Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

hayatım sabah mı hissettin yumurtanın çatladığını peki söyle bakim...dün gece mi sbu sabah mı...ayrıca spermler rahimde 48 saat falan yaşayabiliyor öyle biliyorum yani eğer nasipse inşallah olucak tatlım canını hiç sıkma

yavrucum sen lekelenmeden dolayı mı yumuırtanın çatladığını düşünüyorsun hayatım...?
Ovülasyonu neden yapmadın bi yapsana bakalım çift çizgi çıkacakmı?

canım bak 19gun gecesı ılşkye grdım 20,gun gecesı ılşkye grmedım gec geldım herif yorgnz sabh yapalm dedı sabhta kalkmdık işe gec kaldı dye frladı gıttı işe bugnde 21.gun olur bu gece yaprız ama işte sabh dyrum lekelnme gelmş kahverengı bı leke vardı camasırımda bugn yani 21,gün sabhı sence catldnmmı aksm ilşkye grmek gecmi olur hamle kalmm için ve testımı yapacm ama saatını beklyorum işte ovlsyon testi 11,30da yapmm gerek

hayatım bak şimdi okudum yumurtada 12-24 saat kalabiliyormuş hayatım sen bu gece gir ilişkiye kuşum

hayatım onun garantisini sana doktor bile verwemez ...şans işi eğer nasibinde varsa hi ç merak etme bebişin sana gelir sen elinden geleni yap bu gece ilişkiye gir ve uzun bir süre kalkma yataktan..12-24 saat yumurta canlı kalabiliyormuş..spermle buluşma şansı var sonuçta bi tanem..hiç merak etme sen içini ferah tut ve olumlu düşün tamam mı

YA BEN ŞıŞıMı TUTAMADIM 1 SATT VARDI DAHA TUTTM TUTTM OLMADI GITTIM YAPMAYA O ARADA TESTıDE YAPIYIM DEDIM 3SAAT GEÇMıŞ OLYR 4 DEGL AMA TESTıM IKINCI CIZGI SLıK CIKTI DÜNDEN DAHA AZ BELıRGIN VE BU KAHVERENGI LEKELNME YOGUNLŞMIŞ SANKı REGL OLACAM BU NE YA YOKSA HASTAMI OLUYORUM:1no2: LÜTFEN YA NEDEN ERKN OLUYORUM REGL HıÇBı BELRTIMDE YOK SADECE KARNIMDA ŞıŞKıNLıK VAR BUGÜN

huuu müro hnaım ne bu umutsuzluk ya kırıcam bak kafanı ha...hadi şu testi yap canım..buu arada adet silkün kaç gün

hayatım ayın kaçınds bekliyordun adetini

benimde aklıma lekelenme dediğinde o gelmişti işte..ama söylemedim...yapmayın şu salak testi dinlemiyordsunuz ki beni..on kere söyledim aptalca bişey diye

canım bak şöyle bir durum var dün çok net şekilde belliydi dimi testte..yani ikinci çizgi daha belirgindi..bu kanama adetten kaynaklanan kanama olamaz ya şimdi aklıma o geldi...dün yumurtanın çatladığını varsayarsak hemen lekelenme adetten dolayı olamaz ki..

ayrca yumurta çatladığında lekelenme durumu olduğunu duymuştum ben canım...bence bu lekelenme çatlamasından kaynaklandı ..mantıklı düşününce bak senle böyle düşünüceksin tatlım adet silkünü yaz bana hadi

Ya yaptım testı ama 11,30da yapmm gerkken 1 saat erken yaptım ŞıŞımı tutamadım ama malsef slık cıktı ıŞte ama neden bu kahve rengı leke yogun Şekılde regl gıbı 6 eylÜl adet gÖrdum 6 ekım gÖrmm gerek 32-33 gÜn sılkÜn sÜrem

hayır bence adet kanı falan değil o hayatım ya...32-33 gün adet silkün se zaten mümkün değil...bildipğim kadarıyla sen düzenli adet görüyorsun zaten...üstelik bu adetten kaynaklanan bir kanama olsadünki ovilasyn testin belirgimn olmazdı ..ateş tablonda normal...

bazı kadınlarda yumurtlama zamanında böyle oluyormus mücüm yaw özel bir işaret gibi belki seninkide öyledir sen birkac gun önce yumurtadın demekki bugunde yumurtan catladı

1. 6 eylül Regl başlangıç
2. 7 eylül
3. 8 eylül
4. 9 eylül
5. 10 eylül
6. 11 eylül
7. 12 eylül Regl bitiş 36,3
8. 13 eylül 36,3
9. 14 eylül 36,3*
10. 15 eylül -
11. 16 eylül 36,3* ov (-)
12. 17 eylül 36,4 beyaz ov(-)
13. 18 eylül 36,4*yapışkan uzayan şefaf Olmayn akıntı ov (-)
14. 19 eylül 36.3 şeffaf akntı
ov (-)Hafif bel agrısı
15. 20 eylül 36,2
16. 21 eylül 36,3 ov (hafif slik)
17. 22 eylül 36,4* ov (hafif slik)
18. 23 eylül 36,3* karın agrısı belrtı flan yok Ov (test baya belrgın bırıncıyeYakın )
19. 24 eylül 36,3* akıntı beyaz ama yapışkan yogun şekilde ov(belirgin baya)
20.25 eylül 36,5 ov (belirgin)
21.26 eylül 36,5 kahverengi lekenme yogun şekilde ov (slik)

ya bıde bu ay doktr hap vermiştı ya ondan olmz dımı folıc asıt ve progestan ayın 20sinde başladım progestana 10gun kullnn demştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…