Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

günaydın kızlaaaarrr... keyifler nasıl?
dün akşamdan itibaren inşaat çalışmalarına yeniden başladık kaydirigubbakcemile3
hırslıyım ülen... kırmızılar gelmicekk...
sizlerde ne var ne yok?

kuşum pazartesi günü bir dr a git ne dersin?
bir bak bakalım neymiş. içini rahatlatmış olursun hiç olmazsa...
çok yogun mu geliyor :uhm:

öle yapmayı düşnyrdum canm ama bügün regllllllllllll oldum yaben neyaptımki neden böle oldu ben yumrtlma beklrkken neden raglm 10 gün erken geldi ben rglm 3,5 gun geç gelirdi hep hiç erkn gldgnı gormedn20de bir reglmi olunur ya kanamam geliyor reglm dımı kıslr başka bişy degl yanı bnlar.Ateşimde bugün 36,4 cumartesi 36,5 cuma 36,5 persembe 36,3düsenağlama kafamçokkarıştı :1no2:

1. 6 eylül Regl başlangıç
2. 7 eylül
3. 8 eylül
4. 9 eylül
5. 10 eylül
6. 11 eylül
7. 12 eylül Regl bitiş 36,3
8. 13 eylül 36,3
9. 14 eylül 36,3*
10. 15 eylül -
11. 16 eylül 36,3* ov (-)
12. 17 eylül 36,4 beyaz ov(-)
13. 18 eylül 36,4*yapışkan uzayan şefaf Olmayn akıntı ov (-)
14. 19 eylül 36.3 şeffaf akntı
ov (-)Hafif bel agrısı
15. 20 eylül 36,2
16. 21 eylül 36,3 ov (hafif slik)
17. 22 eylül 36,4* ov (hafif slik)
18. 23 eylül 36,3* karın agrısı belrtı flan yok Ov (test baya belrgın bırıncıyeYakın )
19. 24 eylül 36,3* akıntı beyaz ama yapışkan yogun şekilde ov(belirgin baya)
20.25 eylül 36,5 ov (belirgin)
21.26 eylül 36,5 kahverengi lekenme yogun şekilde regl olacak gibi. ov (sİlik)

cok üzüldüm mücüm ya :çok üzgünüm:kırmızılar icin cok erken canım ya ozman sen adetinin bittigi gun yumurtlamıs oluyorsun birkac ay önce banada çiçegimede aynı sey olmustu erken yumurtlamıstık iyice dengemiz altüst oldu canım ya :çok üzgünüm:

iyiyim canım can sıkıntısı eşim işe gitti bende evde tek basıma kaldım yine :sm_confused:

Vardiya oldumu kötü ama ne yapacaksın işte akşamlarıda topicte pek kimse olmuyor bende rejime başladım dün akapunktur yaptırdım bi yandan spora başladım fena girdim zayıflama işine :roflol::roflol::roflol:

Vardiya oldumu kötü ama ne yapacaksın işte akşamlarıda topicte pek kimse olmuyor bende rejime başladım dün akapunktur yaptırdım bi yandan spora başladım fena girdim zayıflama işine :roflol::roflol::roflol:

iyi yapmıssın ama abartmadan yap canım ac falan bırakma kendini zayıflicam diye inşallah biran önce verirsin butun fazlalıklarını ah birde ben verebilsem ne guzel olacakta nerdeeeeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile3

Yelek çok güzel olmuş canım zilliyede yakışmış baya ama o bebişinin :)))

cok minik birsey oldu zilli oynasım ben kızıma tekrar örerim model calısmıs oldum :roflol:

Doktor diyet programıda verdi canım günlük 1000 kalorilik ona uyuyorum hastalarıyla konuştumda 1 ayda 7-10 kg vermiş çoğu hedefim 60 dı ama 55 düşürdüm 2 ay yapıcam zaten doğum kontrol haplarım bitene kadar...Artık ondan sonra inşallah hamile kalırsam verdiğim 15 kiloyu tekrar alırım :roflol::roflol::roflol:

verirsin canım iş beyinde bitiyor sen kafaya koymussun kesin verirsin canım birde yasın daha kucuk vermen daha kolay olur fazla kilolalrını belli bir yastan sonra cok zor alınan kiloları vermek :1hug:

verirsin canım iş beyinde bitiyor sen kafaya koymussun kesin verirsin canım birde yasın daha kucuk vermen daha kolay olur fazla kilolalrını belli bir yastan sonra cok zor alınan kiloları vermek :1hug:

Yok canım ya koca koca teyzeler vardı 3 ayda 20 kg vermişler hayran kaldım kendimden utandım valla doktorda verirsin dedi eşimle gittik oda başladı ikimiz olunca birbirimize destek çıkıp frenleyebiliyoruz iyi oldu...

Yok canım ya koca koca teyzeler vardı 3 ayda 20 kg vermişler hayran kaldım kendimden utandım valla doktorda verirsin dedi eşimle gittik oda başladı ikimiz olunca birbirimize destek çıkıp frenleyebiliyoruz iyi oldu...

ben şimdi bu yaz hiç kilo vermedim vermek icin ugrasmadımda şimdi kışın daha cok kilo alırım akrep nalan gibi olurum kesin :roflol::roflol:

ben şimdi bu yaz hiç kilo vermedim vermek icin ugrasmadımda şimdi kışın daha cok kilo alırım akrep nalan gibi olurum kesin :roflol::roflol:

Bana kendi doktorum kilonun % 10 nu kadar vermeden bebek sahibi olamazsın dedi valla işin içinde bebek olmasa halimden memnundum ama bebek istiyorum onun için kafaya koydum belki sendede kilo ile alakalı bi durum vardır verebilsen çok iyi olur ama dediğin gibi kış geliyor insan daha çok yiyor...

zaten bu kilodan sonra adetlerim düzensizleşti adana da ben saatlerce yuruyus yapardım burda ve silifke taşucunda yasarken hic yuruyus yapamıyorum burda yuruyuste eziyet oluyor duz yol yol mubarek her yer yokuş yoruyor insanı normal yuruyus yolu olsa ne guzel olur sahilde var ama oraya gidip sonrasında o yokuşu cıkmak ölüm gibi cok yorucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…