladığını düşünüyorsun hayatım...?
ovülasyonu neden yapmadın bi yapsana bakalım çift çizgi çıkacakmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…