Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Len adet dÜzenszılıĞın varmıydı sÖylesene sen...ayrıca kuŞum adet Öncesı akıntı olmaz bunu koy kafana Şaban sende baya akıntı oldu?yaaa

canım bence bos yere stres yapıyorsun önemli gunlerde sen ilişki yaşamıssın yani 18 ve 19 gün birde bugun yaparsın birsey kaybetmiyorsunki sakin ol

hiçbı belrtde yok sadece karın şişknlgm var haff ve sanki bas dönmeside vargibi haff ama sadece sanki boşluktym gbı

ya adt düzznslgm vrdı son ıkı ay düzene grmişti ama erkn olmaz asla hep bı hafta gec olrdu erken olmaz hiç adetım ve ben adet olmadan önce akıntı görurdum hatta yogun olurdu adtım yaklştıkca

evet ogun cok blrgındi ve ertesı brz daha azaldı bu ertsı gun brz daha bugunde braz daha az belrgın

zaten tablondanda aynı seyi anlıyoruz 18 gün pozitifi yakaladıgını varsayarsak zaten o testler yumurtlamadan 24 saat öncesini anlamamıza yardımcı oluyor ertesi gun yani19. gün yumurtladıysan bir sonraki gunde yumurtan catlamıstır yani 20.gün birgun önce zaten fikfik olmus bulusma gerceklesmiştir dünde ilişki olsa süper olacakmıs ama birgun öncekide yeterlidir takma kafana sen yinede bugunde fikfik yap cunku catlayan bir yumurtadır ötekilerede şans tanımak lazım dimi onun icin adet gunune kadar fikfiklere devam 2 gunde 1

LH-Artması var (test sonucu pozitif)
(T) bölgesindeki çizgi, (C)bölgesindeki çizgi kadar koyu ise veya daha koyu ise, test sonucu pozitiftir. LH artması başlamıştır. 24-36 saat içersinde
yumurtlama olacaktır. Hamile kalmak isteyenler pozitif test sonucunu takip eden 2 gün üst üste cinsel ilişkide bulunmalıdır.

e sen zaten 18 ve 19 degerlendirmişsin sorun yok ortada anlayacagın opuyorumnanaktan

agol canm ya işte kafamda takıntılr var keşke o gece gecte olsa yapsaydık ve neden kahvrngı leke geldı regl olacam gbı sankı beye camasrm kırlndı yanı aksama kadr devm ederse bu regl olcm demkkı ama neden erken geleck o zamn haptnmdır kıslr progestan kullnmya baslmştm 20 eyllden ıtibaren

daha yeni yumurtladıysan pat diye adet olmazsın canım yumurtlamadan sonra 14 gun beklemen gerekiyor opuyorumnanaktan

kızlarrrr günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydın nanoşum nasılsınız bakalım? opuyorumnanaktanŞeniz

neyse kızlar ben kacıyorum evi biraz toplicam ögleden sonra baba gelecekmiş bize kira icin para vermeye zemuszemus

tubilozh canım merhabba...evet çanakkale için herkez aynı şeyi söylüyor tatlım...
iyi keyifli geçtiyse süper işte...o resimdeki sen misin bakimmm?yerimseniben

evet resimdeki benim kuşum. :kedi:

günaydın kızlaaaaaarrrr nassınız?
benim kırmızılar gitti bile :uhm:
çarşamba öğlen başladı cuma akşamı bitti CADIARZU
demekki fikfiklere başliciim yine :jeyyar:
bugün su dalgası yaptırıcam saçlarıma :)
hamiş alırsam bidaha kimyasal olaylarla haşırneşir olamayacagım içün bugünden yaptirim dedim. kısmet bakalım...
sizde keyifler nasıl?? Şeniz

daha yeni yumurtladıysan pat diye adet olmazsın canım yumurtlamadan sonra 14 gun beklemen gerekiyor opuyorumnanaktan

günaydın nanoşum nasılsınız bakalım? opuyorumnanaktanŞeniz

kitiyyy napim ballla 10,30 a kadar uyumuşum bütün hafta çok yorulmuşum yaa .. sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…