Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Doğum kontrol hapı kullanıyorum ya canım ilk kutu bittikten 6 gün sonra adet oldum hap bitikçe adet olucam ama önemli olan 2 ay sonra hapı bırakınca düzenli olmam :roflol:

deryacım ben kacıyorum canım karsı komsum gelecek oturmaya daha sonra görüsürüz ok öpuyorum seni canım kendine cok iyi bak iyigeceler opuyorumnanaktan

Doğum kontrol hapı kullanıyorum ya canım ilk kutu bittikten 6 gün sonra adet oldum hap bitikçe adet olucam ama önemli olan 2 ay sonra hapı bırakınca düzenli olmam :roflol:

zaten o duzene girdigi zaman bebiş kendiliginden gelecek canım :1hug:

Hatunlar ii geceler
Biraz önce geldik düğünü bitirip, (abimi dünya evine soktuk da kaydirigubbakcemile3)
Valla hepinizi çok özledim Şeniz beni unuttuysanız kendmi bi hatırlatayım dedim :dilcikar:
Yorgunluktan ölüyorum -tatlicadiarzu-
duş alıp yatıcam yarın akşam da sinopa gitcez kısmetse
Pazartesi işbaşı yapıcam
Hepinizi çok seviyommm
Ninikimmmmmm tek rakibim mürommm, çiçeemmmm
Kityyycan, tubilosh, çömez,nana,fstone, kamyas daha adını sayamadığım bilimum fıstıklar hepinizi öpyüm koscaman Şeniz

günaydııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hihoyyyt
güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

günaydın fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

cosmommmm hoşgeldin iyi gezmeler sanaaaaaaaaaaaaaaa hayden inşallah gelmez kırmızılarda hepimiz zil takıp oynarızzzz heheheeee

çok işim var yine ama buralardayım bebeklerrr

hadi bakalım hayırlı ve ugurlu olsun cosmosum allah bir yastıkta kocatsın inşallah :Saruboceq: bende seni cok seviyorum ve cok özledim dön gariiiiiiiiii Şenizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

herkese qünaydın arkadaşlar.. nasılsınız??

günaydın canım opuyorumnanaktan

günaydın bidenem görüsemiyoruz yaw senide özledim Şenizopuyorumnanaktan

günaydın kittycim naber...bizim çatlak gelmiş bi estirmiş ha...

çiçeğim günaydın

Günaydınlar bebekolarım Nasılsınız bakayım..
Hepinize ıyi güzel Haftalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…