kuşum pazartesi günü bir dr a git ne dersin?
bir bak bakalım neymiş. içini rahatlatmış olursun hiç olmazsa...
çok yogun mu geliyor :uhm:
selam deryacım nasılsın canım Şenizopuyorumnanaktan
öle yapmayı düşnyrdum canm ama bügün regllllllllllll oldum yaben neyaptımki neden böle oldu ben yumrtlma beklrkken neden raglm 10 gün erken geldi ben rglm 3,5 gun geç gelirdi hep hiç erkn gldgnı gormedn20de bir reglmi olunur ya kanamam geliyor reglm dımı kıslr başka bişy degl yanı bnlar.Ateşimde bugün 36,4 cumartesi 36,5 cuma 36,5 persembe 36,3düsenağlama kafamçokkarıştı :1no2:
İyiyim kittycim sen nasılsın nevar ne yok opuyorumnanaktan
iyiyim canım can sıkıntısı eşim işe gitti bende evde tek basıma kaldım yine :sm_confused:
birazdan albüme koyacagım resime bak cok guleceksin canım :))))
Vardiya oldumu kötü ama ne yapacaksın işte akşamlarıda topicte pek kimse olmuyor bende rejime başladım dün akapunktur yaptırdım bi yandan spora başladım fena girdim zayıflama işine :roflol::roflol::roflol:
Yelek çok güzel olmuş canım zilliyede yakışmış baya ama o bebişinin :)))
Doktor diyet programıda verdi canım günlük 1000 kalorilik ona uyuyorum hastalarıyla konuştumda 1 ayda 7-10 kg vermiş çoğu hedefim 60 dı ama 55 düşürdüm 2 ay yapıcam zaten doğum kontrol haplarım bitene kadar...Artık ondan sonra inşallah hamile kalırsam verdiğim 15 kiloyu tekrar alırım :roflol::roflol::roflol:
verirsin canım iş beyinde bitiyor sen kafaya koymussun kesin verirsin canım birde yasın daha kucuk vermen daha kolay olur fazla kilolalrını belli bir yastan sonra cok zor alınan kiloları vermek :1hug:
Yok canım ya koca koca teyzeler vardı 3 ayda 20 kg vermişler hayran kaldım kendimden utandım valla doktorda verirsin dedi eşimle gittik oda başladı ikimiz olunca birbirimize destek çıkıp frenleyebiliyoruz iyi oldu...
ben şimdi bu yaz hiç kilo vermedim vermek icin ugrasmadımda şimdi kışın daha cok kilo alırım akrep nalan gibi olurum kesin :roflol::roflol:
Bana kendi doktorum kilonun % 10 nu kadar vermeden bebek sahibi olamazsın dedi valla işin içinde bebek olmasa halimden memnundum ama bebek istiyorum onun için kafaya koydum belki sendede kilo ile alakalı bi durum vardır verebilsen çok iyi olur ama dediğin gibi kış geliyor insan daha çok yiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?